Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj państwo mnie odwiedziło. Rodzice, trzy urocze dzieczynki i babcia. Dziewczynki na początku się bały, ale psiaki same domagały się pieszczot więc bariera została szybko przełamana i radości było co nie miara. Nawet spacerki były dwa.
Sytuacja jest taka. Są brane pod uwagę dwa psy. Bilon i Nikita. Nikita to mniejsza wersja Bilona. Albo Bilon, albo Nikita albo oba. Panstwo mają to na spokojnie przemyśleć. Pies lub psiaki w pierwszej wersji miały trafic do domku za dwa tygodnie, bo Pani ma jakiś wyjazd. Ale nie wiem czy dzieciaki nie wymuszą wcześniej. Pierwszy termin mozliwy to piatek, tak aby wszyscy byli w domu i żeby pies nie był sam w pierwszym okresie. I to tyle.

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fajnie by bylo zeby wzieli dwa bo w czasie nieobecnosci domownikow w ciagu dnia , psiaki by sie nie nudzily i Bilon chyba by nie uciekal. Czy maja dobry plot bo wiemy wszyscy co Bilon potrafi :) :) :)

Posted

[quote name='Poker']Wersja z oboma psami najbardziej mi się podoba.Oby państwu też.[/QUOTE]
no to czarujmy cioteczki ... opcja z dwoma piesami na tapetę czarów ... :modla::modla::modla:

Posted

Dzwoniła do mnie LILUtosi ( nie ma teraz dostępu do internetu), że państwo przysłali SMS. z informacją ,że szykują wszystko dla Bilonika.O Nikitce nie wspominali, może mają naszykowane co trzeba.
I teraz wielka prośba do Lucynki o wizytę PA. LILU potem poda gdzie ludzie mieszkają .

Posted

Właśnie poszedł przelew Bilonka, mam nadzieję że ostatni, dołączam się do czarów, tymbardziej że mam dobre dni na ciepłe życzenia i wszelkiepozytywne fluidy , ŚMIGAJ CUDNOŚCI WRESZCIE DO DOMKU, Bilonie może tp twoje 5 minut???

Posted

Ale mnie urządziłyście czarownice... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ... ok, wybaczam, wiem z czego to wynika :cool3:
Mam nadzieję, że podołam i wszystko będzie w porządku. Ostatnio wyćwiczyłam się troszkę w wizytach. Bilonik to cudna psinka i potrzebuje cudnego, aczkolwiek specyficznego domku ;)
Czarujcie dalej ... :loveu:

Posted

[quote name='Ingrid44']Wlasnie ! Szczegolnie w czasie wizyty dodac Lucynce sily :) :) :)[/QUOTE]
siły i rozumu ... opowiedzieć o Biloniku, przewidzieć, przestrzec i nie zniechęcić :talker::Dog_run::confused:

Posted

Państwo mieszkają gdzieś koło nowego stadionu. Niestety Nikitka na razie raczej nie jest brana pod uwagę. Termin: piątek 14.10. Prześle numer na priva. Ocena raczej ma dotyczyć zbezpieczenia posesji niż ludzi, bo wydają się odpowiedzialni. Bilonik w listopadzie byłby cały rok, ech, ciężko będzie.

Posted

Lucynko - trzymam kciukasy. Dopiero jutro wieczorkiem będę na necie więc do tej pory pewnie zeżrę pazury nie tylko swoje......
LILU - jemu, Tobie i nam wszystkim. On u Ciebie ma jak w raju.