madziasto4 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Nie ironizuje, naprawde jest straszeczny! Jak go Madzka obtła kiedys to taki nie byl straszny, ale tera jak zarosl no to brrrr... Miki :evil_lol: Anusia & Alutka napisał(a):Och jak sie ciesze :loveu: Lubie sprawiac ludziom przyjemnosc :loveu: Mnie dawno nie sprawiałaś. A ja też ludź, inszy, ale ludź... Quote
Magda Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 dzasta napisał(a):A u Madzi piernikowo tak jak u Mnie :D Super domek masz Madziu i te skosy które ja tak kocham w sypialniach na poddaszu :loveu: Ale fajne foteczki ale to chyba jakieś zaległe czy tak ładnie jeszcze u Was mało jesiennie ? Hej! Też lubię skosy. Zawsze miałam proste cztery ściany i teraz nareszcie coś nowego:cool3: Dziękuję! Foteczki z ostatniego weekendu są. U nas jest taka pogoda:cool1: Nie wierzę, żeby w święta był śnieg... cały czas temperatura dodatnia, a mi wystarczy krótka kurtka i szaliczek. Powoli mam już dość naszego klimatu Więcej nie komentuję, ale się przywitam:loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 madziasto4 napisał(a): Mnie dawno nie sprawiałaś. A ja też ludź, inszy, ale ludź... Widzisz, w koncu przyznalas mi racje. Quote
madziasto4 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Widzisz, w koncu przyznalas mi racje. Nie zmieniaj tematu. Przyjemność mi kiedy sprawiłaś się pytam? Quote
Magda Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Boże jaka tu akcja, a ja się pytam czy w końcu możecie się raz a dobrze pobić i potem pogodzić?:cool1::evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 madziasto4 napisał(a):Nie zmieniaj tematu. Przyjemność mi kiedy sprawiłaś się pytam? A Ty kiedy mie?? Magda_Miki napisał(a):Boże jaka tu akcja, a ja się pytam czy w końcu możecie się raz a dobrze pobić i potem pogodzić?:cool1::evil_lol: Nie rozumiem o czym mowisz... Quote
madziasto4 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):A Ty kiedy mie?? Przecie to Ty mówiłaś, że lubisz sprawiać przyjemność, a nie ja. To o so chozi? Quote
Anusia & Alutka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 madziasto4 napisał(a):Przecie to Ty mówiłaś, że lubisz sprawiać przyjemność, a nie ja. To o so chozi? Tak, ale powiedzialam tez, ze ludziom lubie sprawiac przyjemnosc. A tyżeś jezd ludź? :hmmmm: Quote
madziasto4 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Tak, ale powiedzialam tez, ze ludziom lubie sprawiac przyjemnosc. A tyżeś jezd ludź? :hmmmm: No a nie? Już Ci gdzieś pisałam, żem inszy, ale ludź. Quote
Anusia & Alutka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 madziasto4 napisał(a):No a nie? Już Ci gdzieś pisałam, żem inszy, ale ludź. Tak, to jest Twoje zdanie, niezweryfikowane zreszta przez mię. Quote
madziasto4 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Tak, to jest Twoje zdanie, niezweryfikowane zreszta przez mię. No to weryfikuj. Quote
Kasia Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Ja się ino przywitać przylizłam z Madźką i Mikusiem :loveu: i nie wnikam czy była weryfikacja czy nie....:evil_lol: Choc ciekawam bałdzo :cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 madziasto4 napisał(a):No to weryfikuj. Jak ciekawa jestem?! Skoro udajesz ze sie uczysz i na zlot czarownic sie udac nie kcesz :obrazic: Kasia napisał(a):Ja się ino przywitać przylizłam z Madźką i Mikusiem :loveu: i nie wnikam czy była weryfikacja czy nie....:evil_lol: Choc ciekawam bałdzo :cool1: Hihihi :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Jak ciekawa jestem?! Skoro udajesz ze sie uczysz i na zlot czarownic sie udac nie kcesz :obrazic: Nie udaję, tylko się uczę:cool1: Zlot do Tworek? Quote
Anusia & Alutka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 madziasto4 napisał(a):Nie udaję, tylko się uczę:cool1: Zlot do Tworek? Taaaaaa. Widze jak sie uczysz... Szkole zycia na dogo przechodzisz :evil_lol: W sumie wyjsciowo mial byc Poznan, no ale niech juz bedom te Tworki. Ladne tereny... Quote
Kasia Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Ładne tereny i duży wybór w latarenkach co Agusi bardzo się przypodobało :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Taaaaaa. Widze jak sie uczysz... Szkole zycia na dogo przechodzisz :evil_lol: W sumie wyjsciowo mial byc Poznan, no ale niech juz bedom te Tworki. Ladne tereny... Bo ja se testy robie i tłumacze teksty, dlatego jezdem na dogo też. A Poznań jakoś w środku jest drogi? :hmmmm: Quote
Anusia & Alutka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Kasia napisał(a):Ładne tereny i duży wybór w latarenkach co Agusi bardzo się przypodobało :evil_lol: Wlasnie tych ladnych to niewiele jest... Ale JA odkrylam ta o ktorej mowa i tylko Adze czasami odstapie! Albo na odwrot :hmmmm: zalezy ktora z nas sie pod nia bardziej zadomowi :eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 madziasto4 napisał(a):Bo ja se testy robie i tłumacze teksty, dlatego jezdem na dogo też. A Poznań jakoś w środku jest drogi? :hmmmm: No wlasnie w śyrodeczku. Quote
madziasto4 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):No wlasnie w śyrodeczku. A kogo pod uwagę bierzesz, że Ci ten środeczek wyszedł? Quote
Anusia & Alutka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 madziasto4 napisał(a):A kogo pod uwagę bierzesz, że Ci ten środeczek wyszedł? Nuuu Age, Anusie, Atke, Dage, Darie-Ewe, Kasie, Madzke, Wladze... Kolejnosc alfabetyczna, zeby nie bylo... Sara z tego co pamietam wykazywala chec, ale poki co sposobu brak. No, śyrodeczek. Quote
tigrunia Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Nuuu Age, Anusie, Atke, Dage, Darie-Ewe, Kasie, Madzke, Wladze... Kolejnosc alfabetyczna, zeby nie bylo... Sara z tego co pamietam wykazywala chec, ale poki co sposobu brak. No, śyrodeczek. A ja ?:placz::placz: A ja?? :placz::placz: Ja tyz kce!! :placz::placz: Moze wreszcie bede mogła przyfansolić tej zarazkowej A.. :mad: Quote
Kasia Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 tigrunia;9089031 napisał(a):A ja ?:placz::placz: A ja?? :placz::placz: Ja tyz kce!! :placz::placz: Moze wreszcie bede mogła przyfansolić tej zarazkowej A.. :mad: Beatko nie płakaj, dla Ciebie też sie miejsce znajdzie :loveu: Tworki to duzy obiekt wiec nie ma obawy by gumowych ścian zabrakło albo okien z kratami :p Cze Modzisławie :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 tigrunia napisał(a):A ja ?:placz::placz: A ja?? :placz::placz: Ja tyz kce!! :placz::placz: Moze wreszcie bede mogła przyfansolić tej zarazkowej A.. :mad: Jak my sie umawialysmy, to Ty jeszcze nie wiedzialas ze dogo istnieje :cool1: A ile masz do Poznania? Nam powychodzilo zazwyczaj kolo 300km. Czesc Wladza! Quote
Recommended Posts