Malwi Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 ja podrzucę piękną paróweczkę ode mnie ze schroniska : http://www.ostrowschronisko.pl/animal_info-103.html liche zdjęcie, bo w miarę nowa w schronisku, jak będą lepsze fotki to wrzucę z szablonem ;) Quote
kizimizi Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 drogie cioteczki, poniewaz naszej wspanialej Korze udalo sie zorganizowac hotelik dla Napoleona, strasznej parooowy, zapraszam an jego watek gdyz aktualnie poszukujemy deklaracji. Koszt tylko 160zl meisiecznie to dla neigo jedyna zsansa. jesli parowkowe dziewczyny uwazaja ze sa w stanei wysuplac jakas deklaracje (stala najmilej widziana) to zapraszam na watek Bohatera: http://www.dogomania.pl/threads/191998-parówkowaty-Bohater-zbiera-na-hotel-160zl-jedyne!!!-pomozcie?p=16157384#post16157384 Quote
kora78 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 tak, tak!!!! jedyne 160zl! to jakis hit! mi sie wciaz w glowie nie miesci aki maly koszt. a to dzieki temu, ze bedzie w kojcu z drugim psem, z ktorym mieszka w jednym kojcu juz kilka miesiecy i sie dogaduja, oba starszawe, male psiaki. pomozecie?? Quote
koosiek Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 IMIĘ: Oskar PŁEĆ: pies ROK URODZENIA: 2008 WĄTEK: http://www.dogomania.pl/threads/200790 KASTRACJA?STERYLIZACJA: jest wymogiem adopcji STAN ZDROWIA: zdrowy CZIP: nie SZCZEPIENIA: nie STOSUNEK DO LUDZI: spragniony kontaktu, pieszczoch STOSUNEK DO DZIECI: nie sprawdzony, nie powinno być problemów ale nie nadaje się do domu z maluchami STOSUNEK DO INNYCH PSÓW: bez problemu STOSUNEK DO KOTÓW: interesuje się nimi, ale nie gania OPIS: Oskarek to młody, nieduży (postury jamnika, waży ok. 6- 8 kg), śliczny psiak. Jakiś czas błąkał się w okolicach zamkniętego schroniska w Celestynowie, aż znalazła się dobra dusza, która zabrała go z ulicy i umieściła w domu tymczasowym. Teraz Oskarek szuka już tylko swojego prawdziwego domu - takiego na zawsze. Oskarek nie miał wcześniej łatwego życia, najprawdopodobniej był bity - kuli się na gwałtowny ruch czy wyciągniecie ręki. Jednak nie stracił wiary w ludzi, wciąż jest pogodnym i bardzo sympatycznym psiakiem. Spragniony kontaktu z człowiekiem, wpycha się na kolana, przytula, rozdaje całusy. To typ nakolankowy, lubi być tam, gdzie jego pan. Nie jest jednak natarczywy, potrafi położyć się na swoim posłanku i czekać, aż człowiek będzie miał dla niego czas. Jest spokojny, nie niszczy, to typowy kanapowiec. Oskarek dogaduje się z innymi psami. Wobec kotów wykazuje zaciekawienie, ale ich nie gania. Ładnie chodzi na smyczy. Został odrobaczony. UWAGA: warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej zawierającej zobowiązanie do wykastrowania psa. Możliwa pomoc w transporcie do nowego domu. LOKALIZACJA: DT Otwock pod Warszawą KONTAKT W SPRAWIE ADOPCJI: tel.: 660 116 551 mail: [email protected] Quote
Florentynka Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 Oskar jest śliczny! Ma różowy nos, ach, takie nosy na mnie działają... Quote
koosiek Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Aha, wreszcie mam jakiegoś ładnego psa do adopcji ;) Strasznie fajny jest, taki mix jamnika z tollerem :) Quote
Malwi Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 a ja mam jeszcze fajniejszą Parówę :D przedstawiam METRO: może zdjęcie nie jest zbyt specjalne ( nie widać jego parówkowatości ) le uwierzcie mi - psiak geniusz :P z charakterem Bugiego - szkodnika ( którego wszyscy na dogo powinni chyba kojarzyć :P ) Quote
Florentynka Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 O nie!!! Gdzie my teraz drugą E-S znajdziemy? Parówa a'la Bugi - straszne zestawienie, straszne... Quote
kora78 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 a co z naszym Bohaterem? jedzie za kilka dni na hotelik za 160zl :) Quote
Florentynka Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 kora78 napisał(a):a co z naszym Bohaterem? jedzie za kilka dni na hotelik za 160zl :) Podeślij mi konto, proszę, bo mi się bałagan zrobił i nie pamiętam czy mam, a nawet jak mam to nie znajdę. Quote
