obraczus87 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Nie wiedziałam, że u Kasi tylko mały piesek wchodzi w gre. Dlatego przepraszam za zamieszanie :oops: Quote
darunia-puma Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 dzień dobry kochanie i co wiadomo co naszemu aniołkowi jest jaka opinia weta? Quote
lilk_a Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 na bazarku już 127 zł :multi::multi::multi::multi: zapraszam gorąco :multi::multi: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/obrazkowy-dla-herkulesa-dwa-dni-stojacego-w-mule-23-xi-godz-23-oo-173710/[/url] Quote
danal1983 Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 [quote name='ala123']Przez bazarek dotarłam do wątku. Czy w grę wchodzi dt płatny?[/QUOTE] płatny bo tylko taki mamy szanse znalezc dośc szybko Quote
danal1983 Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 [quote name='obraczus87']Nie wiedziałam, że u Kasi tylko mały piesek wchodzi w gre. Dlatego przepraszam za zamieszanie :oops:[/QUOTE] kontakt zapisalam, nigdy nie wiadomo, kiedy może sie przydać a my szukamy dalej:) Quote
maarit Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Wysłałam 30 zł:oops: tylko tyle mogłam:shake: Quote
darunia-puma Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 każdy grosz się liczy ja również jeszcze wyślę na Herkuleska Quote
danal1983 Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 na szybko i świeżo:) płuca Herkules są czyste:multi: serducho zdrowo bije:cool1: początkowo wet , gdy zobaczył go leżącego i takiego otępiałego sugerował porażenie mózgowe spowodowane niedotlenieniem mózgu. chcialam bardzo, żeby zobaczył, jak Herkules chodzi wiec pomoglam mu wstac i przemierzył mieszkanie, a wtedy stwierdział, że jest ok i to raczej nie jest to, co myslał. Herkules ma bardzo słabe mięsnie tylne łap, prawdopodobnie był uwiązany na bardzo krótkim łancuchu, co uniemożlwiało mu nawet chodzenie.... dobił go jeszcze ten pobyt w wodzie i zapalenie podajemy mu dalej antybiotyk, w srode ostatnia dawka srodka na porazenie łapci(nie pytajcie, nie wiem, jak sie nazywa) i dopiero za tydzien mozna zrobi badania krwi. teraz byłyby niemiarodajne przez leki, ktore podajemy i wyręczył mnie w satrzyku:) ufff jutro juz mozemy próbowac wyjsc na spacer jesli chodzi o koszty...nie zedra z nas skóry. mają policzyć wszystko, co do tej ory dostał i dadza znac. rehabilitacja zaczyna sie od wychodzenia i krótkich spacerków i może to wystarczy, zobaczymy... podróż tez mu nie zaszkodzi wiec kiedy znajdziemy fajny domek, to zawozimy. chociaż, cięzko bedzie sie rozstac:placz: aaa jesli chodzi o wpłaty na Herkuleska to dostalam imiona i miejscowosć. nie mam nicków z dogo. czy ktos z Was wpisywał w tytule lub w kolumnie z danymi??????? moge tę listę wpłacających tu zamieścić??????? ja zielona jestem:oops: Quote
Rudzia-Bianca Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Och czyli wieści optymistyczne:multi: Trzymaj się Herkuslesik :loveu: Quote
mari23 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 cieszę się z dobrych wieści - oby tak dalej...:multi::loveu: ale... jak ten "golasek" na spacer wyjdzie?:evil_lol: czyżby kubraczek od czerdy już dotarł? właśnie zrobiłam przelew, nie jest wielki,tylko 40zł, ale "po drodze" jeszcze parę innych podobnych miałam, więc jak umiałam, tak podzielilam:-( a co do pożegnania z tymczasowiczem - właśnie dzisiaj mam taki dzień... ...przecież się cieszę, że moja cudna, kochana podopieczna ma wspaniały dom, :multi:naprawdę się cieszę... cieszę się! tylko czemu wciąż :placz::placz::placz::placz::placz: Quote
czerda Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Marysiu , proszę nie płacz , przecież już kolejka następnych potrzebujących pomocy kubraczek i lampka wysłane kubraczek ocieplany puchowym pierzem , firmowy! Quote
danal1983 Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 [quote name='mari23']cieszę się z dobrych wieści - oby tak dalej...:multi::loveu: ale... jak ten "golasek" na spacer wyjdzie?:evil_lol: czyżby kubraczek od czerdy już dotarł? właśnie zrobiłam przelew, nie jest wielki,tylko 40zł, ale "po drodze" jeszcze parę innych podobnych miałam, więc jak umiałam, tak podzielilam:-( a co do pożegnania z tymczasowiczem - właśnie dzisiaj mam taki dzień... ...przecież się cieszę, że moja cudna, kochana podopieczna ma wspaniały dom, :multi:naprawdę się cieszę... cieszę się! tylko czemu wciąż :placz::placz::placz::placz::placz:[/QUOTE] golas ma polarek od wujcia, wiec prowizorycznie narazie może byc a w miedzyczasie moze przyjdzie kubraczek:) chcialabym zeby Herkules znalazł jakis super dom zebym go mogla oddac bezprosrdnio do docelowego domciu ale marne na to szanse. jeszcze nikt nie dzwonił , nikt sie nie interesował jego adopcja. jutro artykuł w krakowskiej.... do pracy ide jutro ok poludnia wiec postaram sie troche ogloszen zrobic. na allegro od wczorajszego wieczora bylo 50 wejsc ale przypuszczam ze wiekszosc to Wy Cioteczki...????? Quote
