Magda Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Jestem, jestem, ale cosik mi się nie chce pisać... Kuruje się, żeby w święta nie chorować:cool1: Ale mam lenia... luuuudzie! Aha i zapraszam do wzięcia udziału w konkursie! Quote
Anusia & Alutka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Wladza masz w leb!! Nie ma znowu kierunkowskazu do galeryji! Quote
Magda Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Wladza masz w leb!! Nie ma znowu kierunkowskazu do galeryji! Zrób sobie kobieto subskrypcje do odwiedzanych galeryjek i będzie łatwiej! Wszystko będzie poukładane i podane jak na tacy:eviltong: Jak chcesz to wytłumaczę o co chodzi;) Quote
Magda Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Końcówka zdjęć...czas porobić nowe Się mi mysza poskręcała od tej pogody. Na szczęście włos wrócił do normy po czesaniu;) Quote
Kasia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Ale on jest obrośnięty :crazyeye: Mi wytłumacz te subskrypcje proszę. Quote
Magda Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Kasia napisał(a):Ale on jest obrośnięty :crazyeye: Mi wytłumacz te subskrypcje proszę. Już zabieram się za zrobienie pomocy;) Quote
Magda Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Krok 1 Wchodzicie do tematu/galerii i na samej górze zaznaczacie "Subskrybuj ten wątek" Krok 2 Wybieracie czy chcecie być powiadamiane przez mail itd. oraz wyświetla się w nawiasie ilość wcześniej dodanych subskrypcji - w moim przypadku ponad 50 i dodaj subskrypcje. Wyświetli się info, że wątek dodany i załaduje się pierwsza strona tego wątku Krok 3 Klikacie w Panel użytkownika i tam z boku pojawia się cała lista subskrybowanych wątków - na samej górze pojawia się wątek, w którym został napisany najświeższy post. Jeśli klikniecie w niego to przeniesie Was do tematu, ale jednocześnie zniknie z listy (pojawi się znowu gdy ktoś w nim napisze). Bardzo fajna sprawa. Klikasz sobie w oglądane tematy i cały czas wiesz czy ktoś nie odpisał itd.;) Quote
Kasia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Se skorzystam z kroku number 1 :grins: Dzienki Panująca Nam :loveu: Quote
Magda Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 No to czekam na info czy się udało:grins: Quote
Kasia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Jak se wejdę w panel użytkownika to mam tam masę wątków. Jesli w którymś z nich ktoś cos napisze to od razu mam go na samej górze. Czy to o to chodzi? Quote
madziasto4 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Anusi to ja już tłumaczyłam, a ta trąba dalej się o kierunkowskazy do galeryjek pyta... Ja Wy żyłyście bez subskrypcji?? Toż to się nie da, wiecznie szukać galeryjek i swoich ostatnich postów w galeryjach :crazyeye: Quote
Magda Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Kasia napisał(a):Jak se wejdę w panel użytkownika to mam tam masę wątków. Jesli w którymś z nich ktoś cos napisze to od razu mam go na samej górze. Czy to o to chodzi? Tak. Wątek od razu wędruje na samą górę. Jeśli do niego wejdziesz znika z subskrypcji. madziasto4 napisał(a):Anusi to ja już tłumaczyłam, a ta trąba dalej się o kierunkowskazy do galeryjek pyta... Ja Wy żyłyście bez subskrypcji?? Toż to się nie da, wiecznie szukać galeryjek i swoich ostatnich postów w galeryjach :crazyeye: Hihi Ja też już bardzo długo tego używam. Teraz tylko klikam w Panel i wybieram gdzie chcę odpisać:lol: Quote
Kasia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Madźka nie. Ja tak nie szukam i wiecie co, mi sie wydaje że ja wszystkie wątki w których pisałam mam subskrypowane. Bo jak zrobiłam krok 1 to wyskoczyło mi, ze wątków w subskrypcjach mam około 300...a jak to możliwe jak ja nigdy se tak jak Władza podała nie zapisywałam wątków? :roll: Same sie posubskrypowały? Quote
Kasia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 I też zawsze z panela użytkownika wszystko robię. Quote
