Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie wiem jak się pisze priva ale ponawiam propozycję pomocy dla starowinki.Domek jest u mojej siostry a ja dojeżdżam 2 razy dziennie żeby nakarmić psiaczki,które są na zewnątrz[2 bernardyny]i wyprowadzić 3 turami naszych podopiecznych.Znajdzie się jeszcze miejsce dla tej biduli może nie luksusowe ale ciepłe,z kolankami,głaskami no i bez krat.Jeżeli sunia nie dostanie innego domku to zapraszamy ją do nas.

Posted

[quote name='ciumaszek1']Nie wiem jak się pisze priva ale ponawiam propozycję pomocy dla starowinki.Domek jest u mojej siostry a ja dojeżdżam 2 razy dziennie żeby nakarmić psiaczki,które są na zewnątrz[2 bernardyny]i wyprowadzić 3 turami naszych podopiecznych.Znajdzie się jeszcze miejsce dla tej biduli może nie luksusowe ale ciepłe,z kolankami,głaskami no i bez krat.Jeżeli sunia nie dostanie innego domku to zapraszamy ją do nas.[/QUOTE]

To poprosże na maila [email][email protected][/email] informacje (miejscowość i takie tam aby wiedzieć na czym stoimy, czego sie trzymać i gdzie jechać)

Posted

Jest strasznie z "twarzy" podobna do mojej fruzi. Wiadomo coś więcej na jej temat? Jaki stosunek do innych panienek? No i czy ona nie ma problemów z chodzeniem po wypadku? Co prawda wyjeżdżam w styczniu na tydzień ale ona mnie tak ściska za serce...

Posted

[quote name='wagens']Jest strasznie z "twarzy" podobna do mojej fruzi. Wiadomo coś więcej na jej temat? Jaki stosunek do innych panienek? No i czy ona nie ma problemów z chodzeniem po wypadku? Co prawda wyjeżdżam w styczniu na tydzień ale ona mnie tak ściska za serce...[/QUOTE]
Wagens...........

Posted

[quote name='wagens']kolejna staruszka w schronie, jej wzrok mówi sam za siebie :(
[URL]http://allegro.pl/jamnik-dela-niechciany-spadek-i2008498252.html[/URL][/QUOTE]

[quote name='soboz4']to nie staruszka, 8 lat to dla jamnika nie wyrok, śliczna sunieczka![/QUOTE]

[quote name='Sarunia-Niunia']Śliczna. ale naprawdę serce pęka i łzy same cisną się do oczu, jak się na Nią patrzy...[/QUOTE]

To przeciez tez rezydentka SOS, a Edyta (nie dogomaniaczka) wystawiałą ogłoszenia

[quote name='wagens']Zadzwoniłam, DELA jedzie w sobotę do sprawdzonego domu do niemiec. :)[/QUOTE]

[quote name='Sarunia-Niunia']czyli spokojnie, będzie domek; ciepły i skoro sprawdzony - pewnie pełen miłości:)[/QUOTE]

[B]odetchnę, uwierzę jak zobacze zdjęcia. Wybaczcie ale jakoś tak mi sie nie skłąda ta "hurtowa" miłość Nemców do starszych psów co anwet nie ma odniesienia do tego co sie wdzi na ulicach.[/B]

Ale trzymajcie kciuki Dyzio chyba namierzony

Posted

[quote name='Isadora7']To przeciez tez rezydentka SOS, a Edyta (nie dogomaniaczka) wystawiałą ogłoszenia

[B]odetchnę, uwierzę jak zobacze zdjęcia. Wybaczcie ale jakoś tak mi sie nie skłąda ta "hurtowa" miłość Nemców do starszych psów co anwet nie ma odniesienia do tego co sie wdzi na ulicach.[/B]

Ale trzymajcie kciuki Dyzio chyba namierzony[/QUOTE]

Może ja jakaś naiwna jestem, ale mam nadzieję, że Niunia znajdzie dobry domek... Ona jest taka poczciwa...
Miejmy nadzieję, na to, że jednak nowy dom przekaże jakąś relację i zdjęcia....

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']Może ja jakaś naiwna jestem, ale mam nadzieję, że Niunia znajdzie dobry domek... Ona jest taka poczciwa...
Miejmy nadzieję, na to, że jednak nowy dom przekaże jakąś relację i zdjęcia....[/QUOTE]

Tylko nadzieja zostaje, aczkolwiek ja mam je mało w tym akurat temacie, przed obiecanki, cuda a po zapada cisza.... na zawsze. Nie rpzypominam sobie jamnika (innego psa też) abym wiedziała co sie nim dzieje po wywózce do Landu. Poza jednym Ziutkiem kilka lat temu z Wrocka zabranym przez Reksiu21.

Posted

[quote name='Isadora7']Tylko nadzieja zostaje, aczkolwiek ja mam je mało w tym akurat temacie, przed obiecanki, cuda a po zapada cisza.... na zawsze. Nie rpzypominam sobie jamnika (innego psa też) abym wiedziała co sie nim dzieje po wywózce do Landu. Poza jednym Ziutkiem kilka lat temu z Wrocka zabranym przez Reksiu21.[/QUOTE]
Ech, smutne to... Tylko nie mieści mi się w głowie, żeby ktoś mógł skrzywdzić taką poczciwą jamnisię....
Z drugiej strony jednak - skądś znalazła się sama i opuszczona na tym trawniku przy parkingu...
Czym trzeba być, żeby robić coś takiego?????????????????????

Posted

Ja nie potrafie zrozumiem jak mozna tak porzucic przyjaciela :mad: jednym psiaki odchodza za TM chociaz czlowiek o nie walczyl, a dla innych pies to taki przedmiot co mozna wyrzucic :placz:

Posted

[SIZE=5]Wagens czy gdyby udało sie odwołac wywózkę [B]"do sprawdzonego domu do niemiec"[/B] wziełabyś na tymczas?????

daj mi sms plis nie wiem czy wejdę fon daje na priva
[/SIZE]

Posted

[quote name='wagens']Zadzwoniłam, DELA jedzie w sobotę do sprawdzonego domu do niemiec. :)[/QUOTE]

.........................................:(

Posted

[quote name='Mika31']ciocie a wie ktoś co u tego biedaka [url]http://jamniki.eadopcje.org/psiak/468[/url][/QUOTE]

Niestety juz dwukrotnie wysłałam zapytanie, odpowiedzi zero, na stronie nie mogę znaleźć. Jamnik -widmo? A zreszta poprzedni jamnik z irasiad tez nie miał przepływu informacji.

Posted

Edyta załatwia ze schroniskiem, jeśli cofną tamtą adopcje i wydadzą nam małą to ją wezmę, wieczorem będę wiedziała czy będzie miał kto ją w ogóle zabrać ze schronu.