auraa Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Podnoszę Maksia. Nie wiem, jak mu pomóc!Kto może nas wesprzeć? Gdyby Maksio czekał na dom w hotelu nie dziczałby samotnie. Jemu jeszcze się kształtuje charakter. Z każdym miesiącem będzie gorzej. Quote
Awit Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Maksiu cierpisz na samotność nie z własnego wyboru..... Quote
auraa Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 podnoszę Maksia, dziś będzie trochę z człowiekiem. Quote
marzsarna Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Dla Maxa potrzebny pilnie dom i ludzka obecność. Biega sam a bardzo kocha ludzi. Pomóżcie znależć dom dla Maxa. To niezwykle przyjazny dla ludzi i dzieci pies. Bedzie wdzieczny dozgonnie. Quote
Awit Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Maksiu może się uda, może trzeba jeszcze poczekać..... Quote
elmira Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 To jeszcze raz Maksik sie pokazuj. Może ktos zajrzy i cos ciekawego wyduma. Quote
auraa Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Łania już poszła, Misio też. Teraz kolej na Maksia. Quote
idusiek Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 o Misio poszedł?Gratulacje ! a gdzie trafił?:) Quote
elmira Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Misio pojechał do Częstochowy. Dziewczynka wypatrzyła ogłoszenie, a jej rodzice zgodzili się, żeby Misiek został nowym domownikiem. Quote
idusiek Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 fajnie. to teraz parcie na Maksa. Macie jakieś nowe fotki np z ostatniej wizyty u niego? Quote
marzsarna Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 Mam nowe fotki Maxa z ostatniej niedzieli. Przeslę lada moment do aurraa. Bardzo sie ciesze, że Misiek znalazł dom ten pies na to bardzo zasługiwał. Swoje wycierpiał, a teraz bedzie miał dom i przyjaznych ludzi. Aż łezka w oku mi sie zakreciła, bo go dokarmiałam i głaskałam gdy był bezdomny. Bardzo się ciesze i dziekuje Wam za wasza nieoceniona działalność. Quote
elmira Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Maksio też znajdzie nowy dom. Szkoda, że to wszytko tak wyszło...Ale będzie dobrze:) Quote
auraa Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 To długa historia. Łania jest matką Maksia a Misiek jej partnerem. Wszystkie psy są z tej samej wsi. Maksio jest z ostatniego miotu Łani kiedy jeszcze miała pana alkoholika. Kiedy Łania była w ciąży ostatni raz już bezdomna, trafiła pod opiekę Vivy i została wysterylizowana.Juz od pewnego czasu ma dom. Misio też bezdomny i niedowidzący, parę miesięcy po niej trafił pod opiekę Nero i w niedzielę pojechał do domu do Częstochowy. Quote
elmira Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Rela, dogo szaleje, przeslij mi, to spróbuję wstawić. Do całej opowieści o psach z tej wsi trzeba dodać, że Auraa i marzsarna pomagały tym psom i dzięki nim one żyją. Oczywiście nie spsób zapomnieć o Fundacjach, które pomogły, gdy sytuacja była juz beznadziejna. Quote
auraa Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 elmirko, wczoraj Marzenie nie chciały się załadowac, więc ich nie mam. W poniedziałek z komputera w pracy mi prześle. Quote
marzsarna Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 Czekamy na dobrych ludzi i domek dla Maxa. Biega sam i tęskni do ludzi. A jest bardzo przyjaznym psiakiem. Jest bardzo kochany. Auraa wysłałm dzis juz zdjecia nowe Maxa i codziennie bede tu pisac by podnieść Maxa. W tygodniu mam dostęp do szybszego komputera. W wekendy co próbuje wysłac to mam problem z łączem. Quote
Recommended Posts