hebanowa Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 A to tylko suczka wchodzi w grę czy może byc pies? Quote
bianka0 Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 [quote name='hebanowa']A to tylko suczka wchodzi w grę czy może byc pies?[/QUOTE] Niestety tym razem DIF może przyjąć tylko suczkę. Quote
ciumaszek1 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Nie wiem jak się pisze priva ale ponawiam propozycję pomocy dla starowinki.Domek jest u mojej siostry a ja dojeżdżam 2 razy dziennie żeby nakarmić psiaczki,które są na zewnątrz[2 bernardyny]i wyprowadzić 3 turami naszych podopiecznych.Znajdzie się jeszcze miejsce dla tej biduli może nie luksusowe ale ciepłe,z kolankami,głaskami no i bez krat.Jeżeli sunia nie dostanie innego domku to zapraszamy ją do nas. Quote
Isadora7 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 [quote name='ciumaszek1']Nie wiem jak się pisze priva ale ponawiam propozycję pomocy dla starowinki.Domek jest u mojej siostry a ja dojeżdżam 2 razy dziennie żeby nakarmić psiaczki,które są na zewnątrz[2 bernardyny]i wyprowadzić 3 turami naszych podopiecznych.Znajdzie się jeszcze miejsce dla tej biduli może nie luksusowe ale ciepłe,z kolankami,głaskami no i bez krat.Jeżeli sunia nie dostanie innego domku to zapraszamy ją do nas.[/QUOTE] To poprosże na maila [email][email protected][/email] informacje (miejscowość i takie tam aby wiedzieć na czym stoimy, czego sie trzymać i gdzie jechać) Quote
wagens Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 kolejna staruszka w schronie, jej wzrok mówi sam za siebie :( [url]http://allegro.pl/jamnik-dela-niechciany-spadek-i2008498252.html[/url] Quote
soboz4 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 to nie staruszka, 8 lat to dla jamnika nie wyrok, śliczna sunieczka! Quote
Sarunia-Niunia Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Śliczna. ale naprawdę serce pęka i łzy same cisną się do oczu, jak się na Nią patrzy... Quote
wagens Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Jest strasznie z "twarzy" podobna do mojej fruzi. Wiadomo coś więcej na jej temat? Jaki stosunek do innych panienek? No i czy ona nie ma problemów z chodzeniem po wypadku? Co prawda wyjeżdżam w styczniu na tydzień ale ona mnie tak ściska za serce... Quote
Sarunia-Niunia Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 [quote name='wagens']Jest strasznie z "twarzy" podobna do mojej fruzi. Wiadomo coś więcej na jej temat? Jaki stosunek do innych panienek? No i czy ona nie ma problemów z chodzeniem po wypadku? Co prawda wyjeżdżam w styczniu na tydzień ale ona mnie tak ściska za serce...[/QUOTE] Wagens........... Quote
JamniczaRodzina. Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Cudna babunia i na dodatek chyba mini. Quote
wagens Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Zadzwoniłam, DELA jedzie w sobotę do sprawdzonego domu do niemiec. :) Quote
Sarunia-Niunia Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 czyli spokojnie, będzie domek; ciepły i skoro sprawdzony - pewnie pełen miłości:) Quote
Isadora7 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 [quote name='wagens']kolejna staruszka w schronie, jej wzrok mówi sam za siebie :( [URL]http://allegro.pl/jamnik-dela-niechciany-spadek-i2008498252.html[/URL][/QUOTE] [quote name='soboz4']to nie staruszka, 8 lat to dla jamnika nie wyrok, śliczna sunieczka![/QUOTE] [quote name='Sarunia-Niunia']Śliczna. ale naprawdę serce pęka i łzy same cisną się do oczu, jak się na Nią patrzy...[/QUOTE] To przeciez tez rezydentka SOS, a Edyta (nie dogomaniaczka) wystawiałą ogłoszenia [quote name='wagens']Zadzwoniłam, DELA jedzie w sobotę do sprawdzonego domu do niemiec. :)[/QUOTE] [quote name='Sarunia-Niunia']czyli spokojnie, będzie domek; ciepły i skoro sprawdzony - pewnie pełen miłości:)[/QUOTE] [B]odetchnę, uwierzę jak zobacze zdjęcia. Wybaczcie ale jakoś tak mi sie nie skłąda ta "hurtowa" miłość Nemców do starszych psów co anwet nie ma odniesienia do tego co sie wdzi na ulicach.[/B] Ale trzymajcie kciuki Dyzio chyba namierzony Quote
