Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Taak, wszystkie się do niego przywiązałyśmy nawet wirtualnie ,a co dopiero ma powiedzieć LILU i jej TZ, nie wspominając Bilona, bo jego nikt nawet o zdanie nie pyta.
Lucynko, przed Tobą stoi do wykonania bardzo odpowiedzialne zadanie. Będziemy Cię wspierać duchowo.
Faktycznie płot i nieobecność w nim dziur w przypadku Bilona są bardzo ważne.

Posted

[quote name='Lucyna']Ja przed wizytą jeszcze cię odwiedzę ... z Kwiatuszkiem ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: porozmawiamy :roll:[/QUOTE]
Zapraszamy , Braszka robi się coraz odważniejsza do ludzi. Mam nadzieję ,że Kwiatuszek jej nie pożre :eviltong:

Posted

[quote name='dorota k.']Lucynko kochana jesteś:) Boższeszsz co mam napisać.... słów mi brakuje.[/QUOTE]
Nic nie mów, paznokci nie zagryzaj i czaruj ...
Kciukasy będą potrzebne dla Bilona, jeśli tam trafi. Zestresuje się pewnie przy zmianie miejsca ... :cool3:

Posted

To juz jutro ? Z tego stresu chyba zaczne obgryzac paznokcie domownikow:roll::cool3::roll:

Bilonik pewnie bedzie probowal uciekac , ten plot musi byc naprawde super bo Bilonik to zdolna bestyjka.

Posted

[quote name='Poker']Dziś jest wizyta, natomiast wyjazd do DS w przyszły piątek. Zostawcie obgryzanie paznokci na potem.
A w południe zaczynamy czarować.[/QUOTE]

Mozliwy wyjazd juz w czwartek wieczorem.

Posted

Jestem w domu moje czarownice ... :evil_lol:
Domek jak najbardziej na tak. Bilon pod obecność rodzinki byłby w domu, pod nieobecność będzie przebywał w dość dużym kojcu ogrodzonym siatką. Buda już się szykuje, jest pomalowana i "stygnie". Wszystko zależy teraz od naszego podopiecznego... Rodzinka z trzema dziewczynkami 10, 8 i 4 lata. Nie mogą doczekać się Bilonika, którego już bardzo kochają, pokazywały mi miski i laurki miłosne dla niego. Dobrze, że będzie zabrany na dni wolne, będzie mógł się przyzwyczaić do domku i powolutku do kojca. Z pewnością mógłby przebywać w domu podczas nieobecności, państwo jednak znają historię z niszczeniem i tak na wszelki wypadek dla niego takie zabezpieczenie. W ciągu tygodnia dość długo nie ma ich w domu i dla Bilona to chyba lepiej, żeby mógł przebywać na powietrzu. Drugi piesek póki co nie wchodzi w rachubę, mam nadzieję, że wszystko się ułoży tym razem. To dla niego duża szansa. Pani weszła poprzez schronisko na stronę psy.pl i tam go znalazła.
To będziemy czarować jeszcze przez dobrych kilka dni. :lol:

Posted

Jeszcze odnośnie kojca:
jest dosyć duży, ogrodzony siatką bez możliwości podkopania, ponieważ jest wyłożony kostkami chodnikowymi prawie w całości i na całym styku z ogródkiem. Stoi w rogu ogródka, od strony sąsiadów zasłonięty takimi drewnianymi panelami płotowymi. Z pozostałych stron jest widok na posesję, drzwi wejściowe, furtkę, drogę itp. W sąsiedztwie po obu stronach są onki - chłopaki, jednak z kojca niewidoczni. Na moje oko nie powinien tej siatki przeskoczyć, jest wysoka ... ale kto go tam wie? Mam nadzieję, że nie będzie nawiewał, bo to może stanowić problem. Poza kojcem jest dość dobre ogrodzenie, ale dla uciekiniera do przejścia. Mam nadzieję, że tak się nie stanie ... u Lilu Bilon nie skacze przez płot, ponoć w tym domku pod Trzebnicą znikał przez dziurę w ogrodzeniu. Biloniku nasz malutki, bądź grzeczny chłopie. Na wszelki wypadek powiedziałam o adresówce i wypisaniu na obroży numeru telefonu. Państwo mieszkają we Wrocławiu, ale przy takich bardzo mało ruchliwych ślepych uliczkach.

Posted

Czarowałam cały czas. Rozwaliły mnie te laurki dziewczynek. Oj Chłopie doceń to i nie kombinuj. Rodzina najważniejsza.
Jak widzę te piękne zdjęcia LILU, to aż się boję jak Chłopak brak psiego towarzystwa zniesie. Czarujemy dalej.