Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki, juz siadam do rozliczen, przelalam 130zl do Lilu, i wczoraj tez dotarl przelew od Aleksandry-107,25 zl wlasnie mialam na watkach ''moich'' psow ,ktore rozliczam pytac od kogo to, bo nic nie bylo dopisane w tytule:)

..gotowe, na koncie Bilusia zostalo 42,55zl

Posted

Dzwoniłam, wszystko ok, rozchorowała się najmłodsza córcia, tak więc Bilonik kolejny tydzień w domku, a nie w kojcu. Karma od tygodnia zmieniona na jagnięcinę z ryżem, Bilonowi nie smakuje i nie za bardzo chce ją jeść. Drapie się nadal, może za krótki okres?
Ponieważ wystarczyło pieniążków na opłatę dla Lilu za październik, nie będę wpłacać swojej deklaracji, potrzebna jest mi kasa na Nero ... :roll:

Posted

Nie, ja myślę, że nie tęskni, nie lubi za bardzo jagnięciny z ryżem. Na inne jedzonko, szczególnie kostki z obiadu uwielbia !!!
Bardzo lubi spacery i chciałby wychodzić co trzy godzinki.

Posted

Jagnięcina z ryżem jest dość mdła. MOże poradzić państwu,żeby podlewali zupą,ale z kolei już nie będzie diety. A może on sie na ryż uczulił? To też wcale nie jest rzadkie.