Jump to content
Dogomania

Maks sam biega na działce. Prośba o dom, hotelik dla Maxa i wsparcie skuteczne.

Recommended Posts

• Replies 458
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malibo57 napisał(a):
Co z tym transportem, dziewczyny? Ja moge tylko zaoferować zwrot kosztów, jesli znajdziecie kogos, kto pojedzie.

Wielkie dzięki malibo, jesteś wspaniała :) Na razie szukamy kogoś. Ja niestety tym razem nie mogę jechać.

Owieczka napisał(a):
Czy ktoś zaglądał na mapę Dogo ?

Owieczko, ja nie zaglądałam, nie wiem jak Auraa. Zaraz obejrzę, kto działa w okolicach Mińska.

Rozmawiałam z pati-c, ale ona już w trasie,

założyłam na transporcie: http://www.dogomania.pl/threads/179783-PoszukujAE-transportu-zwrot-kosztA-w-paliwa-Mazowieckie?p=14096456#post14096456

Posted

Dzięki elmirko. Siedzę w komputerze ale nie mam zaległa pracę, której nie ogarniam i musze sie na niej teraz skupić bo za chwilę zgłupieję:angryy:

Posted

Nie, nie podali. Po kilku telefonach w celu dogrania szczegółów dowozu psa, oczywiście, których państwo nie odbierali, przyszła odpowiedź na wysłany sms, że już nie chcą. Nie, bo nie. A przedwczoraj jeszcze wszystko było cacy.

Brak słów...Chociaż może lepiej, że nie wzięli, a potem nie wyrzucili.

Posted

elmira napisał(a):
Nie, nie podali. Po kilku telefonach w celu dogrania szczegółów dowozu psa, oczywiście, których państwo nie odbierali, przyszła odpowiedź na wysłany sms, że już nie chcą. Nie, bo nie. A przedwczoraj jeszcze wszystko było cacy.

Brak słów...Chociaż może lepiej, że nie wzięli, a potem nie wyrzucili.

Zniecierpliwili się? JUŻ JUŻ miało być, maaaamoooo kuuup mi ten samochodzik, a minimalny wysiłek i ociupinka cierpliwości to już ponad siły?
Szkoda Maksa, ale dobrze, że akurat ci ludzie go nie wzięli, jak bowiem widać nie wyrośli z mechanizmów reagowania właściwych dla kilkuletnich fanów piaskownicy ...
Maks, o ironio, miałeś szczęście w nieszczęściu.
Ewa

Posted

Oni chyba nawet nie mieli powodu do zniecierpliwienia, bo psiak miał być im dowieziony zgodnie z ustaleniami.

Szczęście w nieszczęściu, że pokazali, jakimi są dupkami już na wejściu. Bo gorzej by było, gdyby wzięli Maksia, a potem by go wyrzucili.

Posted

Trzeba zmienić tytuł wątku znowu - bo wprowadza w błąd, sugerując, że Maks jedzie do DS, a przecież transport już niepotrzebny ...

Posted

Wróciłam od Maksa. Juz nie wiem co robić. On się tak cieszy, biega, skacze. Dziś nie chciał wypuścić swojej pani. Piszczał, kiedy odjeżdżałyśmy............