Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

Posted

Anusia & Alutka napisał(a):
Jak my sie umawialysmy, to Ty jeszcze nie wiedzialas ze dogo istnieje :cool1:
A ile masz do Poznania?
Nam powychodzilo zazwyczaj kolo 300km.

Czesc Wladza!

Hihi .. ja mam jakies 130 :turn-l:

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kasia napisał(a):
Ładne tereny i duży wybór w latarenkach co Agusi bardzo się przypodobało :evil_lol:

:grins:

Wlasnie tych ladnych to niewiele jest...
Ale JA odkrylam ta o ktorej mowa i tylko Adze czasami odstapie! Albo na odwrot :hmmmm: zalezy ktora z nas sie pod nia bardziej zadomowi :eviltong:

:grins::grins::grins:

Posted

Nooo taka na ten przyklad Madzka nie?
Co to udaje ze sie uczy do matury.

Nie udaję, tylko się uczę.
Ej, ale zresztą to co Ty byś chciała już, teraz??
Na gwałt? :evil_lol:
W taką zimnicę?

Posted

Cześć dzikusy!
Szykuje się światowy zjazd tych inszych?:evil_lol: Ja do Poznania jak najbardziej! Mam jakieś hmm....ze 3h, do tego rodzinka, więc nocleg jest. Ja siem piszem, a raczej piszemy.

Wiecie co wcale nie jestem zadowolona z weekendu, bo mi go odebrano! Kto to myśli wstać o 5:30 w sobotę? I to na roraty?:placz: Ja padnę ze zmęczenia w tej ławce...

Muszę się wyżalić:-(

Posted

madziasto4 napisał(a):

Matko kochana 5:30, toż to środek nocy :crazyeye:

Dla Łukaszka to świetny początek dnia więc tym samym i dla mnie :p
Poczekaj aż sama się kiedyś przekonasz ;)

Posted

Dziecko to co innego niż roraty :lol:
Normalne, że do dziecka trzeba wstać, ale do kościółka w środku nocy- nigdy..:shake:

A to Miki był dziewczynką kiedyś? :p

Władzo, pierniki robię właśnie :p

Posted

madziasto4 napisał(a):
Dziecko to co innego niż roraty :lol:
Normalne, że do dziecka trzeba wstać, ale do kościółka w środku nocy- nigdy..:shake:

A to Miki był dziewczynką kiedyś? :p

Władzo, pierniki robię właśnie :p

Oj wiem... teraz się zacznie wykład:cool1: Moja wina, że dostałam takiego pokuta?

Tyyyy Wladza, piernicz roraty.
Bardziej swinta juz nie bydziesz.

Hihi:lol:

Najlepiej było po mszy - poszłyśmy z mamą do księdza, żeby zmienił pokutę, bo my na takim "zadupiu" mieszkamy i nie ma jak dojechać tak wcześnie, a poza tym rodzice idą na 7 do pracy i bla, bla... Niestety ksiądz wyszedł, ale był inny mi znajomy, bo miałam z nim religię. No i się pyta jak w szkole itd. Nagle mówi jak ten czas szybko leci, na to moja mama przyznała mu rację i mówi, że ona liczy czas od niedzieli do niedzieli. To ksiądz na to: "Ja liczę czas okresami co miesiąc":evil_lol::evil_lol: Oczywiście chodziło mu o to, że w jednym miesiącu jest okres rorat w innym różaniec itd, ale my dwie goopie zrobiłyśmy się czerwone i szybciutko z kościoła, żeby się wysmiać

Posted

Ja też nie poszłabym o tej porze na roraty :shake:
Tymbardziej, że każdego dnia wstaję bardzo wcześnie więc weekend musi być inszy...

Modzie, Anuska Ci dobrze rzekła. Słuchaj Jej bo czasami dobrze plecie :evil_lol: :loveu:

Posted

anmi0 napisał(a):

Hihi... Misia już bardzo długo nie ma... na początku został rozebrany z koszulki, a potem tak wymemłany, że nie dało się na niego patrzeć:lol:

Ach.... te stare zdjęcie:loveu: Moje ulubione - mam nawet kopie w portfelu

Kasia napisał(a):
Ja też nie poszłabym o tej porze na roraty :shake:
Tymbardziej, że każdego dnia wstaję bardzo wcześnie więc weekend musi być inszy...

Ja też miałam taką nadzieję, że sobie wstanę o 10...ale dupa! Rodzice też jadą:cool1: Wezmę poduchę i kocyk

madziasto4 napisał(a):
Te, Władzo, ale Tyś musiała nieźle nagrzeszyć, że Ci każą w środku nocy na roraty zapierniczać :evil_lol:

Bardzo śmieszne! Robiło się to i owo bez tego i owego z tym owym, ale więcej grzechów nie pamiętam:diabloti: