Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przykro mi, że cięcie kosztów przez Fundację odebraliście jako "zamach" na psy. To potworne miejsce do którego miały trafić to mój dom...
Ponieważ tak się składa, że przy okazji prowadzę księgi rachunkowe fundacji wiem, ile pieniędzy na opłacenie hotelików wpływa na te psy. Szkoda, że zmobilizowaliście się do szukania forsy dopiero wtedy, gdy zarząd podjął jakieś konkretne działania.
Gdyby psy miały deklaracje stałe od samego początku i ich wysokość pokrywałaby koszt hotelu, to nie byłoby problemu i spokojnie mogłyby czekać na adopcję tam, gdzie są.
Na marginesie - zanim zaczniecie podważać czyjąś decyzję zapoznajcie się z faktami.
Ika&Sonia, MTF Zalesie - pozdrowienia :-))

Posted

No to ja sie zapyatm na wątku .Panie prezesie ,kiedy dostanę 775 zł za wrzesień /pazdziernik .Obioecywane juz ponad 3 tyg .?
Zaczał sie następny okres rozliczeniowy .....

Posted

Kochani od dziś jestem administratorem wątku, w związku z tym, że Ika&Sonia ma mało czasu.

Uaktualniłam w 1 poście wszystkie dane, poprosiłam także moda o dwa dodatkowe posty (bo jakoś się nie zmieszczę z bieżącymi aktualnościami w jednym poście)

Posted

zachary napisał(a):
A ja dodałam deklaracje na Marcela i Argo po 20 zł, czyli 40 zł dorzuciłam 100zł i przelałam 140 zł przed chwilą.Będę monitorować kochanych staruszków!

Te 100 złotych więcej to deklaracja miesięczna czy jednorazowa? :loveu::loveu::loveu:

Posted

stzw napisał(a):
Przykro mi, że cięcie kosztów przez Fundację odebraliście jako "zamach" na psy. To potworne miejsce do którego miały trafić to mój dom...
Ponieważ tak się składa, że przy okazji prowadzę księgi rachunkowe fundacji wiem, ile pieniędzy na opłacenie hotelików wpływa na te psy. Szkoda, że zmobilizowaliście się do szukania forsy dopiero wtedy, gdy zarząd podjął jakieś konkretne działania.
Gdyby psy miały deklaracje stałe od samego początku i ich wysokość pokrywałaby koszt hotelu, to nie byłoby problemu i spokojnie mogłyby czekać na adopcję tam, gdzie są.
Na marginesie - zanim zaczniecie podważać czyjąś decyzję zapoznajcie się z faktami.
Ika&Sonia, MTF Zalesie - pozdrowienia :-))

Nikt tu nie podważa niczyjej decyzji. Jeśli sama nie dostaję konkretnej odpowiedzi, proszę się nie dziwić, że moje wypowiedzi są adekwatne. Jestem osobą konkretną i lubię jasne sytuacje...a tu takowej nie było.
Proszę mi wierzyć, że mnie również cieszy powrót zainteresowania na nowo Argo i Marcelem...nie ma nic gorszego niż zapomnienie...
Wszystkim odwiedzającym watek zależy na dobru tych psów i to traktuję jako podstawę. W związku z tym nie będę się wdawała w bezsensowne polemiki, bo zwyczajnie szkoda mi na to czasu.

Natomiast jedno wręcz muszę sprostować... chciałam, miałam możliwości wystawienia puszek w kilku lubelskich sklepach z artykułami dla zwierząt...potrzebowałam tylko jednego pisemka do UM (nic nie kosztuje Fundacji, która jest OPP) przez ponad rok nie uzyskałam niestety takowego...
Zachęcałam ludzi do wpłat 1% podatku (Funia także to robiła) z dopiskiem Lublin1 - cieszę się wobec tego,że pan(pani) jako osoba prowadząca rachunki zawitała tutaj i zechce mnie być może poinformować (jako osoba świetnie poinformowana) jaki był rezultat tych zaproszeń

Takie coś wklejałam na wątek i rozsyłałam po ludziach, również tych, którzy adoptowali od nas psy:

Posted

Jeżeli uzyskam zgodę zarządu na udzielanie informacji dot. finansów Fundacji na tym forum to oczywiście bardzo chętnie odpowiem na wszystkie pytania.

Posted

stzw napisał(a):
Jeżeli uzyskam zgodę zarządu na udzielanie informacji dot. finansów Fundacji na tym forum to oczywiście bardzo chętnie odpowiem na wszystkie pytania.

Dziękuję, czekam :)

Posted

Havanka napisał(a):
Ale jesteś szybka !!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Lubię mieć wszystko poukładane i na bieżąco ... nie cierpię zaległości... ten typ tak po prostu ma :)

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Marcel.....:) Ty sie nic nie martw i dalej sobie spokojnie pojadaj i pogode przepowiadaj......:):)

Tak, nasz dziadunio nie może się stresować, bo mu zdolności zanikną ;)

Posted

Marinkaa napisał(a):
Uważacie, że warto byłoby połączyć wątki Argo i Marcela?

W 1 poście podałam ich wzajemne linki do wątków

Myślę,że tak.Wszystkim będzie łatwiej. I siebie też mam na myśli- przede wszystkim;)

Posted

ranias napisał(a):
Myślę,że tak.Wszystkim będzie łatwiej. I siebie też mam na myśli- przede wszystkim;)

i jeszcze mnie.... niektóre wpłaty są "wspólne"...
oto one:

50,- Argo i Marcel - Magdalena Jankowska, Tłuszcz
140,- na Argo i Marcela - od zacharego składki na DT za XI/2010

są też na wątku Argo, nie dodawajcie ich 2 razy, bo manko wyjdzie w kasie ;)