Kasia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Już zaznaczyłam. Teraz będę musiała każdy wątek zaznaczać osobno jesli będę chciała aby był subskypowany? Quote
Magda Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Kasia napisał(a):Już zaznaczyłam. Teraz będę musiała każdy wątek zaznaczać osobno jesli będę chciała aby był subskypowany? Tak;) To szybko idzie, więc nie ma problemu EDIT: Idę sprzątać i robić obiad:) Quote
madziasto4 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Magda_Miki napisał(a): I bana jeszcze mogę dać:diabloti: Ja jestem niewinna! Quote
Magda Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 madziasto4 napisał(a):Ja jestem niewinna! Ty? Buahahahahaha......szczególnie Ty:diabloti: Chcesz na godzinke czy na cały rok? A może forever? Quote
madziasto4 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Magda_Miki napisał(a):Ty? Buahahahahaha......szczególnie Ty:diabloti: Chcesz na godzinke czy na cały rok? A może forever? Trzymaj ręce przy sobie :obrazic: Quote
Kasia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Magda_Miki napisał(a): Tak;) To szybko idzie, więc nie ma problemu A te które do tej pory miałam w subskrypcjach pozostaną tam czy może jest jakaś opcja abym se pousuwała co niektóre? Quote
tigrunia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 O kurcze :crazyeye: Kasiu jak Ty mogłaś żyć bez subskrybcji?? :crazyeye: Jestem w szoku!! Ja mam cały czas odznaczoną tą opcję i dodają mi sie te wątki, w których coś tam nabazgroliłam i fajnie - wchodzę sobie tylko w Panel użytkonika i wszystko mam :) Nawet sobie podzieliłam na 2 fpldery i galeryje mam osobno :lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Magda_Miki napisał(a):Zrób sobie kobieto subskrypcje do odwiedzanych galeryjek i będzie łatwiej! Wszystko będzie poukładane i podane jak na tacy:eviltong: Jak chcesz to wytłumaczę o co chodzi;) madziasto4 napisał(a):Anusi to ja już tłumaczyłam, a ta trąba dalej się o kierunkowskazy do galeryjek pyta... Ja Wy żyłyście bez subskrypcji?? Toż to się nie da, wiecznie szukać galeryjek i swoich ostatnich postów w galeryjach :crazyeye: Goopie! Mam subskrypcje ale jak klikne w banera to sie nowe okno otwiera, a subskrypcja mi zastepuje to co juz mam otwarte. Quote
madziasto4 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Goopie! Mam subskrypcje ale jak klikne w banera to sie nowe okno otwiera, a subskrypcja mi zastepuje to co juz mam otwarte. Że coooo? Że jaaaak? :stupid: Quote
Anusia & Alutka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 madziasto4 napisał(a):Że coooo? Że jaaaak? :stupid: Że pstro! Że śmak! Quote
Magda Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 To co za problem otworzyć nową kartę i w niej subskrypcje:evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Magda_Miki napisał(a):To co za problem otworzyć nową kartę i w niej subskrypcje:evil_lol: Zaden ale dluzej trwa. Quote
madziasto4 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 A po co Ci nowa karta? Na co? :stupid: Quote
Magda Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Madźka Ty głupolku:eviltong: Hahahahahaha...... Quote
Anusia & Alutka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 madziasto4 napisał(a):A po co Ci nowa karta? Na co? :stupid: :roll::roll::roll: Quote
madziasto4 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Magda_Miki napisał(a):Madźka Ty głupolku:eviltong: Hahahahahaha...... No coo? :niewiem: :niewiem: :niewiem: Quote
Kasia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Beatko ja cały czas żyłam z subsrypcjami ino, ze subsrypowały mi się wszystkie wątki w których cos nabazgroliłam. A ja chciałam aby to były te wątki, które sama sobie wybiorę a nie wszystkie i dzis Władza nasza :loveu: mi to wytłumaczyła jak to zrobić. Quote
tigrunia Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Anusia & Alutka napisał(a): Goopie! Mam subskrypcje ale jak klikne w banera to sie nowe okno otwiera, a subskrypcja mi zastepuje to co juz mam otwarte. Goopia!!! Wystarczy prawym guzikiem myszy wbrać "Otwórz w nowym oknie" :diabloti: Dobry Magda i Miki :multi: Quote
Anusia & Alutka Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 madziasto4 napisał(a):Czy Władzia już doszła co to nk? Eeeee chiba nieee :shake: tigrunia napisał(a):Goopia!!! Wystarczy prawym guzikiem myszy wbrać "Otwórz w nowym oknie" :diabloti: Nie mow do mnie goopia, blondynko Ty! :obrazic: Nie rozumisz, ze to bedzie zajmowalo wincej czasu? Czesc Wladka! Quote
Kasia Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Anusia & Alutka napisał(a): Czesc Wladka! Władzia :loveu: Władysława :loveu: Włodka :loveu: Quote
Magda Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 madziasto4 napisał(a):Czy Władzia już doszła co to nk? No BA! Już dawno:eviltong: Anusiak ma za długi język (i paznokcie):evil_lol: Hej! Jestem w szkole... mam chwilkę przerwy i postanowiłam sprawdzić co i jak:loveu: Ja chcę do domu:placz: Quote
madziasto4 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Eeeee chiba nieee :shake: Magda_Miki napisał(a):No BA! Już dawno:eviltong: Anusiak ma za długi język (i paznokcie):evil_lol: I co ja mam o tym myśleć? :hmmmm: Ja dalej nie rozumiem po jaką cholerę Ci nowe okno potrzebne Anusia? :???: Quote
Patikujek Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 A ja w ogóle się pogubiłam i nie wiem o czym wy tu gadacie:shake: Quote
madziasto4 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Patikujek napisał(a):A ja w ogóle się pogubiłam i nie wiem o czym wy tu gadacie:shake: :turn-l: :turn-l: :turn-l: Quote
Recommended Posts