Jump to content
Dogomania

Maks sam biega na działce. Prośba o dom, hotelik dla Maxa i wsparcie skuteczne.

Recommended Posts

Posted

Ludzie chyba nie Ci. Sprawy rodzinne komplikują życie psom. Maks juz poleciał za pannami ale pani go znalazła i sprowadziła do domu. Może neigh uda sie tam podjechać i dowiedzieć czegoś więcej. Najgorzej ,ze Marzena nie może tam się dodzwonić, żeby spokojnie porozmawiać.

• Replies 458
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

Hej! byłam na temacie Beni i zajrzalam tutaj w sprawie Maxa . Rodzina koleżanki znajomej "zglaszala zapotrzebowanie" na pieska stróżujacego. Wprawdzie byla mowa o onkopodobnym ale jeżeli psina marnuje sie to może ich przekonam. prosze tylko o w miare szybką odpowiedż. Rejon - okolice Płocka.

Posted

Spróbujcie cos się dowiedzieć. W każdym razie wyslalam info i foty. Jak będe miala odpowiedż to dam znać. Z ewentualną kastracja u nas w lecznicy nie ma problemu, znajoma robiła adopcyjnemu husiorowi. I nie kaszla tyle co w większych miastach bo tu pipidowka ale co do fachowości nie mam zastrzeżeń.

Posted

KIEDY ROZMAWIAŁAM Z MARZENĄ W TAMTYM TYGODNIU, NIE MIAŁA KONTAKTU Z TĄ KOBIETĄ. Nie mogła się dodzwonić!:shake: zadzwonię jutro i zapytam.

• 1 month later...
Posted

Jeśli ktoś może sprawdzić dom w Józefowie, to było by wspaniale. Będzie wiadomo czy Maks tam jest. Elmira jakiś czas temu była ale psa nie widziała.

• 1 month later...
  • 4 weeks later...