Aimez_moi Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 ranias napisał(a):Myślimy,że cioteczka Isadora będzie też o nim pamiętać :lol: Jasne, ze tak. Wypasione , pogrubione takie fuul opcja......:) Quote
Aimez_moi Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Marcel....u nas caly dzien leje..... a Ty w budce siedzisz? Tylko sie nie najadaj...... Quote
ranias Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='Aimez_moi']Marcel....u nas caly dzien leje..... a Ty w budce siedzisz? Tylko sie nie najadaj......[/QUOTE] bo jak ci jeszcze brzucho urośnie, to di budki się nie zmieścisz;) Quote
Aimez_moi Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 My sie smiejemy ale On chyba naprawde jest za gruby....... Quote
Aimez_moi Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 No co Marcelo....... pada, wieje..... do niczego... Quote
Marinka Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 Póki co budka w wewnętrznym boksie jest i miłość ze strony opiekunów także...mam nadzieję tylko, że prezes nie będzie robił problemów Quote
ranias Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Marcelino posyłam dużo głasków z wiaterkiem Quote
Marinka Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 Podaję te, które dotąd nie są odnotowane w 1 poście, bo dopiero je otrzymałam (sierpień 2010) Sierpień 2010: 17.08. Joanna K. - 5 złotych 30.08. MTF zalesie - 25 złotych [COLOR=Black]31.08. Aimez_moi - [COLOR=Red]15 złotych Wrzesień 2010: [COLOR=Black]1.09. Ranias - [COLOR=Red]20 złotych [COLOR=Black]2.09. Ika&Sonia - [COLOR=Red]10 złotych [COLOR=Black]23.09. MTF zalesie - [COLOR=Red]25 złotych Październik 2010: [COLOR=Black]5.10. Ika&Sonia - [COLOR=Red]10 złotych [COLOR=Black]5.10. Ranias - [COLOR=Red]20 złotych [COLOR=Black]11.10. Aimez_moi - [COLOR=Red]20 złotych [COLOR=Black]18.10. Jolanta W. - [COLOR=Red]50 złotych Listopad 2010: [COLOR=Black]2.11. MTF zalesie - [COLOR=Red]75 złotych [COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black]([COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black]za listopad, grudzień i styczeń) [COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Red] [COLOR=Black]2.11. Ranias - [COLOR=Red]20 złotych [COLOR=Black]4.11. Aimez_moi - [COLOR=Red]10 złotych [COLOR=Black]5.11. Ika&Sonia - [COLOR=Red]10 złotych Quote
ranias Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 W sierpniu też posłałam kochanemu dziadeczkowi 20zł i nie dotarło? :-( Quote
Marinka Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 ranias napisał(a):W sierpniu też posłałam kochanemu dziadeczkowi 20zł i nie dotarło? :-( Ależ jest ...w 1 poście watku jesteś już wpisana...ja podałam teraz te, które dostałam wczoraj, a które do tej pory nie zostały ujęte Aimez_moi napisał(a):Mojej z listopada tez nie ma...... Aimez, a kiedy wpłacałaś....ja mam tylko te, które wpłynęły na konto do 5 listopada Quote
Aimez_moi Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Cos okolo 3 listopada....ale to nic....wazne, ze Funi placa......:) Quote
Marinka Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 Aimez_moi napisał(a):Cos okolo 3 listopada....ale to nic....wazne, ze Funi placa......:) Gapa ze mnie...wpisałam Cię inaczej, ale już poprawiłam...pieniążki wpłynęły na konto 4.11 Quote
Marinka Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 Marcelku, jak dobrze, że wciąż są z Tobą dwie wspaniałe dziewczyny :) ... na innych watkach nie ma już prawie nikogo... Quote
ranias Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Marinkaa napisał(a):Marcelku, jak dobrze, że wciąż są z Tobą dwie wspaniałe dziewczyny :) ... na innych watkach nie ma już prawie nikogo... Bo my w trójkę przyznajemy się do dobrego apetytu :lol: Quote
Marinka Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 ranias napisał(a):Bo my w trójkę przyznajemy się do dobrego apetytu :lol: O :) - i to się nazywa porządny argument :) Quote
ranias Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 No, jedzonko to podstawa- dla niektórych:evil_lol: Quote
ranias Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Marcelino, a pokażesz kiedyś uroczego pychola? Quote
Aimez_moi Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Ciekawe co z tym allegro....przeciez to niemozliwe aby tak cudny pysio tyle czekal....... Quote
ranias Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Aimez_moi napisał(a):Ciekawe co z tym allegro....przeciez to niemozliwe aby tak cudny pysio tyle czekal....... Czy musimy do kogoś napisać,żeby przypomnieć? Quote
Marinka Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 Wydaje mi się, ze należy napisać do Isadory na pw...bo pewnie zapomniała już o psiakach :( Quote
Recommended Posts