Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Cześć :p
BE trzeba widocznie poczekać, bo nadal ani widu, ani słychu o tym co się dzieje z dogo. Szczerze? To mało mnie to interesuje. Latam po dogo tu i teraz, a, że coś nie działa to trudno hehe przeczeka się i może samo się naprawi?

Dostałam nowe newsy z domu i M znienawidził spacery :eviltong: Podobno jak ojciec chce z nim wyjść to on leci do mamy, żeby go broniła i wtedy mama sama musi go odprowadzić do drzwi hihi Do tego kiedy zrobią na spacerze jedno kółko wokół osiedla i komuś zachce się jeszcze jedno to M przez kilka metrów kolejnego okrążenia jest ciągnięty i zostawia za sobą dwie kreski (dostał nową ksywę - narciarz) :evil_lol: Co oni zrobią z tym psem... 5 lat mojej nauki pójdzie na marne.

Posted

Madzia oj sie zawiodlam, jak to Cie nie interesuje?;)hehe a my to co z Be mamy teraz zrobic...
no ba studia, nowi znajomi, mieszkanko, nauka i zwyczajnie juz nie masz czasu dla dogo...

kiedy do domu jedziesz? bo psa nie poznasz jak wrocisz do domu:D

Posted

Co chwilę coś nie działa, więc nie jestem już na bieżąco ;p

Do domku jadę w następny czwartek. Chciałam wczoraj, ale miałam koło z matmy o 18 i nie zdążyłabym na pociąg... Już niedługo. Dzwonię codziennie, bo się stęskniłam, a dzisiaj to już w ogóle mam doła, bo u nich pada śnieg, do tego mama zrobiła ciasto na pierniki (mmm...). Miki wczoraj uciekł z zagrody i tata znalazł go śpiącego na kanapie w salonie hehe się uśmiałam. I jak tu nie kochać takiego cwaniaka.

Pozdrawiam weekendowo w piżamie jeszcze z łóżka ;p Chyba czas wstać i się ubrać... nie? hihi

Posted

hehe, nie tylko Ty w piżamce o tej porze - my tak od poniedziałku bo znów chorzy ;)
ja grypa, Młody angina...nawet się nie przebieramy tylko tak śmigamy cały dzień w wydaniu łóżkowym!

bidny M...też pewnie tęskni za Tobą...

Posted

Magda napisał(a):

Pozdrawiam weekendowo w piżamie jeszcze z łóżka ;p Chyba czas wstać i się ubrać... nie? hihi

Pamiętam jak z 10 lat temu robiłam sobie czasem taki dzień piżamowy- cały dzień w piżamie, łożko nie posłane, bez wychodzenia z domu hihi :lol:

Posted

O, Kasiu to niedobrze. Przynajmniej macie raźniej we dwoje. A TZ grzeczny i pomaga chociaż?:eviltong:

Ja lubię śnieg, ale nie chlapę. Jak to wszystko potem jest takie brudne to nie... Ja chce w góry! Mmm...

Wiesz Madźka, że to dobry pomysł? Trzeba zrobić sobie taki piżamowy dzionek. Może jutro... Dzisiaj byłam w barze mlecznym na zupie ogórkowej i krokiecie z pieczarkami. Na rynku stawiają już taaaaką wielką choinkę, nocami rozwieszają wielkie kule na latarniach. Normalnie idą święta :p

Posted

Muszę pamiętać, żeby zabrać z domu jakieś dekoracje i trochę udekorować nasze mieszkanko. Zawsze inna atmosfera.

Najbardziej się cieszę na te wypieki - moje kochane pierniki i rożki :loveu:

Posted

Magda napisał(a):

O, Kasiu to niedobrze. Przynajmniej macie raźniej we dwoje. A TZ grzeczny i pomaga chociaż?:eviltong:

nie ma Go całymi dniami więc sami sobie radzimy...Fidla odstawiłam do mamy na ten tydzień bo nawet nie miał kto z nim na spacer wyjść...

tigrunia napisał(a):

Fajnie, że te święta się zbliżają :loveu: Już pomału szukam nowych dekoracji na allegro a obrusik świąteczny sobie już tydzień temu kupiłam nowy :loveu:

ja już też lookałam na nowe ozdoby choinkowe i ogólnie świąteczne i w tym roku chyba se trzasnę choinkę w kolorze fioletowym...:lol: no może troszkę srebra dodam, albo różu...

Posted

Noo... możesz już :loveu:

Kasiu a skąd taki pomysł na choinkę? Moja mama się martwi, że jak zwykle będzie goła, bo mamy za małe ozdoby. Nie wiem czy już coś wymyśliła na ten rok. Trzeba jeszcze pomyśleć o prezentach :)

megi a smacznego! :) do kawki w sam raz.