diuna_wro Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 tu Wrocław - proszę o dodanie paróweczki,a raczej kabanoska, bo to szkielecik jamnikowy:( http://www.dogomania.pl/threads/194157-Jamnisia-chudziutka-jak-listek-jesienny.?p=15507907#post15507907 Quote
Dzika_Figa Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='diuna_wro']tu Wrocław - proszę o dodanie paróweczki,a raczej kabanoska, bo to szkielecik jamnikowy:( http://www.dogomania.pl/threads/194157-Jamnisia-chudziutka-jak-listek-jesienny.?p=15507907#post15507907 Proszę o wypełnienie ankiety z pierwszego postu i wklejenie tu wraz ze zdjęciami psa. Quote
diuna_wro Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 yyy,. chyba wycofuję, bo doczytałam o co chodzi z "parówą", no i widzę, że nie chodzi o jamniki Quote
Malwi Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 diuna - ...to ani parówka ani jamnik.... to szkieletor :( ... gdzieś był wątek ze szkieletorami ... Quote
Dzika_Figa Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='diuna_wro']yyy,. chyba wycofuję, bo doczytałam o co chodzi z "parówą", no i widzę, że nie chodzi o jamniki[/QUOTE] Link mi nie działa więc nie mogłam zajrzeć... Ale tak, parówki to parówki, nie jamniki... Quote
Dzika_Figa Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 no proszę... paros... I Ty jesteś w to zamieszana? ;-) Nie mogę się doczekać! Quote
Dzika_Figa Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='Malwi']a w gole to skąd paros wie ? :mad:[/QUOTE] w każdym razie nie ode mnie.... Quote
paros Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='Malwi']Paros! przyznaj się kto ci wygęgał !!!![/QUOTE] Wątek mam w subskrypcji. Kiedy weszłam na ostatnią stronę, była to poprzednia strona wątku to w postach mówi się o tym :evil_lol: ja nie wiem nic więcej ponad to, co jest napisane ;) sama jestem ciekawa jak będzie wyglądała :roll: nie miałam śmiałości poprosić o link aby zobaczyć jak będzie wyglądać Quote
Malwi Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 ufffffffffffff :D no to cierpliwości :D długo to nie potrwa :D Quote
APSA Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 [quote name='Florentynka'] 156. Gutek www APSA #724 160. Adora www APSA #724 175. Red www APSA #968 Adoptowane :-) Quote
Florentynka Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 pięknie!!! Zara będziem edytować! Quote
paulinken Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 IMIĘ: Julek PŁEĆ: dorodny samiec :diabloti: ROK URODZENIA: (w przybliżeniu) 2005 WĄTEK: http://www.dogomania.pl/threads/194038-Kr%C3%B3tkonogi-Julek-mix-basseta-i-corgi-szuka-domku-POTRZEBA-OG%C5%81OSZE%C5%83 KASTRACJA?STERYLIZACJA: sprawdzę STAN ZDROWIA: zdrowy CZIP: sprawdzę SZCZEPIENIA: sprawdzę STOSUNEK DO LUDZI:Sympatyczny, wesoły psiak, merda ogonem na widok człowieka. Julek ma króciutkie łapki i jest postury basseta. Może mieszkać w domu, w którym są dzieci, toleruje inne psy. Piesek do przytulania, dobrze czułby się na kanapie, blisko człowieka. Julek ma około 5 lat. STOSUNEK DO DZIECI: dobry STOSUNEK DO INNYCH PSÓW: dobry STOSUNEK DO KOTÓW: sprawdza się ;) INNE WAŻNE INFORMACJE: basseto-corgi :diabloti: KRÓTKI OPIS:Julek to cudny, sympatyczny, wesoły psiak, merda ogonem na widok człowieka. Julek ma króciutkie łapki i jest postury basseta. Może mieszkać w domu, w którym są dzieci, toleruje inne pieski. Jest zawsze pogodny i łagodny, mimo że człowiek go zawiódł i skazał na bezdomność i schroniskowe życie. Julek to piesek do przytulania, dobrze czułby się na kanapie, blisko człowieka. Ma około 5 lat. Julek czeka na swój nowy domek i własnego pana, który go już nie opuści.. Julek ma do oddania wiele miłości, ten przecudny psiak pokocha na zawsze.. LOKALIZACJA: chyba Warszawa KONTAKT W SPRAWIE ADOPCJI: 791 949 077 [email protected] Quote
jestem_wredna Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 No i super! Piękna z niego parówka. Dziękuję, że go dodałaś Paulinken. Quote
Natussiaa Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 IMIĘ: CZAK PŁEĆ: samiec ROK URODZENIA: (w przybliżeniu) 2002 WĄTEK: (lub strona www) http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=2990 KASTRACJA?STERYLIZACJA: nie wiadomo STAN ZDROWIA: zdrowy CZIP:953000005131306 SZCZEPIENIA: tak STOSUNEK DO LUDZI: Mało wylewny psiak..Smutek zalewa mu oczy.. STOSUNEK DO DZIECI: nie sprawdzony STOSUNEK DO INNYCH PSÓW: nie sprawdzony STOSUNEK DO KOTÓW: nie sprawdzony INNE WAŻNE INFORMACJE: Jest w schronisku już od ponad 2 lat i jeszcze nikomu nie przypadł do gustu.. KRÓTKI OPIS: Psiak jest takim dużym, wyrośniętym, grubym miksem jamnika. LOKALIZACJA: Schronisko w Łodzi,numer 230,BUDA NA DZIEDZIŃCU KONTAKT W SPRAWIE ADOPCJI: Kontakt telefoniczny: (0-42) 656-78-42 Kontakt internetowy: [email protected] Quote
