Jump to content
Dogomania

Maks sam biega na działce. Prośba o dom, hotelik dla Maxa i wsparcie skuteczne.

Recommended Posts

Posted

Jaka kwotę pani Maksa może przeznaczyć na jego utrzymanie w hotelu? Nie wiem, czy juz pytałam.
Sądzę, że karma i dojazdy tez kosztują. Myślę, że juz czas, żeby pani Maksa zdała sobie sprawę, że o dobry dom dla niego, z pozycji, w jakiej się znajduje - będzie trudno.
Można tez szukać odpłatnego DT - bo gratis lub od razu start do DS będzie trudno. To trwa, a pies, jak same piszecie, dziczeje i będzie coraz trudniej o dom dla niego.

• Replies 458
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

auraa napisał(a):
Wróciłam od Maksa. Juz nie wiem co robić. On się tak cieszy, biega, skacze. Dziś nie chciał wypuścić swojej pani. Piszczał, kiedy odjeżdżałyśmy............

O Boże:-( Czyli biedak zostaje cały czas sam. Też sądzę, że dobrze, że Państwo zrezygnowali zanim pies znalazł sie u nich, z nadzieją, że zostaje w domku... Tylko szkoda, że nie umieli inaczej się porozumieć w tej kwestii

Posted

Awit, no dokładnie wszystko opada.

Rela, jak będziesz mogła, to zapytaj Pani Maksia o to, co wskazała malibo. Może jakoś się pościubi grosik do grosika. Może jakiś dziading na hotelik? Faktycznie nie ma na co czekać.

Posted

mYŚLĘ, ŻE TO JEST DOBRE ROZWIĄZANIE. jA TEZ ZADEKLARUJĘ JAKĄŚ SUMĘ.nIE MOGĘ DUŻO. jESTEM DOKŁADNIE POD WOZEM ALE MYŚLĘ, ŻE WSPÓLNIE DAMY RADĘ.

Posted

Matko jedyna szkoda psa ... no potwornie szkoda ...
Kiedy będziecie mieć kontakt z Panią Maksa, żeby dojść do jakiegoś konsensusu?
Ewa

Posted

Tytuł szukam transportu dla Maxa niestety przestał byc aktualny bo pani która chciała go wziąć na jeden dzień przed ustalonym transportem zrezygnowała, dlatego pies jest znowu sam na działce. W te sobote byłam u niego, nakarmiłam. Ale on jest coraz bardziej steskniony ludzi. Nie chciał mnie wypuścic za furtkę.
Ponieważ sytuacja robi sie patowa a mi jest szkoda tego psa (to dobry uczuciowy pies) to pomysł hoteliku dla niego jest rozwiazaniem. Jestem nauczycielką zarobki moje nie są najwyzsze to mysle że mogłabym przeznaczyc 50 zł miesiecznie na jego utrzymanie dopóki nie zostanie adoptowany. Mogę tez organizować zbiórke karmy w szkole (taka akcje zorganizowałam jesienia 2009 i uzbierałam duzo karmy , która przekazałam dla zierzat do Fundacji VIVA). Prosze o odpowiedź. Właścicielka Maxa tel: 793-474-866

Posted

jak ten pies ma znależć dom skoro nie ma ogłoszen?
znalazłam ostatnie z polowy stycznia - czyli sprzed miesiąca.
Kto robi mu ogłoszenia?
Gdzie są lepsze zdjecia oprócz tych gdzie wychodzi z komórki?

Posted

[quote name='elmira']http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=10823
na www.adopcje.org do akceptacji
http://ale.gratka.pl/ogloszenie/3861841_max_pilnie_do_adopcji.html
http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Maks-zostal-sam-na-dzialce,7666
http://www.eoferty.com.pl/maks_zostal_sam_na_dzialce_169660.html

To kilka na szybko. Dorobie mu więcej, jak poogłaszam Miśka i Falka.

[quote name='idusiek']jak ten pies ma znależć dom skoro nie ma ogłoszen?
znalazłam ostatnie z polowy stycznia - czyli sprzed miesiąca.
Kto robi mu ogłoszenia?
Gdzie są lepsze zdjecia oprócz tych gdzie wychodzi z komórki?

Ja mu robiłam kilka ogłoszeń wczoraj. Ma zdjęcia na trawie, więc kilka do wyboru jest.
Z reszta przez tego barana spod Wyszkowa nie było potrzeby robić, bo pies miał oferowany dom. Wyszło, jak wyszło-trzeba dalej szukać, bo szkoda psa.

Rela, chyba trzeba porozsyłać prośby o składki na hotel dla Maksa, co Ty na to?

Posted

Rozsyłajcie. Powiedzcie mi jak sie wkleja linka, tak by inni przeczytali. Też chcę wątek takiego ślepaczka powysyłać. Ja niestety nie mogę na Maksa, przynajmniej na razie, nic zadeklarować, chyba, że ktoś z moich deklarowanych znajdzie dom...

Posted

Dziewczyny, zróbcie mu taki sam pakiet, jak dla Misia. Faktycznie, bez ogłoszeń dom się nie znajdzie.
Tytuł wątku trzeba zmienić, że potrzebne deklaracje i wkleić do 1-go postu pierwszą, od właścicielki Maksa.
Trzeba tez napisać , ile potrzebuje Maks na hotel. I szukać miejsca w hotelikach.
Potrzebny tez baner do wożenia po Dogo i rozsyłanie wątku.
Bardzo się cieszę, że odezwała się Pani Maksa - witamy:)