Magda Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Kasia napisał(a):Madźka nie. Ja tak nie szukam i wiecie co, mi sie wydaje że ja wszystkie wątki w których pisałam mam subskrypowane. Bo jak zrobiłam krok 1 to wyskoczyło mi, ze wątków w subskrypcjach mam około 300...a jak to możliwe jak ja nigdy se tak jak Władza podała nie zapisywałam wątków? :roll: Same sie posubskrypowały? Widocznie w profilu masz zaznaczoną jakąś opcję - zaraz zajrzę którą Quote
madziasto4 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Kasia napisał(a):Madźka nie. Ja tak nie szukam i wiecie co, mi sie wydaje że ja wszystkie wątki w których pisałam mam subskrypowane. Bo jak zrobiłam krok 1 to wyskoczyło mi, ze wątków w subskrypcjach mam około 300...a jak to możliwe jak ja nigdy se tak jak Władza podała nie zapisywałam wątków? :roll: Same sie posubskrypowały? Bo to sobie trzeba w opcjach (na dole przy poście chiba) coś odznaczyć/zaznaczyć, ale tera nie pamiętam. Władzo wytłumaczysz? Quote
Magda Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Kasiu wejdź w Panel użytkownika -> Edycja opcji i sprawdź czy w Domyślnym Trybie powiadamiania o postach masz zaznaczone "Nie subskrybuj" Jeśli nie masz tego zaznaczonego to forum automatycznie dodaje każdy wątek, w którym napisałaś post do subskrypcji. Quote
Kasia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Magda_Miki napisał(a): Kasiu wejdź w Panel użytkownika -> Edycja opcji i sprawdź czy w Domyślnym Trybie powiadamiania o postach masz zaznaczone "Nie subskrybuj" Jeśli nie masz tego zaznaczonego to forum automatycznie dodaje każdy wątek, w którym napisałaś post do subskrypcji. Nie mam tego zaznaczonego. Czyli mam tak jak Wy, czyli gitarowo i subskrypowo? :p Quote
madziasto4 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Magda_Miki napisał(a):Widocznie w profilu masz zaznaczoną jakąś opcję - zaraz zajrzę którą To Ty możesz grzebać ludziom w profilach?? Jak śmiesz :cool1: Quote
Magda Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Kasia napisał(a):Nie mam tego zaznaczonego. Czyli mam tak jak Wy, czyli gitarowo i subskrypowo? :p Czyli już zaznaczyłaś i jest w porządku? madziasto4 napisał(a):To Ty możesz grzebać ludziom w profilach?? Jak śmiesz :cool1: Niom mogę....mogę zmieniać Wam podpisy, avatary, zajrzeć jakie macie pozaznaczane opcje itd.:diabloti: Wszystko wiem! Quote
Kasia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Ale co zaznaczyłam? Nic nie zaznaczałam. Dobra, tuman ze mnie i tyle. Nie tłumaczcie mi juz więcej. Quote
madziasto4 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Kasia napisał(a): Dobra, tuman ze mnie i tyle. Nie tłumaczcie mi juz więcej. Przestań goopoty gadać. Ja to sobie to poustawiałam metodą prób i błędów, bo też mi kiedyś wskakiwały wszystkie wątki, w których pisałam. Ej jak Władza taka mądra i może grzebać w cudzych opcjach, to niech Ci ustawi co trzeba:p Quote
Kasia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 madziasto4 napisał(a): Przestań goopoty gadać. Ja to sobie to poustawiałam metodą prób i błędów, bo też mi kiedyś wskakiwały wszystkie wątki, w których pisałam. Ej jak Władza taka mądra i może grzebać w cudzych opcjach, to niech Ci ustawi co trzeba:p Mi tak właśnie wyskakuja wszystkie wątki....i po co? A Władza mogłaby oj mogłaby....;) Quote
Magda Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Kasia napisał(a):Ale co zaznaczyłam? Nic nie zaznaczałam. Dobra, tuman ze mnie i tyle. Nie tłumaczcie mi juz więcej. Spokojnie. Już pomagam Wejdź w Panel użytkownika -> Edycja opcji i zaznacz w Domyślnym Trybie powiadamiania o postach "Nie subskrybuj";) Quote
Magda Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 madziasto4 napisał(a): Ej jak Władza taka mądra i może grzebać w cudzych opcjach, to niech Ci ustawi co trzeba:p Hihi chciałoby się. Niestety mogę tylko zajrzeć w profil i zobaczyć co macie poustawiane, ale nie mogę go sama zmieniać. Co innego jeśli chodzi o podpis, avatar, zdjęcie w profilu;) I bana jeszcze mogę dać:diabloti: Quote
Recommended Posts