Poker Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 [quote name='LILUtosi']Państwo spytali czy mogli by zostawiać na wakacjach u mnie.[/QUOTE] no to super, też by miał rewelacyjne wakacje. Quote
Lucyna Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 [quote name='magda z.']a na psy.pl tego samego dnia ja odświeżyłam swoje ogloszenie, a Ty Lucynko dodałaś własne;) Oby to już był TEN dom dla Bilona[/QUOTE] ach to tutaj widziałam Bilona ... i tak się zastanawiałam kto mi robotę zabiera :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a to ty madziu :loveu: super Quote
TERESA BORCZ Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 to piękny i zadbany psiako, domek w zasadzie już wyczarowany, teraz czarujmy za zachowanie Bilonka, trzeba mu może zabezpieczyć jakies przedmioty, zabawki, gryzaki i piłkę, aby był zajęty swoim "stanem posiadania" i dał spokój płotom/ Bilon zachowuj się , gdzie znajdzieśz takie drugie miejsce!!! Quote
Lucyna Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Trzeba Państwa uczulić, aby w tych dniach wolnych zapoznali Bilona z kojcem i budą. Niech obserwują, czy będzie próbował wydostać się i czy mu się to uda. Powinni w ciągu dnia zostawić go w kojcu na troszkę i poobserwować jego zachowanie, a w szczególności, czy uda mu się sforsować siatkę. Jeśli mu się uda to lepiej, aby to się odbyło podczas ich obecności. Zadzwonię do nich jeszcze w czwartek. Quote
Poker Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 dzwoń , dzwoń Lucynko i LILU też musi im nakłaść do głowy. Quote
magda z. Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='Lucyna']ach to tutaj widziałam Bilona ... i tak się zastanawiałam kto mi robotę zabiera :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a to ty madziu :loveu: super[/QUOTE] To takie stare ogłoszenie, już nie mam czasu, aby nowe klepać. mam jednak postanowienie, że od dzisiaj codziennie jednemu psiakowi ze schronu kilka porobię. Na razie Biloniastego nie ściągam, co by nie zapeszać;) Pozdrawiam:) Quote
dorota k. Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Czyli TEN DZIEŃ to czwartek. Nerwa mam , jak się Chłopak sprawi... Quote
Poker Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='Ingrid44']Bilion nie uciekaj ! ! ![/QUOTE] Ale się wystraszyłam. Quote
LILUtosi Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Osatni kontakt z pania był przed wizytą. Jesteśmy umówione na czwartek wieczór. Quote
bla Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Kurde komp zepsuty był , wchodze teraz a tu takie wieści ;) 3 mam kciuki ;) Quote
Lucyna Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='LILUtosi']Osatni kontakt z pania był przed wizytą. Jesteśmy umówione na czwartek wieczór.[/QUOTE] Pani wyjechała, ma dzisiaj wrócić, czwartek będzie aktualny , jeśli uda jej się dostać wolne w pracy ... :roll: Quote
Poker Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Ale Bilonek nam "stresa " funduje, oby tylko pozytywny. Quote
dorota k. Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Czekam niecierpliwie, co jutrzejszy dzień przyniesie..... Quote
Poker Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 BRRR, to już dziś. Bilonku , pokaż się od najlepszej strony chłopaku. Quote
zerduszko Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Ten to potrafi fundować człowiekowi napięcie :lol: Quote
Poker Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 nawet zerduszko tu zajrzało :crazyeye: .Musi być dobrze :evil_lol: Quote
zerduszko Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 [quote name='Poker']nawet zerduszko tu zajrzało :crazyeye: .Musi być dobrze :evil_lol:[/QUOTE] Matko.... zaś mi prze TO godoją ;) Kibicuję chłopakowi cały czas :) Quote
Lucyna Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 nie wiadomo Pokerku, czy dzisiaj. Ja jeszcze do Pani nie dzwoniłam bo jest w pracy, zaczekam na decyzję. A to Lilu wie ... Quote
Poker Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Ja myślałam ,że to czwartek pewny termin, tak wynikało z wpisu LILU. Quote
Recommended Posts