Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

myslę, ze nie ma co wybrzydzać - jak by ktoś chciał jedną to niech bierze :evil_lol:
a tak poważnie to wydaje mi się , ze na pewno pojdą do domów osobno, bo szukanie domow dla dwoch razem - znacznie by wydłuzyło czas oczekiwania na dom - a nie mam przeciez narazie nawet na 1 miesiąc :(

Posted

[quote name='GoskaGoska']myslę, ze nie ma co wybrzydzać - jak by ktoś chciał jedną to niech bierze :evil_lol:
a tak poważnie to wydaje mi się , ze na pewno pojdą do domów osobno, bo szukanie domow dla dwoch razem - znacznie by wydłuzyło czas oczekiwania na dom - a nie mam przeciez narazie nawet na 1 miesiąc :([/QUOTE]

Wiem, wiem, ale moze sie okazac ze sa tak do siebie przyzwyczajone ze jedna bez drugiej by sie zalamala :shake:
No ale trzeba odczekac i obserwowac .

Posted

Deklaruję jednorazowo 100 zł. Dalsze wpłaty zależeć będą od stanu moich finansów. Gdyby do któregoś z moich wirtualnych podopiecznych usmiechnęło sie szczęście, to przekieruję wpłaty na sunie.

Posted

male zestawienie :

mruczka-100,- /jedn.
ketunia 150,-/jedn.
marysia55 100,-/jedn.
poker-50,- /bazarek
.......................................
[B]400zl[/B]

ja moge tez narazie jednorazowo pomoc-50zl,to mamy 450,-

a moze allegro cegielkowe?

Posted

ja myślę,że trzeba się skupić na tym , by je W OGÓLE WYADOPTOWAĆ, a jak sie uda razem to dobrze. Za często uczłowieczamy psy.Jeżeli pies jest w stanie przeżyć wyrzucenie z domu na beton , to i rozłąkę z 2.psem przeżyje.
Jest wątek o Azie i Anu.Cały czas uważano,że one bez siebie żyć nie mogą, a to wcale nie była prawda.Osobno świetnie funkcjonują. i szybciej się socjalizowały.

Posted

zgadza się - psy wyrzucane, zostawiane przez swoich właściciel w schronisku - jakoś funkcjonują - to i sunie się przyzwyczają do życia w pojedynke.

Jejku a sunie nie mają ani jednej deklaracji stałej :shake: no coż nie marudzę, tylko cieszę się z jednorazowych wpłat, ale już boję się o grudzień, bo wszytskie ciotki będę prezentami i świętami zajęte.

Posted

[quote name='marysia55']to jest juz konto na dziewczynki?? Jesli tak to prosze szybciutko na pw :p[/QUOTE]

i ja też ,ja też poproszę:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Posted

[quote name='GoskaGoska']dojdzie jeszcze 30zl - z bazarku Moniki - zaraz zrobię przelew[/QUOTE]

no wlasnie Gosia ,komu ten przelew robisz? Do mnie..mam zbierac ja,czy Kikou zbiera? bo tez te obiecane 5 dych przesle,

Posted

chyba na mnie padło.....
zamieszcze rozliczenie i nr konta na pare dni w pierwszym poście, bo pare tych deklaracji jest i już sama nie wiem do kogo mialabym ten numer wysyłać...

Posted

[B]kikou[/B],mozesz to do pierwszego postu skopiowac:

mruczka-100,- /jedn.
ketunia 150,-/jedn.
marysia55 100,-/jedn.
poker-50,- /bazarek
GoskaGoska-30,-/bazar moniki
Leyla-50,-/[COLOR=seagreen][B]deklaracja miesieczna[/B][/COLOR]
[COLOR=black]monika083-50,-/jedn.[/COLOR]
Cajus JB-50,--jedn.
.......................................
[B]580,-[/B]