Pegaza Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 hehe no coz przeboleje ten fakt ale im nie zaplace...:diablotin: Quote
Magda Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Cześć :p BE trzeba widocznie poczekać, bo nadal ani widu, ani słychu o tym co się dzieje z dogo. Szczerze? To mało mnie to interesuje. Latam po dogo tu i teraz, a, że coś nie działa to trudno hehe przeczeka się i może samo się naprawi? Dostałam nowe newsy z domu i M znienawidził spacery :eviltong: Podobno jak ojciec chce z nim wyjść to on leci do mamy, żeby go broniła i wtedy mama sama musi go odprowadzić do drzwi hihi Do tego kiedy zrobią na spacerze jedno kółko wokół osiedla i komuś zachce się jeszcze jedno to M przez kilka metrów kolejnego okrążenia jest ciągnięty i zostawia za sobą dwie kreski (dostał nową ksywę - narciarz) :evil_lol: Co oni zrobią z tym psem... 5 lat mojej nauki pójdzie na marne. Quote
Pegaza Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Madzia oj sie zawiodlam, jak to Cie nie interesuje?;)hehe a my to co z Be mamy teraz zrobic... no ba studia, nowi znajomi, mieszkanko, nauka i zwyczajnie juz nie masz czasu dla dogo... kiedy do domu jedziesz? bo psa nie poznasz jak wrocisz do domu:D Quote
Magda Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 Co chwilę coś nie działa, więc nie jestem już na bieżąco ;p Do domku jadę w następny czwartek. Chciałam wczoraj, ale miałam koło z matmy o 18 i nie zdążyłabym na pociąg... Już niedługo. Dzwonię codziennie, bo się stęskniłam, a dzisiaj to już w ogóle mam doła, bo u nich pada śnieg, do tego mama zrobiła ciasto na pierniki (mmm...). Miki wczoraj uciekł z zagrody i tata znalazł go śpiącego na kanapie w salonie hehe się uśmiałam. I jak tu nie kochać takiego cwaniaka. Pozdrawiam weekendowo w piżamie jeszcze z łóżka ;p Chyba czas wstać i się ubrać... nie? hihi Quote
Kasia Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 hehe, nie tylko Ty w piżamce o tej porze - my tak od poniedziałku bo znów chorzy ;) ja grypa, Młody angina...nawet się nie przebieramy tylko tak śmigamy cały dzień w wydaniu łóżkowym! bidny M...też pewnie tęskni za Tobą... Quote
Pegaza Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Kasia wira zalapalas? uwazaj na siebie:) Madzia snieg no co Ty ja tam za nim nie tesknie.... Quote
madziasto4 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Magda napisał(a): Pozdrawiam weekendowo w piżamie jeszcze z łóżka ;p Chyba czas wstać i się ubrać... nie? hihi Pamiętam jak z 10 lat temu robiłam sobie czasem taki dzień piżamowy- cały dzień w piżamie, łożko nie posłane, bez wychodzenia z domu hihi :lol: Quote
Pegaza Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Madzia szczeze to tez bym jeden taki dzien chciala... o psy by sie same wyprowadzily,ktos by poszedl do sklepu zakupy przyniosl,sniadanie do lozka,obiad itd..:) Quote
Magda Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 O, Kasiu to niedobrze. Przynajmniej macie raźniej we dwoje. A TZ grzeczny i pomaga chociaż?:eviltong: Ja lubię śnieg, ale nie chlapę. Jak to wszystko potem jest takie brudne to nie... Ja chce w góry! Mmm... Wiesz Madźka, że to dobry pomysł? Trzeba zrobić sobie taki piżamowy dzionek. Może jutro... Dzisiaj byłam w barze mlecznym na zupie ogórkowej i krokiecie z pieczarkami. Na rynku stawiają już taaaaką wielką choinkę, nocami rozwieszają wielkie kule na latarniach. Normalnie idą święta :p Quote
tigrunia Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Cze Madzia :loveu: Fajnie, że te święta się zbliżają :loveu: Już pomału szukam nowych dekoracji na allegro a obrusik świąteczny sobie już tydzień temu kupiłam nowy :loveu: Quote
Magda Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Muszę pamiętać, żeby zabrać z domu jakieś dekoracje i trochę udekorować nasze mieszkanko. Zawsze inna atmosfera. Najbardziej się cieszę na te wypieki - moje kochane pierniki i rożki :loveu: Quote
tigrunia Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Madzia ja potrzebuję przepisa na pierniki ale jeszcze trochę ..:evil_lol: Quote
Magda Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 To jak wpadnę do domu to postaram się przepisać :D Tymczasem wstawiam to co tygryski lubią najbardziej :loveu: Quote
tigrunia Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 http://img43.imageshack.us/img43/2378/pc242814.jpg mnie to nie rusza bo mam na co dzień :evil_lol: Quote
tigrunia Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Magda napisał(a):Wyjdź! Bo nie wiesz co czynisz! :splat: :evil_lol: Quote
Kasia Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Magda napisał(a): O, Kasiu to niedobrze. Przynajmniej macie raźniej we dwoje. A TZ grzeczny i pomaga chociaż?:eviltong: nie ma Go całymi dniami więc sami sobie radzimy...Fidla odstawiłam do mamy na ten tydzień bo nawet nie miał kto z nim na spacer wyjść... tigrunia napisał(a): Fajnie, że te święta się zbliżają :loveu: Już pomału szukam nowych dekoracji na allegro a obrusik świąteczny sobie już tydzień temu kupiłam nowy :loveu: ja już też lookałam na nowe ozdoby choinkowe i ogólnie świąteczne i w tym roku chyba se trzasnę choinkę w kolorze fioletowym...:lol: no może troszkę srebra dodam, albo różu... Quote
tigrunia Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Zamkłam! :obrazic: Można już? :modla: Quote
megi82 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 witamy http://img43.imageshack.us/img43/2378/pc242814.jpg jakie pyszności-poczęstowałam sie kawałkiem-tak dla smaka do kawy Quote
Magda Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Noo... możesz już :loveu: Kasiu a skąd taki pomysł na choinkę? Moja mama się martwi, że jak zwykle będzie goła, bo mamy za małe ozdoby. Nie wiem czy już coś wymyśliła na ten rok. Trzeba jeszcze pomyśleć o prezentach :) megi a smacznego! :) do kawki w sam raz. Quote
Pegaza Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Ja tez bym chciala zmienic kolor ale ja niestety nie mam gdzie tego potem schowac za maly metraz mieszkania zeby wsio pomiescic.. Quote
iwa63 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Wpadłam na moment a tu takie pyszności MNIAMhttp://img43.imageshack.us/img43/2378/pc242814.jpg A święta idą dużymi krokami ,tylko kto się z nimi w sprzątaniu prześcignie ? Quote
Magda Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 O jeny... jeszcze sprzątanie. Żeś musiała przypomnieć :evil_lol::eviltong: Quote
Princess_York Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 :evil_lol:o jaa .. ale ciastka całą cukiernie wykupiliście Wpadłyśmy powiedzieć czeeść :loveu: Quote
Recommended Posts