Natussiaa Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 IMIĘ: Mira PŁEĆ: samica ROK URODZENIA: (w przybliżeniu) 2006 WĄTEK: (lub strona www) http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=3464 KASTRACJA?STERYLIZACJA: nie wiadomo STAN ZDROWIA: zdrowy CZIP:953000005135022 SZCZEPIENIA: tak STOSUNEK DO LUDZI: Jest bardzo powściągliwa, ale jak już komuś zaufa potrafi pokazać, że tak na prawdę bardzo brakuje jej człowieka. Mira jest wielką indywidualistką, psiakiem o niezwykłym charakterze, z jej zachowania bije spokój, równowaga i mądrość. Ta sunia nigdy nie będzie wylewną przytulanką, ale na pewno potrafi na swój sposób pokazać oddanie i miłość do człowieka. STOSUNEK DO DZIECI: nie sprawdzony STOSUNEK DO INNYCH PSÓW: nie prowokuje innych psów STOSUNEK DO KOTÓW: nie sprawdzony INNE WAŻNE INFORMACJE: w schronisku od 2009-04-19KRÓTKI OPIS:mix shar-pei LOKALIZACJA: Schronisko w Łodzi,numer: 35,przebywa w boksie: buda miedzy 1 i 2 pawilonem KONTAKT W SPRAWIE ADOPCJI: Kontakt telefoniczny: (0-42) 656-78-42 Kontakt internetowy: [email protected] Quote
Natussiaa Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 IMIĘ: Klusek PŁEĆ: samiec ROK URODZENIA: (w przybliżeniu) 2005 WĄTEK: (lub strona www) http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=4767 KASTRACJA?STERYLIZACJA: nie wiadomo STAN ZDROWIA: zdrowy CZIP:985121017347814 SZCZEPIENIA: tak STOSUNEK DO LUDZI: Klusek to przesympatyczny i bardzo przyjacielski psiak. STOSUNEK DO DZIECI: nie sprawdzony STOSUNEK DO INNYCH PSÓW: Jest zupełnie niekonfliktowy i bardzo pozytywnie nastawiony do otoczenia STOSUNEK DO KOTÓW: nie sprawdzony INNE WAŻNE INFORMACJE: w schronisku od 2010-05-31 KRÓTKI OPIS: Klusek na na grzbiecie bardzo rozległa bliznę, prawdopodobnie po jakimś poparzeniu LOKALIZACJA: Schronisko w Łodzi,numer:395,przebywa w boksie: gabinet KONTAKT W SPRAWIE ADOPCJI: Kontakt telefoniczny: (0-42) 656-78-42 Kontakt internetowy: [email protected] Quote
Natussiaa Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 IMIĘ: Gucio PŁEĆ: samiec ROK URODZENIA: (w przybliżeniu) 2004 WĄTEK: (lub strona www) http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=4699 KASTRACJA?STERYLIZACJA: nie wiadomo STAN ZDROWIA: zdrowy CZIP:953000005132373 SZCZEPIENIA: tak STOSUNEK DO LUDZI: Gucio uwielbia się wtulać, jest straszną przylepką. To spokojny i przemiły pies. STOSUNEK DO DZIECI: nie sprawdzony STOSUNEK DO INNYCH PSÓW: nie sprawdzony STOSUNEK DO KOTÓW: nie sprawdzony INNE WAŻNE INFORMACJE: Gucio nie widzi na jedno oczko, jednak nie przeszkadza mu tow funkcjonowaniu,w schronisku od 2010-01-23 KRÓTKI OPIS: Gucio to przesympatyczny, bardzo łagodny i przyjacielsko nastawiony psiak. LOKALIZACJA: Schronisko w Łodzi,numer 521,przebywa w boksie: buda na dziedzińcu KONTAKT W SPRAWIE ADOPCJI: Kontakt telefoniczny: (0-42) 656-78-42 Kontakt internetowy: [email protected] Quote
Natussiaa Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 IMIĘ: Frykas PŁEĆ: samiec ROK URODZENIA: (w przybliżeniu) 2007 WĄTEK: (lub strona www) http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=3689 KASTRACJA?STERYLIZACJA: nie wiadomo STAN ZDROWIA: zdrowy CZIP:985121017345353 SZCZEPIENIA: tak STOSUNEK DO LUDZI: Domaga się głaskania i uwagi, podskakuje radośnie, żeby zwrócić na siebie uwagę. STOSUNEK DO DZIECI: nie sprawdzony STOSUNEK DO INNYCH PSÓW: Frykas dobrze czuje się w towarzystwie innych psów, nie wdaje się w żadne sprzeczki. STOSUNEK DO KOTÓW: nie sprawdzony INNE WAŻNE INFORMACJE: Bardzo źle czuje się w boksie, brakuje mu kontaktu z człowiekiem.W schronisku od 2009-08-13. KRÓTKI OPIS: Frykas to uroczy, nieduży psiaczek, jest towarzyski i wesoły LOKALIZACJA: Schronisko w Łodzi, numer 19,przebywa w boksie: pawilon 2, boks 18 KONTAKT W SPRAWIE ADOPCJI: Kontakt telefoniczny: (0-42) 656-78-42 Kontakt internetowy: [email protected] Quote
Florentynka Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 O rany, ale wysyp! A Mira to wygląda jakby miała coś wspólnego z shar peiem ! Piękne, biedne paróweczki. Quote
Recommended Posts