LILUtosi Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Dzisiaj państwo mnie odwiedziło. Rodzice, trzy urocze dzieczynki i babcia. Dziewczynki na początku się bały, ale psiaki same domagały się pieszczot więc bariera została szybko przełamana i radości było co nie miara. Nawet spacerki były dwa. Sytuacja jest taka. Są brane pod uwagę dwa psy. Bilon i Nikita. Nikita to mniejsza wersja Bilona. Albo Bilon, albo Nikita albo oba. Panstwo mają to na spokojnie przemyśleć. Pies lub psiaki w pierwszej wersji miały trafic do domku za dwa tygodnie, bo Pani ma jakiś wyjazd. Ale nie wiem czy dzieciaki nie wymuszą wcześniej. Pierwszy termin mozliwy to piatek, tak aby wszyscy byli w domu i żeby pies nie był sam w pierwszym okresie. I to tyle. Quote
monika083 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 to ja jestem za wersja ''oba psiaki'' byloby suuuper:) Quote
Ingrid44 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Fajnie by bylo zeby wzieli dwa bo w czasie nieobecnosci domownikow w ciagu dnia , psiaki by sie nie nudzily i Bilon chyba by nie uciekal. Czy maja dobry plot bo wiemy wszyscy co Bilon potrafi :) :) :) Quote
LILUtosi Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Płot kiepski ale ma się zmienić na dniach. Quote
magda z. Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Jakie informacje:) Ja też po awarii komputra. W tym miesiącu nie dam rady nic podesłać... Quote
Poker Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Wersja z oboma psami najbardziej mi się podoba.Oby państwu też. Quote
Lucyna Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='Poker']Wersja z oboma psami najbardziej mi się podoba.Oby państwu też.[/QUOTE] no to czarujmy cioteczki ... opcja z dwoma piesami na tapetę czarów ... :modla::modla::modla: Quote
Poker Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='Poker']To czarujemy pozytywnie I jeszcze raz czarujemy. A kiedy państwo maja dać odpowiedź? Quote
Ingrid44 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='Poker']I jeszcze raz czarujemy. A kiedy państwo maja dać odpowiedź?[/QUOTE] Tez jestem ciekawa :) Quote
dorota k. Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Bardzo bym chciała aby oba..... Bilonik trzymam kciukasy za ciebie i twoją koleżankę.....Mam nadzieję, że w końcu znajdziesz dobry domek. Quote
Poker Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Dzwoniła do mnie LILUtosi ( nie ma teraz dostępu do internetu), że państwo przysłali SMS. z informacją ,że szykują wszystko dla Bilonika.O Nikitce nie wspominali, może mają naszykowane co trzeba. I teraz wielka prośba do Lucynki o wizytę PA. LILU potem poda gdzie ludzie mieszkają . Quote
TERESA BORCZ Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Właśnie poszedł przelew Bilonka, mam nadzieję że ostatni, dołączam się do czarów, tymbardziej że mam dobre dni na ciepłe życzenia i wszelkiepozytywne fluidy , ŚMIGAJ CUDNOŚCI WRESZCIE DO DOMKU, Bilonie może tp twoje 5 minut??? Quote
Lucyna Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Ale mnie urządziłyście czarownice... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ... ok, wybaczam, wiem z czego to wynika :cool3: Mam nadzieję, że podołam i wszystko będzie w porządku. Ostatnio wyćwiczyłam się troszkę w wizytach. Bilonik to cudna psinka i potrzebuje cudnego, aczkolwiek specyficznego domku ;) Czarujcie dalej ... :loveu: Quote
Poker Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 d z i e k u j e m y :multi::multi:, [SIZE=2]trzymamy i Quote
dorota k. Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Lucynko - na pewno podołasz :) Dzięki wielkie. Kciukasy mocno zaciśnięte. Quote
Poker Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 I co? kiedy wizyta PA? Musimy wtedy nasilić czarowanie i kciukanie. Quote
Ingrid44 Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='Poker']I co? kiedy wizyta PA? Musimy wtedy nasilić czarowanie i kciukanie.[/QUOTE] Wlasnie ! Szczegolnie w czasie wizyty dodac Lucynce sily :) :) :) Quote
Lucyna Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='Ingrid44']Wlasnie ! Szczegolnie w czasie wizyty dodac Lucynce sily :) :) :)[/QUOTE] siły i rozumu ... opowiedzieć o Biloniku, przewidzieć, przestrzec i nie zniechęcić :talker::Dog_run::confused: Quote
LILUtosi Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Państwo mieszkają gdzieś koło nowego stadionu. Niestety Nikitka na razie raczej nie jest brana pod uwagę. Termin: piątek 14.10. Prześle numer na priva. Ocena raczej ma dotyczyć zbezpieczenia posesji niż ludzi, bo wydają się odpowiedzialni. Bilonik w listopadzie byłby cały rok, ech, ciężko będzie. Quote
Lucyna Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Zadzwonię jutro, a z tobą Lilu też przedyskutuję ... :evil_lol: Quote
dorota k. Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Lucynko - trzymam kciukasy. Dopiero jutro wieczorkiem będę na necie więc do tej pory pewnie zeżrę pazury nie tylko swoje...... LILU - jemu, Tobie i nam wszystkim. On u Ciebie ma jak w raju. Quote
Recommended Posts