Jump to content
Dogomania

Maks sam biega na działce. Prośba o dom, hotelik dla Maxa i wsparcie skuteczne.

Recommended Posts

• Replies 458
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciotki, ratunku!
[SIZE=3]Dziś dzwoniła do mnie pani Maksa. Nie ma jak do niego dojechać a psu kończy się karma. Obdzwoniłyśmy znajomych z tamtej okolicy i ktoś ma mu coś kupić i podać ale to nie jest rozwiązanie. Co robić? :shake:
Nikt o niego nie pyta, nie dzwoni!

Posted

Ja juz nie wiem co robić.Dzis pani Marzena dzoniła do mnie zrozpaczona. Jest taka pogoda, że nikt nie chce jechać a sama wiesz jaka tam jest droga. Na piechotę kilka km. od autobusu to masakra, zwłaszcza jak ktoś nie jest przyzwyczajony.

Posted

auraa! przede wszystkim uporządkuj trochę wątek. Wprawdzie nie jest długi (19 str), ale nie każdy ma czas siedzieć i czytać jak tyle jest psów potrzebujących pomocy. Wszelkie najważniejsze informacje powinny się znajdować na pierwszej a maksymalnie na drugiej jeszcze stronie. Zbierz tam wszystko co o piesku wiadomo do ogłoszenia a więc wiek, wzrost (nie zawsze to się da odczytać ze zdjęcia a dla ludzi to ważne), zachowanie , stosunek do ludzi i zwierząt (jeżeli coś można powiedzieć) oraz jakiego domu dla niego oczekujesz.
Wklej zdjęcia (byłoby super obrobione) Widziałam na str 17 wkleiła linki do ogłoszeń paros. Weź zdjęcia z jej ogłoszenia i te daj na pierwszą bo one już obrobione.
Wklej linki gdzie juz ogłoszony (są strony co nie przyjmą zdublowanego ogłoszenia a więc strata czasu)
Wklej tekst ogłoszenia.
Dobrze byłoby zrobić mu filmik (pomaga przy ogłoszeniach)
Nie wiem co tam jeszcze, bo wwątek tylko przerzuciłam
Chętnie w ogłoszeniach pomogę

Posted

Rela, robimy porządki! :) Wiem, że czasu nie masz, ale Maksio jest w sytuacji podbramkowej! Pani Marzena nie może wejść na dogo, więc jesteśmy skazane na siebie;) Nie jesteśmy już same, skorzystajmy z rad Pani Wandy, i do dzieła!

Posted

Na pierwszej stronie umieściłam tekst do ogłoszeń. Są tam w zasadzie wszystkie istotne informacje o psie. Koty goni raczej dla zabawy niż z agresji w końcu co ma robić? Powklejam zdjęcia.

Posted

Na pierwszej stronie umieściłam tekst do ogłoszeń. Są tam w zasadzie wszystkie istotne informacje o psie. Koty goni raczej dla zabawy niż z agresji w końcu co ma robić? Powklejam zdjęcia.

Posted

Posted

Posted

Wiadomość z ostatniej chwili. Wejście na działkę jest zasypane śniegiem. Sąsiadka nie mogła się tam dostać. Maks jest odcięty od świata. Co dalej?
[SIZE=2]ciociu elmiro, czy możesz podac strony na których zrobiłaś ogłoszenia?
Czy któraś ciocia jeszcze mu zrobiła?

Posted

Tam są sąsiedzi, ale oni mają swoje zwierzaki. Gdyby Maksiowi działa się straszna( w sensie zagrożenia życia) krzywda, to nikt by nie ściemniał. Niemniej jednak sytuacja jest bardzo poważna i szukamy domu dla Maksia, na dziś? Nie na wczoraj . Lub dwa miesiące temu!