Jagoda1 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Mamy w schronisku w Olsztynie http://www.schronisko.olsztyn.pl/ Diankę, malutka jamnisiowatą sunieczkę. Dziewczynka od prawie ośmiu lat jest w schronisku i nie ma szczęścia... Ma 10-12 lat, jest spokojna, zgodna, pełna pokory i "nie umie się" podobać.:shake: Jest wysterylizowana, posiada aktualne szczepienia, chip identyfikacyjny. Nr ewidencyjny w schronisku 8 Quote
jotpeg Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 tu: http://www.dogomania.pl/threads/184855-Opole-pomocy!Trafi-do-schroniska-wyrzucony-z-pociągu!?p=16349972#post16349972 jest fajna parówka w łaty płci męskiej (piękne foty post 107) Quote
Malwi Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Florentynka napisał(a):O nie!!! Gdzie my teraz drugą E-S znajdziemy? Parówa a'la Bugi - straszne zestawienie, straszne... METRO wrócił do właściciela :multi: został zaadoptowany i dzień później zgłosił się właściciel :D Państwo którzy wzięli METRO oddali go właścicielowi a ze schroniska Wzięli innego psiaka :D Quote
Florentynka Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 Jak dobrze! Po pierwsze dobrze, że są ludzie co takich "bugich" chcą mieć i nie wyrzucają wcale, tylko czasem gubią. A po drugie dobrze, że nie zdążył tak przerobić nowej rodziny żeby powiedzieli NIGDY WIĘCEJ PSA, dzięki czemu kolejnej bidzie psiej się udało. UFF! Quote
Malwi Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Florentynka napisał(a):Jak dobrze! Po pierwsze dobrze, że są ludzie co takich "bugich" chcą mieć i nie wyrzucają wcale, tylko czasem gubią. A po drugie dobrze, że nie zdążył tak przerobić nowej rodziny żeby powiedzieli NIGDY WIĘCEJ PSA, dzięki czemu kolejnej bidzie psiej się udało. UFF! hahaha :D "w rzeczy samej" :P :D hahaha Quote
Malwi Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Cioteczki ... a co z PARÓWENWORLDową stroną ? ;> bo w sumie wszystko gotowe .. można ruszać z koksem :P wejdźcie na stronę mojego schroniska ( link w podpisie ) zobaczcie co byście z tego chciały , czego nie ma być ;) Quote
as_ko Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Proszę zajrzyjcie tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/194892-Psy-ze-schroniska-w-PU%C5%81AWACH!!?p=16460747#post16460747 Post 94 i 95. Ta sunia bardzo długo już czeka w schronisku w Puławach :( Quote
APSA Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='Florentynka'] 130. Corgi www APSA #722 131. Synek www APSA #722 178. Filozof www APSA #995 Corgi i Synek w nowych domach :-) Filozof w dożywotnim DT: Filozoficzny Dziobak - "nie umieram, nie ma mowy, przynajmniej jeszcze nie teraz" :) [quote name='Florentynka']179. Pliszka www APSA #995 ANKIETA DO UZUPEŁNIENIA Ankieta uzupełniona Quote
Malwi Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 138. Misiek www Malwi #730 162. Hugo wątek Malwi #975 i 979 163. Dżeki wątek Malwi #979 ANKIETA DO UZUPEŁNIENIA 164. Sara - Joga wątek Malwi #979 ANKIETA DO UZUPEŁNIENIA Hugo i Misiek- w nowym domu Sara/Joga - ma ankietę wypełnioną ( gdzieś wcześniej wypełniałam na 100% ) , tak samo Dżeki P.S. a strona sie robi ;) Quote
Florentynka Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Suuuper! A w sprawie pierwszego posta zaraz opierniczę kogo trzeba, bo ja dostaję takie podlinkowane do wklejenia, sama tak nie umiem zrobić. A sdtrona niech się robi, tylko bardzo , bardzo mi zależy na tej wyszukiwarce po województwach - da się? Quote
Malwi Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 da sie, da sie ;) Dolly którą wrzuciłam wyżej też w nowym domu ;) Quote
Malwi Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 jeszcze raz ja ... Ciotki - potrzebuję pilnie kontakt z wami - jest jeszcze jedna sprawa do uzgodnienia ;)) i to jak najszybciej dopóki jest to możliwe... Skype ? Quote
Recommended Posts