Jump to content
Dogomania

Maks sam biega na działce. Prośba o dom, hotelik dla Maxa i wsparcie skuteczne.

Recommended Posts

Posted

No tak, domek tymczasowy byłby cudowny. Tylko z kasą problem. Maks poczulby się szczęśliwy....

Strasznie mi żal tych wszystkich psiaków mieszkających na dworzu:-(

Maksiu co z Tobą będzie...

• Replies 458
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Owieczko, dziekujemy, ale Twoja cena jest dla nas za wysoka. Opieka nad psem, to kwestia karmy+ jakaś drobna doplata. Dzikujemy, za Twoją propozycję, ale nie udźwigniemy 3.600,00 pln rocznie, ok. 1000€/rok. Zwyczajnie nas nie stać. Sorki.

Posted

elmira napisał(a):
Owieczko, dziekujemy, ale Twoja cena jest dla nas za wysoka. Opieka nad psem, to kwestia karmy+ jakaś drobna doplata. Dzikujemy, za Twoją propozycję, ale nie udźwigniemy 3.600,00 pln rocznie, ok. 1000€/rok. Zwyczajnie nas nie stać. Sorki.

Dla Ciebie moze drobna dopata u mnie psy nie zostaja bez opieki nawet minuty wiec musze placic za opieke podczas moeje nieobecnosci ( jak jestem w pracy). Stad ta cena. Ja tylko proponuje to co moge :( "Mierzmy sily na zamiary"
Trzymam kciki za psiaka i mam nadzieje, ze szybko znajdzie dobry domek. Bede mu kibicowac.

Posted

Owieczko, ja Ciebie rozumiem. Niestety tak, jak napisałam, nie mamy takich pieniędzy. Gdyby było wiadomo, że psiak potrzebuje np. schronienia na miesiąc, to inna sprawa, jeszcze można by było powalczyć. Ale patrząc na zainteresowanie psiakiem z ogłoszeń, trzeba liczyć się z tym, że pies pobędzie u Ciebie kilka miesięcy.

Najlepszą opcją byłby oczywiście DS dla Maksa. Przeraża mnie, jak on sobie poradzi w te mrozy.

Posted

elmira napisał(a):
Owieczko, ja Ciebie rozumiem. Niestety tak, jak napisałam, nie mamy takich pieniędzy. Gdyby było wiadomo, że psiak potrzebuje np. schronienia na miesiąc, to inna sprawa, jeszcze można by było powalczyć. Ale patrząc na zainteresowanie psiakiem z ogłoszeń, trzeba liczyć się z tym, że pies pobędzie u Ciebie kilka miesięcy.

Najlepszą opcją byłby oczywiście DS dla Maksa. Przeraża mnie, jak on sobie poradzi w te mrozy.

Najważniejsze że jest młody, silny i ma spore futro. To pozwoli mu przetrwać. Bądźmy dobrej myśl.:calus:

Posted

Biedaczek :( Szczęście że temperatura ma spaść... Ogólnie jest zastówj z adopcjami.... Moze mu jakis kawałek rasy przypisac i go tak ogłaszać to może będzie większe zainteresowanie ...

Posted

Auraa jak w subskrypcjach widzę Twój nowy wpis na wątku Maksa to nieodmiennie szybko otwieram wątek z nadzieją, że przeczytam "Słuchajcie miałam fajny telefon, jest pan/pani bardzo zainteresowana adopcją... w zasadzie już jedzie po Maksa"

napisz tak w końcu, pliiissssss:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='auraa']kaukazowi, to on moze tylko brodę podrapać.......[/QUOTE]
Hmmm... musze w takim razie poszukać rasy do której Miksiu jest choc ciutke podobny....

I mam pytanko Jak Maksiu do dzieci ? Czy jesteście w stanie powiedziec cos na ten temat ? Jest cień szansy na dom...