Patikujek Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Nie śmiej się ze mnie bo będę płakać i wpadnę w depresję i popełnię samobójstwo, (powieszę się na skakance bo to teraz modne) Lepiej bąedź dobrą koleżanką i wytłumacz mi w skrócie co i jak:) Quote
madziasto4 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Patikujek napisał(a):Nie śmiej się ze mnie bo będę płakać i wpadnę w depresję i popełnię samobójstwo, (powieszę się na skakance bo to teraz modne) Lepiej bąedź dobrą koleżanką i wytłumacz mi w skrócie co i jak:) Tylko ja też nie wiem o czym my tak naprawdę gadamy :megagrin: Quote
tigrunia Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Anusia & Alutka napisał(a): Nie mow do mnie goopia, blondynko Ty! :obrazic: Nie rozumisz, ze to bedzie zajmowalo wincej czasu? Ty do wszytskich mówisz "goopia" to sem Ciem zacytowałam :evil_lol: leniuchu.. Quote
Magda Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Ale Wy macie ładnie pod sufitem.... naprawdę:evil_lol: Zamęczyłam dzisiaj psa!! Pierwszy raz w życiu Miki sam zrezygnował z zabawy z przemęczenia!! Hurrraaa!! Bawiłam się z nim bardzo intensywnie z ok. 15min:diabloti: Teraz śpi na dywanie w nienaturalnej pozycji. Quote
madziasto4 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 A coś Ty z nim robiła, że już po 15 minutach padł? Quote
Kasia Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 tigrunia napisał(a): Ty do wszytskich mówisz "goopia" to sem Ciem zacytowałam :evil_lol: leniuchu.. :evil_lol::evil_lol: Madzka dawaj foty nienaturalnej pozycji!!!! Quote
Magda Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 [quote name='Aga76']Madzia, ty masz dziwne skłonności :-? Dziwną skłonność jak już, bo więcej upośledzeń nie mam:eviltong::evil_lol: [quote name='madziasto4']A coś Ty z nim robiła, że już po 15 minutach padł? A więc dostał nowego gumowego hipcia (miał być jako prezent pod choinkę, ale Miki szybko go wyczaił i nie dało się go zabrać, bo był pisk). No i na naszych śliskich podłogach rzucałam hipcia bardzo daleko, a Miki aportował:p I tak cały czas.........dodaj do tego ciepło panujące w domu to pies przegrzany. Sam odpuścił:diabloti: [quote name='Kasia']:evil_lol::evil_lol: Madzka dawaj foty nienaturalnej pozycji!!!! Niestety kiedy wyciągnęłam aparat zmienił pozycję.....ale mam taką:lol: I jeszcze kilka starszych storczyk Quote
Aga76 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Ooooo jakie cudne kwiatuszki :sweetCyb: Quote
Aga76 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Aaaaa coraz bardziej mi się podoba :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Kwiatuszki Kwiatuszki Kwiatuszki !!! Quote
madziasto4 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Magda_Miki napisał(a): A więc dostał nowego gumowego hipcia (miał być jako prezent pod choinkę, ale Miki szybko go wyczaił i nie dało się go zabrać, bo był pisk). No i na naszych śliskich podłogach rzucałam hipcia bardzo daleko, a Miki aportował:p I tak cały czas.........dodaj do tego ciepło panujące w domu to pies przegrzany. Sam odpuścił:diabloti: Aaa to znamy to i również uprawiamy:evil_lol: Quote
Magda Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Nie mam już kwiatuszków:p Kiedy indziej Zaraz rogaliczki orzechowe:razz: Quote
madziasto4 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 http://img233.imageshack.us/img233/1184/pc130554nk9.jpg Storczyk wygląda jak atakująca kobra :hmmmm: A za ten płomień w kominku się nie odzywaj do mnie! :placz: Quote
Magda Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Madźka możesz mieć taki u siebie... Tylko nie spal niczego:diabloti: skończyły się zdjęcia na dzisiaj:p Quote
Magda Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 To są małe, delikatne rogaliczki orzechowe z polewą czekoladową na końcach. Bardzo dobre do kawki;) Quote
Anusia & Alutka Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 tigrunia napisał(a):Ty do wszytskich mówisz "goopia" to sem Ciem zacytowałam :evil_lol: leniuchu.. Aga76 napisał(a):Ja tu widzę niezły... :evil_lol: bu oj Oj buuuuuuuuu :placz: nawet mi sie odzywac i komentowac tego nie chce, jak zobaczylam to co zobaczylam... Magda_Miki napisał(a):To są małe, delikatne rogaliczki orzechowe z polewą czekoladową na końcach. Bardzo dobre do kawki;) O nie ale swinia jestes :shake: Quote
Aga76 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Magda_Miki napisał(a):To są małe, delikatne rogaliczki orzechowe z polewą czekoladową na końcach. Bardzo dobre do kawki;) Puść kablem :grins: Quote
Magda Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Anusia & Alutka napisał(a): O nie ale swinia jestes :shake: Pff...zaraza przyszła i grymasi:mad: Aga76 napisał(a):Puść kablem :grins: Poszło! Widać zgrubienie na kabelku? To one! Idziemy na spacer!! Będziemy za 15min:) Quote
Aga76 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Magda_Miki napisał(a): Poszło! Widać zgrubienie na kabelku? To one! Idzie, idzie :sweetCyb: Quote
Anusia & Alutka Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Magda_Miki napisał(a): Idziemy na spacer!! Będziemy za 15min:) Fcale nie musicie wracac :obrazic: Quote
Magda Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Wróciłam i mam się całkiem dobrze:eviltong: Quote
Recommended Posts