Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Siedział pod marketem Real w Radomiu, przemoczony, ociekający od deszczu, wygłodzony, snuł się za każdym człowiekiem, ale nikt nie zwracał na niego uwagi. Na szyi miał obrożę...ale okazało się, że był porzucony. Piesek trafił do schroniska w Radomiu, podobno ma ok.8-9 lat (zęby nie najlepszym stanie) i bardzo chore uszy z ropą i krwią. Dostawał antybiotyk. Piesek jest średniej wielkości, jest bardzo grzeczny i lgnie do ludzi. W jego oczach można wyczytać wielkie pragnienie kontaktu z człowiekiem. Ładnie chodzi na smyczy i jest dobrze ułożony. Pomóżmy temu staruszkowi znaleźć dom, jeszcze trochę, a jego sierść zamieni się w sfilcowaną skorupę. To naprawdę fajny piesek, nie pozwólmy, żeby spędził starość w schronisku....

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Faktycznie nie wygląda na staruszka, ale podobno żeby ma w nienajlepszym stanie. Był badany przez wet w schronisku. Ponieważ potrząsał głową i chlipało mu w uszach, zwróciłyśmy uwagę, żeby obejrzała mu uszy. No i miał ropę z krwią, pewnie cierpiał biedak. Być może, że ma mniej lat, zęby nie zawsze odzwierciedlają wiek psa. Na pewno jest spokojny i dobrze ułożony, miał na szyi obrożę.Wielkość, raczej duży ale nie olbrzym. Możecie podać w ogłoszeniach namiary do mnie tel.501-732-982.
Lilith, piesek jest w boksie izolatek, nie pamiętam numeru.

Posted

Planowałyśmy pojechać dziś z Tulą, ale pogoda fatalna.....chcemy go trochę ostrzyc. Mógł być w środku, ostatnio jak go widziałam to był w pierzach, bo rozpruł poduszkę on albo jego współlokator.

Posted

kurcze
byłam w schronisku wczoraj
ale wieczorem późnym
spontaniczne i na szybko
po wizycie u szczeniaków
zmierzyłyśmy Lady ażeby uszyć kubraczek
i do domu.......miałam pracę domową jeszcze
przykro mi.....ale niestety nie było jak