Jump to content
Dogomania

Maks sam biega na działce. Prośba o dom, hotelik dla Maxa i wsparcie skuteczne.

Recommended Posts

Posted

Podnoszę Maksia. Nie wiem, jak mu pomóc!Kto może nas wesprzeć? Gdyby Maksio czekał na dom w hotelu nie dziczałby samotnie. Jemu jeszcze się kształtuje charakter. Z każdym miesiącem będzie gorzej.

• Replies 458
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dla Maxa potrzebny pilnie dom i ludzka obecność. Biega sam a bardzo kocha ludzi. Pomóżcie znależć dom dla Maxa. To niezwykle przyjazny dla ludzi i dzieci pies. Bedzie wdzieczny dozgonnie.

Posted

Mam nowe fotki Maxa z ostatniej niedzieli. Przeslę lada moment do aurraa.
Bardzo sie ciesze, że Misiek znalazł dom ten pies na to bardzo zasługiwał. Swoje wycierpiał, a teraz bedzie miał dom i przyjaznych ludzi. Aż łezka w oku mi sie zakreciła, bo go dokarmiałam i głaskałam gdy był bezdomny. Bardzo się ciesze i dziekuje Wam za wasza nieoceniona działalność.

Posted

To długa historia. Łania jest matką Maksia a Misiek jej partnerem. Wszystkie psy są z tej samej wsi. Maksio jest z ostatniego miotu Łani kiedy jeszcze miała pana alkoholika. Kiedy Łania była w ciąży ostatni raz już bezdomna, trafiła pod opiekę Vivy i została wysterylizowana.Juz od pewnego czasu ma dom. Misio też bezdomny i niedowidzący, parę miesięcy po niej trafił pod opiekę Nero i w niedzielę pojechał do domu do Częstochowy.

Posted

Rela, dogo szaleje, przeslij mi, to spróbuję wstawić.

Do całej opowieści o psach z tej wsi trzeba dodać, że Auraa i marzsarna pomagały tym psom i dzięki nim one żyją. Oczywiście nie spsób zapomnieć o Fundacjach, które pomogły, gdy sytuacja była juz beznadziejna.

Posted

Czekamy na dobrych ludzi i domek dla Maxa. Biega sam i tęskni do ludzi. A jest bardzo przyjaznym psiakiem. Jest bardzo kochany.
Auraa wysłałm dzis juz zdjecia nowe Maxa i codziennie bede tu pisac by podnieść Maxa. W tygodniu mam dostęp do szybszego komputera. W wekendy co próbuje wysłac to mam problem z łączem.