Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

funia napisał(a):
Dzisiaj Marcycho mial jeden z gorszych dni .Wolał w budce niz na dworze ,na siku i z powrotem.Wzrok mu leci bo jak podchodze to patzry takim badajacym wzrokiem i po chwili jak usłyszy glos dopiero macha swoją kita ....
Mój kochany dziadunio .Jego futro jest jjedwabiste i tak piekne ze to przyjemnosc zanuzyc w jego futerku rece...

A jednak staruszek z naszego Marcelina, oczka już nie te ...

Posted

mtf zalesie napisał(a):
wycieczki osobiste dot.dzialalnosci w fundacji zalatwiajcie sobie na pw -nie po to wchodze na watek zeby czytac frustracje na temat fundacji

Na razie to są chyba jeszcze fundacyjne psy.

Posted

funia napisał(a):
Dzisiaj Marcycho mial jeden z gorszych dni .Wolał w budce niz na dworze ,na siku i z powrotem.Wzrok mu leci bo jak podchodze to patzry takim badajacym wzrokiem i po chwili jak usłyszy glos dopiero macha swoją kita ....
Mój kochany dziadunio .Jego futro jest jjedwabiste i tak piekne ze to przyjemnosc zanuzyc w jego futerku rece...

Tak, psiaki są zadbane, mają piękną lśniącą sierść...a Marcel właściwie futro :)
Nasz dziadunio przepowiadacz pogody :) powoli traci wzrok...:(

Posted

dziadek dzisiaj do boksu wracać nie chciał ...I w te i nazad .Bo panieny dwie cieczkuja i on pierwszy jest lowelas ...Bezbłednie znajdzie wybranke i wdzieczy się pod jej miejscówka ...Popryska tak dla zaznaczenia ,ze on byle kto nie jest ,tylko Marcelino z Szydłowina i co ? Zadna z panien nie pozostała mu obojetna .Powiem wiecej nawet mu sie tyłem wdzieczyła i musiałam towarzystwo porozganiac bo im głupoty do głowy poprzychodizły .U mnie ma byc jak w klasztorze .Zero rozpusty .Z resztą same kastraty i sterylkowe damy ale z dwiema nie zdżyliśmy bo dostały cieczki i ot Marcyś ma zajęcie ......Bardzo mu to na rekę .
Puszy sie jak paw ..

Posted

Marinkaa napisał(a):
Tak, psiaki są zadbane, mają piękną lśniącą sierść...a Marcel właściwie futro :)
Nasz dziadunio przepowiadacz pogody :) powoli traci wzrok...:(

Proszę mu zakraplać oczy Quinaxem. Po jednej kropli codziennie przez ok. miesiąc. Potem przerwa 2 tyg. i znowu. Jeżeli nie pomoże to przynajmniej zatrzyma proces.

Posted

Marinka czy w ogłoszeniach Marcelka podawać ten pierwszy numer telefonu? Pytam bo przesłałam na maila ilon_n to co potrzebne do ogłoszeń i sprawdziłam, że w danych u Argo tego pierwszego numeru nie ma ;)

Posted

AgusiaP napisał(a):
Marinka czy w ogłoszeniach Marcelka podawać ten pierwszy numer telefonu? Pytam bo przesłałam na maila ilon_n to co potrzebne do ogłoszeń i sprawdziłam, że w danych u Argo tego pierwszego numeru nie ma ;)

Pierwszy numer, jest do hoteliku, drugi do mnie...jeśli można to oba...któż w końcu wie więcej o psiakach niż Funia :)

Posted

ranias napisał(a):
Dostałam pw od Ritek- do Funi idzie paczka z prezentami dla psiaków ( podałam adres, który jest u Funi na banerku hotelikowym)

Już sprostowałam adres- Funiu, dzięki:lol:

Posted

Dziewczyny, Szamanka właśnie mi odpisała, że owszem można połączyć wątki Argo i Marcela, ale ona nam to odradza, gdyż powstanie wielki bałagan, a sam wątek stanie się ogromnie długi i nieczytelny...
Posłucham więc moderatorki i pozostawimy to tak jak jest :)

Posted

Marinkaa napisał(a):
Dziewczyny, Szamanka właśnie mi odpisała, że owszem można połączyć wątki Argo i Marcela, ale ona nam to odradza, gdyż powstanie wielki bałagan, a sam wątek stanie się ogromnie długi i nieczytelny...
Posłucham więc moderatorki i pozostawimy to tak jak jest :)

Jak ma się zrobić bałagan, to lepiej niech zostanie jak jest

Posted

stzw napisał(a):
Proszę mu zakraplać oczy Quinaxem. Po jednej kropli codziennie przez ok. miesiąc. Potem przerwa 2 tyg. i znowu. Jeżeli nie pomoże to przynajmniej zatrzyma proces.

Tutaj nazwa kropli potrzebnych Marcelkowi...