madziasto4 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Magda_Miki napisał(a): Bardzo śmieszne! Robiło się to i owo bez tego i owego z tym owym, ale więcej grzechów nie pamiętam:diabloti: Aaaahaha czyli coś masz na sumieniu, bo się plączesz w zeznaniach:evil_lol: Quote
Magda Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Zmiana tematu:diabloti: Teraz będą zdjęcia Quote
Magda Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 madziasto4 napisał(a):Jeżu!! Miki ma emenemsy w misce!! :megagrin: Ta jasne....i co jeszcze? Poszukiwany nk! Quote
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Magda_Miki napisał(a): Bardzo śmieszne! Robiło się to i owo bez tego i owego z tym owym, ale więcej grzechów nie pamiętam:diabloti: Nie przepuszcze. Gadaj wszystko co i z kim. Quote
Magda Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Nie przepuszcze. Gadaj wszystko co i z kim. Niet! Najpierw WY mówta co to nk!:mad: Quote
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Magda_Miki napisał(a):Niet! Najpierw WY mówta co to nk!:mad: No dobra, niech bydzie. Powiem. Nordiska Kompaniet :megagrin: Quote
madziasto4 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Magda_Miki napisał(a)::megagrin: Ta jasne....i co jeszcze? Poszukiwany nk! A cio to takie kojojowe? Nk zgłosić się! Władza woła! Quote
Magda Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Phi za takie coś to ja nic nie powiem.... To karma taka kolorowa.....ma różne kształty i kolory (smaki pewnie tyż). Nigdy nie mogę zapamiętać tej nazwy. Wiem tylko, że Miki ją lubi najbardziej:cool3: Quote
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Magda_Miki napisał(a):Phi za takie coś to ja nic nie powiem.... Za jakie cos?? No przecie powiedzialam :obrazic: Quote
Magda Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 A ja nie powiem! Nikt mnie nie zmusi:eviltong: Władza może wszystko i nic nie musi Daga wróciła! Quote
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Magda_Miki napisał(a):A ja nie powiem! Nikt mnie nie zmusi:eviltong: I nie gadaj!! Nikt Cie prosic nie bedzie :obrazic: Quote
Magda Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):I nie gadaj!! Nikt Cie prosic nie bedzie :obrazic: No mam nadzieję:eviltong: Szybciej nie możesz latać po galeriach?:mdleje: Quote
Magda Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Tak sobie przeglądam od początku naszą galerię.... Miki rok temu:loveu: Moja leleczka z kitką Dobra idę, bo naprawdę nie wstanę:placz: Quote
Sara_i_Aris Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Cześć Madziu :calus: Już po roratach. Madzia pewnie teraz odsypia dodatkową godzinę :lol: http://img136.imageshack.us/img136/3935/pc090516qr3.jpg Na co Mikiemu aż 3 miseczki? Quote
Anusia & Alutka Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Sara_i_Aris napisał(a): Na co Mikiemu aż 3 miseczki? Jena jest Wladzy, co by mu towarzystwa dotrzymywac :evil_lol: Dobry roratowa panienko :loveu: Quote
tigrunia Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):To jak sie kiedys melepety zdecyduja to sie spotkamy :loveu: Ja bardzo bardzo chętnie .. wsiadam w mój pocisk i lece jakby co PositiveThought napisał(a):ja to moje nerki pozbieram raz dwa i nawet teraz do was pojadę :evil_lol: czeee :loveu: No juz jest druga chętna Magda_Miki napisał(a):Cześć dzikusy! Szykuje się światowy zjazd tych inszych?:evil_lol: Ja do Poznania jak najbardziej! Mam jakieś hmm....ze 3h, do tego rodzinka, więc nocleg jest. Ja siem piszem, a raczej piszemy. Wiecie co wcale nie jestem zadowolona z weekendu, bo mi go odebrano! Kto to myśli wstać o 5:30 w sobotę? I to na roraty?:placz: Ja padnę ze zmęczenia w tej ławce... Muszę się wyżalić:-( i trzecia .. Madzia ty sie nie martw ja o 5:30 juz mam faktury wypisane i kierowców w droge wyprawiam zazwyczaj :evil_lol: Nawet dziś musiałam o 4 wstać i TZa wyprawić w delegacje. :p madziasto4 napisał(a):Matko kochana 5:30, toż to środek nocy :crazyeye: Co Ty madzka! Dla mnie to środek dnia :evil_lol: Quote
Kasia Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Cze Modzisławie :loveu: Madźka Ty lepiej zacznij kłaść się spać z kurami bo roraty jeszcze troszke potrwają co byś kiedyś na nie nie zaspała i dobrą formę utrzymała :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Cze grzesznico pokutnico :evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 cześć Madzika gdzieś Ty sie podziała:evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Helga&Ares napisał(a):cześć Madzika gdzieś Ty sie podziała:evil_lol: Musiala zalac pale po tych roratach, ze jeszcze nie wrocila :roll: Quote
Aga76 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Cze Madźka :loveu: Anusia & Alutka napisał(a):Musiala zalac pale po tych roratach, ze jeszcze nie wrocila :roll: winem mszalnym... Quote
Patikujek Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Cześć Madziu:) Jakoś mi ta kokardka nie pasuje do Mikulka:shake: Teraz o wiele ładniej, Miki pięknieje z czasem:loveu: A co do rorat to ja normalnie nie chodzę na nie(a u mnie są wieczorem) a gdyby mi ktoś kazał tak rano wstać to tym bardziej by mnie na nich nie zobaczyli, to szkodliwe dla zdrowia tak wsześnie wstawać, wg mojego biologicznego zegara odpowiednia godzina do pobudki to między 10 a 11 AM Quote
Magda Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 Hej! Wpadam szybciutko napisać, że żyję. Do domu wróciłam o 13, zdążyłam ubrać troszeczkę pierników i poszłam spać:lol: Nadal jestem tak zmęczona, że nie mam siły się za nic brać... Nawet spacer niewiele pomógł:cool1: Dostałam odurzającą dawkę tlenu i jest jeszcze gorzej. O dziwo nawet Miki odczuwa skutki uboczne... Dzisiaj to miał dobrze, bo spał w sypialni z rodzicami. Ja w tym czasie tuliłam się w łóżku do westika:loveu: Lecę wziąć się do kupy! Quote
Recommended Posts