Sara_i_Aris Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Cześć Madziu :multi: Ale się uśmiałam z tej męskiej stopy :roflt: Zazdroszczę ogródka i tego, że Miki może wyjść, kiedy chce, buuu :placz: Quote
Basia&Safi Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 noo i madziulka sie na wiosne moze ogarnie i troche fotek wstawi ;P Quote
tigrunia Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Władka szaleje (udajmy, że to Mikuliński :diabloti:) I kropka ! :evil_lol: Quote
Aga76 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='tigrunia']Władka szaleje (udajmy, że to Mikuliński :diabloti:) I kropka ! :evil_lol: Tia Be, udajemy :evil_lol: Quote
Patisa Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Wiesz co? O ile za yorkami nie przepadam, o tyle Twój mi się podoba :cool3: Ma mój ulubiony, błękitny kolor włosa i nie jest mikruśny :cool3: Pozdrawiamy :lol: Quote
tigrunia Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 A Władka ma dziś urodziny :bigcool: Na nk pisali :diabloti: Quote
Aga76 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Madziu, wszystkiego naj naj naj !!! Matury prostej jak drut i żebyś dostała się na studia, tam gdzie sobie wymarzyłaś :calus: Quote
Asiaczek Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 [quote name='tigrunia']A Władka ma dziś urodziny :bigcool: Na nk pisali :diabloti: Ooooo.....No to.... Pzdr. Quote
Anusia & Alutka Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 STOLEC WŁADKA :loveu::loveu::loveu: I smacznych jaj... Quote
Kasia_zg Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Madziu Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin:tort:...spełnienia tych najskrytszych marzeń:new-bday::drink1: Quote
Kasia Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Sto Lat Władysławo :loveu: [CENTER]Wesołych Świąt! [/CENTER] Quote
Kasia Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 ciekawe kiedy Władka tu zajrzy...:roll: :evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Tęczowych pisanek, na stole pyszności, mokrego dyngusa i wspaniałych gości. Niech to będzie czas uroczy, zycze miłej Wielkanocy!! Quote
madziasto4 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Najlepsze życzonka Madzia :loveu: Władki nie ma, bo zostały jej 2 togodnie do matury przecie ;) Pewnie bidula siedzi i powtarza jeszcze :razz: Quote
Magda Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 Kochani jak miło wpaść po takiej nieobecności na FB i poczytać tyle miłych postów:loveu: Bardzo dziękuję za szczere życzenia urodzinowe i świąteczne. Tak się akurat złożyło, że urodziny wypadają w święta, do tego w Wielki Piątek (zero alkoholu i wyżerki), ale odbiłam sobie po:eviltong: Z takich nowości to M pożegnał się z futerkiem i znów jest gołą pietruchą. Zdjęcia wstawię przy okazji. Mam jeszcze stare, które zalegają w folderze. Sądny dzień się zbliża i pomalutku moje myśli skupiają się tylko na maturze, na razie skupiają się jeszcze na wolnym i długich wakacjach hihi:evil_lol: aha, no i aparat się na mnie obraził, bo nie dotykałam go od dobrych tygodni. To ja już zmykam, bo jak widzę te wszystkie świąteczne spamy to mnie szał ogarnia. Jeszcze mnie ktoś nakryje, że nie sprzątam i mi się dostanie:diabloti: Gorące buziaki! Quote
Pegaza Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Wladka to kiedy te zdjecia beda? bo nie doczytalam....:cool1::evil_lol: Quote
Magda Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 Mogą być dzisiaj? Ale tylko stare:eviltong: hihi ja to jak zwykle opóźniona BTW widziałyście jaki fajny ImageShack się zrobił? Już nie muszę otwierać 15 zakładek:multi: Quote
Recommended Posts