Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Buster']Witam wszystkich, Klaudia napisała mi o zamieszaniu na wątku dotyczącym mojej osoby, nie będę się tu tłumaczyć ze swoich osobistych problemów i mojej nieobecności na dogo - nie jest to niczyją sprawą - wydaje mi się tylko, że wysuwanie tak daleko posuniętych wniosków wobec mojej osoby nie jest fair. Wrzuciłam ostatnio na szybko rozliczenie Bilonka, zaraz jak tylko otrzymałam info o numerze konta na które mam dokonać płatności - zrobiłam przelew za hotelikowanie. Bardzo chętnie nadal będę zajmować się rozliczeniami Bilonka choć widzę, że troszkę inne kroki zostały już na wątku podjęte - czemu w sumie się nie dziwię i nie zamierzam z tym dyskutować. A teraz może troszkę konkretniej o finansach Bilonka: kwota która wpłynęła na moje konto to 480 zł. Z tej kwoty 250 zł zostało przelane za hotelikowanie Bilonka - zostało 230 zł. Jeżeli jest to możliwe bardzo proszę o konkretne wytyczne - czy nadal skarbnikiem na wątku Bilonka jestem ja czy ktoś przejmuje tą funkcję.[/QUOTE]

Poniewaz Monika juz zajela sie ksiegowoscia najlepiej by bylo zeby ona to kontynuowala zeby nie bylo wiecej zamieszania. To co zostalo przeslij na konto Moniki .
Takie jest moje zdanie . Prosze reszte cioteczek o wypowiedz a w tej sprawie.

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='badmonique']To ja też poprószę nr do wpłaty na Bilonika:)
Z instrukcjami bo to bedzie moja pierwsza wpłata:)[/QUOTE]

Witamy Serdecznie na watku Biolnka. Dziekujemy za zainteresowanie i pomoc finansowa . Monika napewno napisze wszystko na PW :) :) :)

Posted

Myślę ,że finanse Bilonka może przejąć Monika083.
buster, nie oburzaj się.Wiemy ,że prowadzenie finansów psa nie jest łatwe i wiąże się z dużą odpowiedzialnością i poświęceniem czasu.Ale ktoś kto się podejmuje , musi się z tym liczyć.
Prosiłabym o podanie na wątku od kogo i w jakiej kwocie wpłynęły pieniądze dla Bilonka.

Posted

Ja się nie oburzam - jeśli tak to zabrzmiało - przepraszam. Nie było moim zamiarem zaniedbywanie czegokolwiek - czasem w życiu po prostu tak bywa, że "nie wyrabiamy na zakrętach". Moja sytuacja osobista na przestrzeni trzech ostatni tygodni była naprawdę ciężka. Podaję również dokładne rozliczenie (kto wpłacił i ile)
Anett (po Misi) - 90 zł
Lena Szw...c - Kaleta - 120 zł
magda z. - 55,15 zł
Ingrid44 - 40 zł
Lucyna - 30 zł
Dorota K. - 20 zł
kasia310 - 30 zł
wilczek007 - 100 zł
Razem wpłynęło dokładnie 485zł i 15 gr
Zapłaciłam za 25 dni listopada - 250 zł
Dokładnie do zwrotu jest 235,15 gr.
Poproszę o konto na PW celem przelania tych środków. W razie wątpliwości pozostaję do waszej dyspozycji.

Posted

Buster ja oczywiście rozumiem, że nie zawsze jest czas i życie różne problemy przynosi. U mnie z czsem też krucho. Tak jak pisala Poker, nie oburzaj się.
Też jestem za aby Monika prowadziła księgowość Bilonika.

Posted

[quote name='monika083']ok to wysle do Buster nr. Ketuni tez juz wyslalam ,[/QUOTE]

Przelew zrobiony, bardzo proszę by na wątku pojawiła się informacja gdy pieniądze zostaną zaksięgowane na koncie monika083.

Posted

[quote name='Ingrid44']Teraz Monice przydalby sie chociaz drugi post na 1 stronie zeby nie trzeba bylo biegac po watku i szukac wszystkiego.[/QUOTE]
to trzeba do moda napisać, aby poczyścił wątek - innego wyjścia nie ma. My tak na dłużyńskim rok temu przeprowadziłyśmy "czystki", aby go przejąć

Posted

no ja napisalam juz do dwoch modow ,zeby przejac 2 gi post na rozliczenia na innym watku ,bo tez sie zajmuje tam finansami i nie moge sie doczekac tego przeniesienia...a dla mnie to tez duzo wygodniej ,jak wpisuje wszystko w jednym poscie ,i nie musze szukac co juz napisane..

Posted

7.12.
--------
DOROTA K. ZA LISTOPAD I GRUDZIEŃ- 40zl
Lucyna za grudzień -30zl[/QUOTE]

9.12
--------
Buster-rozliczenie--235,15

10.12
----------
ketunia --- 600zl

dotarla wplata od Ketuni- baaaardzo dziekujemy!

Posted

Ketunia -DZIĘKI :):):) . Monika - jak się nie da drugiego posta, to może napisać, na której stronie, który post i tam rozliczenia prowadzić,. Pomyślcie, bo nie wiem, czy dobry pomysł .
A co tam u Bilonika słychać?

Posted

[quote name='BUDRYSEK']widziałam wczoraj Bilonka :)
pięknie prezentuje się w czerwonej obróżce :)

kaska od własciciela - byłego, nie doszła[/QUOTE]

Moze by mu podeslac kilka zdjec Bilona i przypomniec delikatnie na e-mail ze obiecal a kasa potrzebna.

Bilonik wyglada przeslicznie. To jest piekny piesek :) :) :)