mtf zalesie Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 wycieczki osobiste dot.dzialalnosci w fundacji zalatwiajcie sobie na pw -nie po to wchodze na watek zeby czytac frustracje na temat fundacji Quote
ranias Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 funia napisał(a):Dzisiaj Marcycho mial jeden z gorszych dni .Wolał w budce niz na dworze ,na siku i z powrotem.Wzrok mu leci bo jak podchodze to patzry takim badajacym wzrokiem i po chwili jak usłyszy glos dopiero macha swoją kita .... Mój kochany dziadunio .Jego futro jest jjedwabiste i tak piekne ze to przyjemnosc zanuzyc w jego futerku rece... A jednak staruszek z naszego Marcelina, oczka już nie te ... Quote
stzw Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 mtf zalesie napisał(a):wycieczki osobiste dot.dzialalnosci w fundacji zalatwiajcie sobie na pw -nie po to wchodze na watek zeby czytac frustracje na temat fundacji Na razie to są chyba jeszcze fundacyjne psy. Quote
ranias Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 a ja Marcelino pięknie cię witam i życzę miłego dnia :lol: Quote
Marinka Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 funia napisał(a):Dzisiaj Marcycho mial jeden z gorszych dni .Wolał w budce niz na dworze ,na siku i z powrotem.Wzrok mu leci bo jak podchodze to patzry takim badajacym wzrokiem i po chwili jak usłyszy glos dopiero macha swoją kita .... Mój kochany dziadunio .Jego futro jest jjedwabiste i tak piekne ze to przyjemnosc zanuzyc w jego futerku rece... Tak, psiaki są zadbane, mają piękną lśniącą sierść...a Marcel właściwie futro :) Nasz dziadunio przepowiadacz pogody :) powoli traci wzrok...:( Quote
Aimez_moi Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Kochane......:) bez wzgledu na to jak wyglada i sie zachowuje ....;) to jednak jest staruszek. Quote
ranias Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Staruszek kochany słodki- pogodynka urocza i mały obżartuch? To Marcelino :lol: Quote
funia Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 dziadek dzisiaj do boksu wracać nie chciał ...I w te i nazad .Bo panieny dwie cieczkuja i on pierwszy jest lowelas ...Bezbłednie znajdzie wybranke i wdzieczy się pod jej miejscówka ...Popryska tak dla zaznaczenia ,ze on byle kto nie jest ,tylko Marcelino z Szydłowina i co ? Zadna z panien nie pozostała mu obojetna .Powiem wiecej nawet mu sie tyłem wdzieczyła i musiałam towarzystwo porozganiac bo im głupoty do głowy poprzychodizły .U mnie ma byc jak w klasztorze .Zero rozpusty .Z resztą same kastraty i sterylkowe damy ale z dwiema nie zdżyliśmy bo dostały cieczki i ot Marcyś ma zajęcie ......Bardzo mu to na rekę . Puszy sie jak paw .. Quote
ranias Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 No patrzcie, stary piernik, przecież on ma się pogodą zajmować a nie pannami :lol: Oczka nie te a za doopciami się rozgląda :lol: Quote
stzw Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Marinkaa napisał(a):Tak, psiaki są zadbane, mają piękną lśniącą sierść...a Marcel właściwie futro :) Nasz dziadunio przepowiadacz pogody :) powoli traci wzrok...:( Proszę mu zakraplać oczy Quinaxem. Po jednej kropli codziennie przez ok. miesiąc. Potem przerwa 2 tyg. i znowu. Jeżeli nie pomoże to przynajmniej zatrzyma proces. Quote
AgusiaP Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Marinka czy w ogłoszeniach Marcelka podawać ten pierwszy numer telefonu? Pytam bo przesłałam na maila ilon_n to co potrzebne do ogłoszeń i sprawdziłam, że w danych u Argo tego pierwszego numeru nie ma ;) Quote
Aimez_moi Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Funia.....:) masz te kroplelki? A one sa na recepte? Quote
ranias Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Aimez_moi napisał(a):Funia.....:) masz te kroplelki? A one sa na recepte? Prosimy o zakrapianie oczek Marcelinkowi.Trzeba spróbować pomóc pogodynce :lol: Quote
funia Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Nie nie mam ,zapytam w aptece .Chyba ,ze ktos moze to prosze o przesłanie na mój adres .Podam na pw. Quote
Marinka Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 AgusiaP napisał(a):Marinka czy w ogłoszeniach Marcelka podawać ten pierwszy numer telefonu? Pytam bo przesłałam na maila ilon_n to co potrzebne do ogłoszeń i sprawdziłam, że w danych u Argo tego pierwszego numeru nie ma ;) Pierwszy numer, jest do hoteliku, drugi do mnie...jeśli można to oba...któż w końcu wie więcej o psiakach niż Funia :) Quote
Aimez_moi Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Jezeli nie jest na recepte to ja kupie........ Quote
ranias Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Dostałam pw od Ritek- do Funi idzie paczka z prezentami dla psiaków ( podałam adres, który jest u Funi na banerku hotelikowym) Quote
ranias Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 ranias napisał(a):Dostałam pw od Ritek- do Funi idzie paczka z prezentami dla psiaków ( podałam adres, który jest u Funi na banerku hotelikowym) Już sprostowałam adres- Funiu, dzięki:lol: Quote
Marinka Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 Hura, psiaki u Funi dostaną prezenty :) Quote
Marinka Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 Dziewczyny, Szamanka właśnie mi odpisała, że owszem można połączyć wątki Argo i Marcela, ale ona nam to odradza, gdyż powstanie wielki bałagan, a sam wątek stanie się ogromnie długi i nieczytelny... Posłucham więc moderatorki i pozostawimy to tak jak jest :) Quote
Aimez_moi Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Pytalam o te kropelki......i lipa.... sa tylko na recepte..... Quote
Ladymonia0610 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Jakie to kropelki mają być dla Marcela? Quote
ranias Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Marinkaa napisał(a):Dziewczyny, Szamanka właśnie mi odpisała, że owszem można połączyć wątki Argo i Marcela, ale ona nam to odradza, gdyż powstanie wielki bałagan, a sam wątek stanie się ogromnie długi i nieczytelny... Posłucham więc moderatorki i pozostawimy to tak jak jest :) Jak ma się zrobić bałagan, to lepiej niech zostanie jak jest Quote
ranias Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 stzw napisał(a):Proszę mu zakraplać oczy Quinaxem. Po jednej kropli codziennie przez ok. miesiąc. Potem przerwa 2 tyg. i znowu. Jeżeli nie pomoże to przynajmniej zatrzyma proces. Tutaj nazwa kropli potrzebnych Marcelkowi... Quote
AgusiaP Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Marcelku ja codziennie jestem u Ciebie tylko pocichutku :fadein: Quote
Recommended Posts