Malwi Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 dogo szaleje ... ale jest lepiej niż rano ... przynajmniej panel użytkownika i subskrypcje jako tako już działają ... Quote
danal1983 Posted November 17, 2009 Author Posted November 17, 2009 nie podobaja mi sie te zmienay, minie troche czasu zanim sie odnajde. dostaliśmy paczuszke. kto chodzi w kubraczku Zary??? Herkulesik!!!!!!!!! jest cudny, pasuje, juz byla przymiarka:) dziekujemy!!!! dostalam dzisiaj wjazdu jak nie wiem co, kiedy zadzwonila kobieta z pytaniem czy może zobaczyc herkulesa i czy nie bedzie problemem to,że ma w domu owczarka niemieckiego, czy sie pogodza. oczami wyobraźni juz widziałam go w towrzystwie tego owczarka biegających po zielonej trawce (hmm zima idzie...). pędziłam do domu na złamanie karku zeby byc w pore a tu elefon, że jednak domownicy sie nie zgodzili;/ nadziei nam narobila. dowiedziala sie z gazety krakowskiej. jestemy tam dzisiaj. Herkulesik wyszedł cudnie, jest fotogeniczny bardzo, ja troche mniej;) Quote
danal1983 Posted November 17, 2009 Author Posted November 17, 2009 dzwonił kolejny facet po lekturze gazety krakowskiej:) ma dzwonic zeby sie umowic na spotkanie z Herkulesem:)) wróciła mi nadzieja:) cioteczki, powiedzcie mi , czy mam zamieścic liste osób , ktora wpłaciła na Herkuleska?? mam imiona i miejscowosc!!!!!! Quote
lilk_a Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 myślę że imiona i miejscowości możesz spokojnie napisać , napisz też jaka jest różnica w wydatkach i wpływach , ile np jeszcze potrzeba żeby spłacić dług za leczenie itp wydatki Quote
zachary Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Danal1983, miej baczną uwagę na osoby chcące obejrzeć Herkulesa...Tak mi przyszło do głowy,że w gazecie krakowskiej ogłoszenie mógł przeczytać dawny " własciciel" Herkulesa i może chcieć go odzyskać...No chyba,że to on psiaka wyrzucił do bagna, ...albo psiak uciekł z łańcuchowej niewoli i chciał się wody napić i sam się tam władował...Nie wiadomo...Jedno wiadomo,że stał na łańcuchu i był makabrycznie zaniedbany... Quote
__Lara Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Super, że psiak się lepiej miewa! :D :D :D na łańcuchu był, grrrrrrrrrrrr.................. Quote
Agata69 Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Przeczytałam cały watek, a zdarza mi sie to niezmiernie rzadko. Danal - czapki z głów. Tak, dom musi być sprawdzony bardzo dokładnie. Ten pies nie powinien już ryzykować nieodpowiedniego opiekuna. Quote
IKA & SONIA Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Danal jak to dobrze, ze psiak jest u Ciebie!!! Gdyby nie Ty byłoby już po Herkulesie :-(:-(:-( Trzymam kciuki za jego powrót do zdrowia i za super DS ;) Quote
czerda Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 jutro umieszczę Herkulesa w swojej poradni tam przychodzi kilkadziesiąt osób dziennie wiekszość z nich mieszka na wsi, ale nikt nie trzyma psów na łańcuchu 11 piesków już w pstatnich miesiącach poszło do adopcjii może i Herkulesa ktoś pokocha? Quote
danal1983 Posted November 17, 2009 Author Posted November 17, 2009 [quote name='lilk_a']myślę że imiona i miejscowości możesz spokojnie napisać , napisz też jaka jest różnica w wydatkach i wpływach , ile np jeszcze potrzeba żeby spłacić dług za leczenie itp wydatki[/QUOTE] darczyńcy: Monika R. z Prabuty 25zł Marzena J. z Rumia 100zł Jadwiga K. z Podolsza 100zł Mariola H. z Wrocławia 10 zł Elżbieta M. z Wrocławia 100zł Barbara i Magda M. z Oświęcimia 200zł Dorota P. z Głogówka 35zł Jerzy M. z Łobez 50 zł Maria S. 10zł (nie wiem skąd) Julia S. z Wrocławia 300zł Agata Maria T. z Józefowa k/ Otwocka 300zł Beata P. z Zielonej Góry 30zł to na wczoraj, wiem że dzisiaj jeszcze jakas kasa wpłynęła. co do kosztów, to wczoraj wet obiecal podliczyc to, co juz podali i ile ew jeszcze pochlonie jego leczenie. Quote
Recommended Posts