Jump to content
Dogomania

Maks sam biega na działce. Prośba o dom, hotelik dla Maxa i wsparcie skuteczne.

Recommended Posts

• Replies 458
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ludzie czytajcie, bierzcie Maksa, dajcie się kochać i kochajcie!Teraz zobaczyłam co dogo zrobiło wczoraj z moim jednym zdaniem. Przepraszam, ale wczoraj net mi prawie nie chodził

Posted

Mogłabym go zabrac do siebie na tymczas. Niestety moge tylko zaoferować odpłatny kojec z dostepem do domu. Moze udało by się coś uzbierać ?? Nie stac mnie na utrzymanie nastepnej mordki więc musze mieć fundusze :( Tak mi go szkoda...

Posted

[quote name='auraa']Czy możesz podać warunki? Myślę, że pani mogłaby go karmić.
utrzymanie psa to nie tylko karma... Moje warunki to dom jednorodzinny i ogrodzone duże podwórko. Do tego mamy 9 h ziemi , łąki, pola, lasy. Stali rezydenci to Belutka ( już wiekowa pani mix benia) i Abiśka ( mała kupka futra) + 4 koty + odratowana kobyła :)
Tymczasowo jest Guaro ( ok 5 letni tez odratowany mix boksia - szukamy domu) tu jego wątek i mnóstwo zdjęć :
http://www.dogomania.pl/threads/148364-Guaro-odratowany-anioA-w-ciele-boksera-ZAE-by-w-tragicznym-stanie-pomA-A-cie

Posted

Owieczko, a ile potrzebujesz na utrzymanie Maksia w płatnym kojcu? I skąd jesteś(kwestia i koszt transportu)? Czy możesz wziąć na DT Maksia tylko za koszt jedzenia, czy coś doliczysz?

Przecież on zamarźnie.

Posted

elmira napisał(a):
Owieczko, a ile potrzebujesz na utrzymanie Maksia w płatnym kojcu? I skąd jesteś(kwestia i koszt transportu)? Czy możesz wziąć na DT Maksia tylko za koszt jedzenia, czy coś doliczysz?

Przecież on zamarźnie.

Ogólny koszt to 300 zł + karma ale mi szkoda tego psiura więc mozemy ponegocjować. Nie jestem w stanie dokładac do jego utrzymania a u mnie psiakowi nie może niczego brakować. Do tego dochodzi szkolenie- podstawy.
Tylko tyle moge zaproponować