Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='LILUtosi']Państwo spytali czy mogli by zostawiać na wakacjach u mnie.[/QUOTE]
no to super, też by miał rewelacyjne wakacje.

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='magda z.']a na psy.pl tego samego dnia ja odświeżyłam swoje ogloszenie, a Ty Lucynko dodałaś własne;) Oby to już był TEN dom dla Bilona[/QUOTE]
ach to tutaj widziałam Bilona ... i tak się zastanawiałam kto mi robotę zabiera :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
a to ty madziu :loveu: super

Posted

to piękny i zadbany psiako, domek w zasadzie już wyczarowany, teraz czarujmy za zachowanie Bilonka, trzeba mu może zabezpieczyć jakies przedmioty, zabawki, gryzaki i piłkę, aby był zajęty swoim "stanem posiadania" i dał spokój płotom/ Bilon zachowuj się , gdzie znajdzieśz takie drugie miejsce!!!

Posted

Trzeba Państwa uczulić, aby w tych dniach wolnych zapoznali Bilona z kojcem i budą. Niech obserwują, czy będzie próbował wydostać się i czy mu się to uda. Powinni w ciągu dnia zostawić go w kojcu na troszkę i poobserwować jego zachowanie, a w szczególności, czy uda mu się sforsować siatkę. Jeśli mu się uda to lepiej, aby to się odbyło podczas ich obecności. Zadzwonię do nich jeszcze w czwartek.

Posted

[quote name='Lucyna']ach to tutaj widziałam Bilona ... i tak się zastanawiałam kto mi robotę zabiera :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
a to ty madziu :loveu: super[/QUOTE]
To takie stare ogłoszenie, już nie mam czasu, aby nowe klepać. mam jednak postanowienie, że od dzisiaj codziennie jednemu psiakowi ze schronu kilka porobię. Na razie Biloniastego nie ściągam, co by nie zapeszać;)

Pozdrawiam:)

Posted

[quote name='LILUtosi']Osatni kontakt z pania był przed wizytą. Jesteśmy umówione na czwartek wieczór.[/QUOTE]
Pani wyjechała, ma dzisiaj wrócić, czwartek będzie aktualny , jeśli uda jej się dostać wolne w pracy ... :roll: