karolciasz28 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Jakie boskie:loveu::loveu::loveu: Dziewczyny jesteście SUPER!!!:loveu::) Quote
Florentynka Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Słuchajcie, jest taki temat: uważam, ze dobrze byłoby pod allegro podpiąć się jeszcze z hasłem w rodzaju "nie możesz adoptować - wspomóż adopcję, daj złotówkę na parówkę". Tylko że ludzie chętniej wpłacają, jak konto nie jest prywatne, tylko jekieś fundacyjne, na przykład. Ktoś coś wie na temat jekiejś fundacji, która zgodziłaby sie wziąc nasze parówy pod swoje skrzydła, w sensie prowadzenia im konta? Quote
majuska Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Ma trochę fot Merdzika i Ptaśki, trochę później powstawiam, z opisami. Quote
Dzika_Figa Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 skończy się to tak, że założymy włąsną fundację... Quote
Florentynka Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Dzika_Figa napisał(a):skończy się to tak, że założymy włąsną fundację... O nie! To droga przez mękę i administracyjne kręgi piekieł. Wolę gnój rozrzucać, jak słowo daję, niż cokolwiek załatwiać urzędowo. Quote
Florentynka Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 Nisko upadły paróweczki - trzeba podrzucić. Quote
majuska Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Florentynko ja zapytam Justynki z Boguchwały, one maja jakies Stowarzyszenie założone i może udałoby sie na jego konto zbierać...zobaczymy. Quote
majuska Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Zaraz Ci dowalę ( jak mnie dogo nie wkurzy, bo mi coś dzis świruje ) Quote
Dzika_Figa Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Majuska... Czy Ty mi grozisz? :crazyeye: Quote
pinkmoon Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 cześć ciotki :diabloti: nie wiem czy ją znacie, jak nie to poznajcie- parówkową Fredzię :loveu: http://www.dogomania.pl/threads/145650-A-moA-e-Fredzie-biala-w-ciapy-maA-a-pocieszna-DabrA-wka-k-Wejherowa Quote
Dzika_Figa Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 chyba nie znamy, śliczna, i 100% parówy w parówie Quote
Dzika_Figa Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 ejj... a może by tak wybory miss i mistera parów, co? Quote
majuska Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 [quote name='Dzika_Figa']Majuska... Czy Ty mi grozisz? :crazyeye: Ależ skąd , dowalę parówę, a właściwie prawdziwego, rasowego parówa Merdzika Merdzik ma ok. 12 lat, trafil do schroniska po śmierci swojego pana, mocno to przeżył, na poczatku pobytu w schronie był wystraszony i uiekał do budy...Trudno mu sie dziwić, z kolan kochającego pana trafić do tego strasznego miejsca, gdzie gromada psów szczeka, jest zimno, śpi sie w budzie ze słomą....to trauma. Ale nasz Merdzik to psiak o niesamowitym charakterze, ma w sobie mnóstwo energii, radościi i optymizmu, kompletnie nie wygląda na swój wiek, biega po wybiegu, radośnie sie wita ze wszystkimi i nieustannie adoruje co ładniejsze suczki. Jest na prawdę świetnym psem i jak każdy bezdomny biedak poszukuje kochającego domku, na pewno da swojemu właścicielowi wiele radości.Jest zdrowy, zaszczepiony, odrobaczony, niekastrowany...no i ma nadwagę. Kontakt: Renata 600 401 564 Quote
Dzika_Figa Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 a możesz sprawdzić jak on z kotami i dziećmi? To go dowalimy do allegro najbliższego Quote
majuska Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Nie wiem kiedy będę mieć okazję, ale jak na mój gust to do dzieci spoko na pewno , bo jest bardzo łagodny, karny i pieszczoch, do kotów też będzie w porządku Quote
Dzika_Figa Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Jak tak mówisz, to tak jest... O, avatarek zmieniłaś... Śliczny Quote
majuska Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 To jest to młode , strasznie niedobre:evil_lol: Quote
Florentynka Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 Jak ktoś gdzieś widzi jakąś parówę, której nie dodałam do listy w pierwszym poście to ja bardzo proszę o strofowanie mnie w tej sprawie, bo mi sie w oczach mieni i przegapiam. Quote
Ra_dunia Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 rewelacyjne te portfolia :) cud, musztarda, keczup (bo przecież do parów nie pasuje określenie: cud, miód, malina... parówki z miodem... bleee). Rzeczywiście serdelków (rodzaj męski) jakoś mniej niż parówek (rodzaj żeński) ;) Quote
figa33 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 teraz znalazłam dopiero post Florentynki o allegro:oops: będę robić , pewnie ,że tak i moim zdaniem trzeba się spieszyć przed świętami , bo ludzie jakby serca mają wtedy lepsze , oby tylko piesków "pod choinkę nie kupowali" a cegiełkowe aukcje to niestety tylko fundacje albo instytucje ( może schronisko by mogło?) Quote
gosiulaa Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Widzę że link do wątku Kreci znowu się nie włącza więc podam go znowu....:) http://www.dogomania.pl/threads/63351-Krecikowa-z-Rzeszowa Krecikowa z Rzeszowskiego schroniska "Kundelek" Quote
Recommended Posts