Sarunia-Niunia Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 [quote name='Isadora7']To przeciez tez rezydentka SOS, a Edyta (nie dogomaniaczka) wystawiałą ogłoszenia [B]odetchnę, uwierzę jak zobacze zdjęcia. Wybaczcie ale jakoś tak mi sie nie skłąda ta "hurtowa" miłość Nemców do starszych psów co anwet nie ma odniesienia do tego co sie wdzi na ulicach.[/B] Ale trzymajcie kciuki Dyzio chyba namierzony[/QUOTE] Może ja jakaś naiwna jestem, ale mam nadzieję, że Niunia znajdzie dobry domek... Ona jest taka poczciwa... Miejmy nadzieję, na to, że jednak nowy dom przekaże jakąś relację i zdjęcia.... Quote
Isadora7 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 [quote name='Sarunia-Niunia']Może ja jakaś naiwna jestem, ale mam nadzieję, że Niunia znajdzie dobry domek... Ona jest taka poczciwa... Miejmy nadzieję, na to, że jednak nowy dom przekaże jakąś relację i zdjęcia....[/QUOTE] Tylko nadzieja zostaje, aczkolwiek ja mam je mało w tym akurat temacie, przed obiecanki, cuda a po zapada cisza.... na zawsze. Nie rpzypominam sobie jamnika (innego psa też) abym wiedziała co sie nim dzieje po wywózce do Landu. Poza jednym Ziutkiem kilka lat temu z Wrocka zabranym przez Reksiu21. Quote
Sarunia-Niunia Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 [quote name='Isadora7']Tylko nadzieja zostaje, aczkolwiek ja mam je mało w tym akurat temacie, przed obiecanki, cuda a po zapada cisza.... na zawsze. Nie rpzypominam sobie jamnika (innego psa też) abym wiedziała co sie nim dzieje po wywózce do Landu. Poza jednym Ziutkiem kilka lat temu z Wrocka zabranym przez Reksiu21.[/QUOTE] Ech, smutne to... Tylko nie mieści mi się w głowie, żeby ktoś mógł skrzywdzić taką poczciwą jamnisię.... Z drugiej strony jednak - skądś znalazła się sama i opuszczona na tym trawniku przy parkingu... Czym trzeba być, żeby robić coś takiego????????????????????? Quote
taxelina Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Ja nie potrafie zrozumiem jak mozna tak porzucic przyjaciela :mad: jednym psiaki odchodza za TM chociaz czlowiek o nie walczyl, a dla innych pies to taki przedmiot co mozna wyrzucic :placz: Quote
Isadora7 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 [SIZE=5]Wagens czy gdyby udało sie odwołac wywózkę [B]"do sprawdzonego domu do niemiec"[/B] wziełabyś na tymczas????? daj mi sms plis nie wiem czy wejdę fon daje na priva [/SIZE] Quote
Isadora7 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 [quote name='wagens']poszedł sms[/QUOTE] Dzięki dostałam, być może skontaktuje sie z Tobą Edyta ma rozmawiać ze schronem Quote
Ellig Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 [quote name='wagens']Zadzwoniłam, DELA jedzie w sobotę do sprawdzonego domu do niemiec. :)[/QUOTE] .........................................:( Quote
Mika31 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 ciocie a wie ktoś co u tego biedaka [url]http://jamniki.eadopcje.org/psiak/468[/url] Quote
Isadora7 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 [quote name='Mika31']ciocie a wie ktoś co u tego biedaka [url]http://jamniki.eadopcje.org/psiak/468[/url][/QUOTE] Niestety juz dwukrotnie wysłałam zapytanie, odpowiedzi zero, na stronie nie mogę znaleźć. Jamnik -widmo? A zreszta poprzedni jamnik z irasiad tez nie miał przepływu informacji. Quote
Nutusia Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 I co z tą Delą? Da się cofnąć niemiecki wyrok?... Wagens, weźmiesz ją, bo jeśli nie, to znów stanę z Tobą w szranki;) Quote
wagens Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Edyta załatwia ze schroniskiem, jeśli cofną tamtą adopcje i wydadzą nam małą to ją wezmę, wieczorem będę wiedziała czy będzie miał kto ją w ogóle zabrać ze schronu. Quote
Recommended Posts