Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Żeby nie było wszystkie słodkości są własnej, maminej roboty:) Zdjęcie było robione rok temu w święta, bo mam nadzieję, że w tym roku będą wyglądały podobnie.

Witamy!
Trzymać kciuki za koło z marketingu :eviltong: Dopiero na 16...

Posted

Czołem:p
Wczoraj net odmówił mi współpracy i dopiero dzisiaj mogłam się połączyć. O kole to już zapomniałam, ale dzięki za kciuki! Głupie to takie było.... ale do przodu :eviltong:

Jakaś okropna pora przyszła, bo opadam z sił. Kompletnie nic mi się nie chce! Najgorsze jest to, że nie mogę spać w nocy no... Jeszcze lecę na zajęcia na 16-19.

Posted

Magda napisał(a):
Czołem:p
Wczoraj net odmówił mi współpracy i dopiero dzisiaj mogłam się połączyć. O kole to już zapomniałam, ale dzięki za kciuki! Głupie to takie było.... ale do przodu :eviltong:

Jakaś okropna pora przyszła, bo opadam z sił. Kompletnie nic mi się nie chce! Najgorsze jest to, że nie mogę spać w nocy no... Jeszcze lecę na zajęcia na 16-19.

Hey ;)
Nie jestes sama z tym lenictwem, ja tez mam lenia totalnego i zaraz lece na basen a tak mi sie nie chce... :evil_lol:

Posted

Pegaza napisał(a):
Magda Ty guziczku lukrowany :eviltong:
haha

Oj... czy to znaczy, że czytałaś moje opisy na gg? hihi Czasami przychodzą takie dni, że nie rozmawiam z koleżanką z mieszkania tylko piszemy do siebie na gg albo w opisach ;)

Nie piszę nic, bo nie mam weny. Cały czas latam po mieście. Do domku zawitam w piątek - nareszcie trochę luzu od nauki, ale w zamian czekają mnie porządki hihi M ostatnio znowu się posiusiał jak mnie zobaczył... biedne psisko. Widać jak on się zmienia jak przyjeżdżam. Kochane stworzonko.

Pozdrawiam!

Posted

Oglądałam ostatnio na TVN Style to chyba leci .. "Ja albo mój pies" taki fajny angielski program gdzie babka przychodzi i pare dni ma na wychowanie pieska coś jak Superniania :evil_lol: No i był sobie piesek co to też tak siusiał na powitanie i ona powiedziała, ze pies nie sika jak siedzi i trzymała go w "siadzie"" jak ktoś wchodził ;) No ale ciężko się z psem przywitać jak siedzi jak się go nie widzi ileś tam a w tym programie to tam zwykli goście przychodzili, którzy wcale nei mieli ochoty się z nim witać :eviltong:

Posted

tigrunia napisał(a):
Oglądałam ostatnio na TVN Style to chyba leci .. "Ja albo mój pies" taki fajny angielski program gdzie babka przychodzi i pare dni ma na wychowanie pieska coś jak Superniania :evil_lol: No i był sobie piesek co to też tak siusiał na powitanie i ona powiedziała, ze pies nie sika jak siedzi i trzymała go w "siadzie"" jak ktoś wchodził ;) No ale ciężko się z psem przywitać jak siedzi jak się go nie widzi ileś tam a w tym programie to tam zwykli goście przychodzili, którzy wcale nei mieli ochoty się z nim witać :eviltong:

Oglądam dość często ten program bo ciekawe rady w nim dają:)

Posted

No M zawsze robi taką małą ścieżkę, wystarczy chusteczka i jest ok:) A ten program to fajny jest, babka to pełen profesjonalizm i ten jej wygląd hehe

DE wiem, że to niespecjalnie :eviltong: Muszę się liczyć z tym, że moje gg mogą mieć nie tylko moi znajomi z miasta hehe ale co tam!

Podaruje sobie dzisiaj pierwsze ćwiczenia. Już odliczam dni do wyjazdu i tak to się wszystko dłuży...

Miłego dnia!

Posted

No nareszcie :) Już mam dosyć.

Mogłabym w sumie jechać już w czwartek, ale jak ostatnio moje kumpela jechała ode mnie do domu to stała 1,5h w lesie, bo przed nimi się pociąg rozkraczył i nie mogli go sholować.... masakra jakaś z tą koleją. Aż strach pomyśleć co będzie jak śnieg bardziej przysypie. Tata już wydzwania, żebym się zastanowiła hihi tak się stęsknił!

M ponoć szaleje w śniegu i nie chce do domu wracać. Ten to tylko widzi swoją piłkę i tyle.

Posted

W Koszalinie mnóstwo śniegu!! Same zobaczcie :)
http://www.youtube.com/watch?v=RGcF4eNvLoc

Madzia pierniki to ja piekłam już 5 grudnia. Specjalnie jechałam do domu pomóc. Teraz czekają na ubranie, ale w tym roku nie będziemy przesadzać. Kupimy kilka kolorowych polew i je polejemy. Co chwilę dostaje sms od mamy czy ma robić to czy to... hehe dzisiaj zamiast myśleć na ćwikach to przekonywałam mame do zrobienia orzechowych rożków :eviltong:
Tutaj jest tak okropnie zimno! Już teraz mamy -8... brr...