Jump to content
Dogomania

Wolontariat w schronisku w Katowicach!! Ruszyliśmy!! Poszukiwani wolontariusze!!!

Jaki dzień Ci najbardziej pasuje (poza sobotą) do spotykania się w schronisku ?  

53 members have voted

1. 1. Jaki dzień Ci najbardziej pasuje (poza sobotą) do spotykania się w schronisku ?

• poniedziałek
      1
    • wtorek
      8
    • środa
      5
    • czwartek
      19
    • piątek
      20

Recommended Posts

Posted

Ale nie wiem czy teraz wezmę Czarka, bo spacerze z nim byłam padnięta w sobotę, a dzień mam mieć bardzo bogaty, bo jeszcze akcja, potem idę na bal, więc muszę nie być zajechana :D może następnym razem.

Posted

[quote name='saphira18']Lara tylko napisz jakie te ogłoszenia mają być. znaczy dla jakich psiaków :)[/QUOTE]

saphira, jakie uznasz za koniecznie. Może być napewno Sara. Weź te, które uznasz za dobre, wszak wszystkie psiaczki szukają domów ;)

Posted

Co do ogłoszeń - saphira -

Sara ma nową, zmienioną firmówkę. Ostateczna wersja jest u soboz, bo ja oczywiście nie umiałam tego inaczej dostarczyć, jak prostym mailem.. W razie potrzeby podeślę jeszcze komuś, jak dostanę adres.
Kilka wydrukowanych przyniosę we wtorek do schroniska.

Posted

udało mi się przygotować 17 psów ,mam nadzieję że to wystarczy co? chcę by każda miała swojego psa a jeśli chodzi o czarka to mam nadzieję że dg32 będzie go miała dalej te osoby które nie mają stałego psa proszę o zgłaszanie!!!

Posted

[quote name='xszilax']wiem że Lara nie ma psa na stałe , ale już będzie mieć,się pani nie wymiga o co to to nie![/QUOTE]

To fajnie :D :D cieszę się, dziękuję :D

saphira, bardzo Ci dziękuję :D :D :D

Posted

[quote name='smuga']a w sobote zaczynamy o 9 czy 10?[/QUOTE]

witam w sobotę najlepiej o wpółdo dziesiątej . No wkońcu też mi siętu udało dostać ,ale mi to jeszcze nie wychodzi

Posted

[quote name='xszilax']witam w sobotę najlepiej o wpółdo dziesiątej . No wkońcu też mi siętu udało dostać ,ale mi to jeszcze nie wychodzi[/QUOTE]Nie jest źle, będzie lepiej :). A wiadomość na gg Pani dostała? Wysłałam po południu.

Posted

[quote name='Istar19']w tą sobotę mnie nie będzie niestety.[/QUOTE]

Mnie też nie będzie, bo szykuję się do akcji w SCC z niejakim "Zestawem" i muszę z nim dojechać :diabloti:

[B]saphiro[/B], może przekażesz te wydrukowane ogłoszenia soboz? Bo soboz przyjedzie na trochę na akcję to by mi dała je :)

Posted

ja jutro nie mogę przyjechać bo jestem już lekko przeziębiona... Rybka kazała mi przekazać że lepiej by było jeśli Czarek i Foks zostali by w boksach, moja Tinka pewnie też zostanie