Anusia & Alutka Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Magda_Miki napisał(a):Wróciłam i mam się całkiem dobrze:eviltong: Trudno :roll: Quote
Magda Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Idź Ty lepiej, co?!:-x Wynocha do książek! Jeszcze Cię zbanuje i nie będziesz miała inszego wyjścia niż się uczyć:evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='Magda_Miki']Idź Ty lepiej, co?!:-x Wynocha do książek! Jeszcze Cię zbanuje i nie będziesz miała inszego wyjścia niż się uczyć:evil_lol: I se zara pojde, o. [SIZE="1"]Wladka, to chociaz na linki zamien... Naduzywasz wladzy Wladka! Oj... bo tera ja doniose do administracji... Quote
Magda Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']I se zara pojde, o. Wladka, to chociaz na linki zamien... Naduzywasz wladzy Wladka! Oj... bo tera ja doniose do administracji... Zobaczysz przyjdzie taki dzień, że mi się odwdzięczysz za to, że Cię do książek wyganiałam:eviltong: To wal! Chętnie to zobaczę:diabloti: Quote
Anusia & Alutka Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Magda_Miki napisał(a): To wal! Chętnie to zobaczę:diabloti: Nie zobaczysz, bo takie rzeczy sie zglasza na pw. Wladka regulamina nie zna?? Quote
Anusia & Alutka Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 A, to powiem tez, czesc Wladka! Quote
madziasto4 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Halo halo Wladka! Ej co mnie przedrzeźniasz? Quote
Anusia & Alutka Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 madziasto4 napisał(a):Ej co mnie przedrzeźniasz? Nieprawda! Quote
madziasto4 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Nieprawda! No jak nie, jak tak? :roll: Quote
Magda Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 Hej dziewczynki! Wpadam tylko na chwilkę. Nie mam za dużo czasu polatać po galeriach. Życzę Wam zdrowych, wesołych Świąt spędzonych z najbliższymi, w nowym 2008 roku spełnienia marzeń i samych życzliwości. Pupilom życzę zawsze pełnej miski i dłuugich spacerków, zdjęć też:loveu: Pozdrawiam!:multi: Quote
Pysia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Życzenia dla tych dużych i małych :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9147212&postcount=216 Quote
Kasia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 PositiveThought napisał(a): Zyczymy słodkich i przytulnych Świąt, z ciastami i innymi dobrymi rzeczami, najedz się i nam nie pokazuj. Mikusia ucałuj, choinkę ucałuj, i kominek też koniecznie ucałuj od nas! A wszystko co będzie pod choinką i co wleci kominkiem możesz potem nam rozdać :loveu: Cze Władzencjo :loveu: Quote
madziasto4 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Cze Władka:evil_lol: To ja, nie Anusiak, nie Aguś, nie zielone światełko, nie znowu Aguś, tylko ja, hihi:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 tigrunia napisał(a):o NK w TV gadają :) Na TVN Ciekawe czy Władka oglądała. Ja poleciałam włączyć na moment i parę minut obejrzałam :grins: Quote
Kasia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 madziasto4 napisał(a): Ciekawe czy Władka oglądała. Ja poleciałam włączyć na moment i parę minut obejrzałam :grins: Czyżby Władka nie chciała się tam zalogować? :p Quote
madziasto4 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Kasia napisał(a):Czyżby Władka nie chciała się tam zalogować? :p Csiiiiii!!!! Władka nie wie co to jest nk! Znaczy się wie, ale goopia myśli, że nie wie hihi :lol: Oj, bo za dużo powiem. Quote
Kasia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Haha, tak myślałam że nie wie :evil_lol: Modzie nasz kochany, Wesołych Świąt Ci życzymy Quote
Recommended Posts