Medorowa Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Życzonka:loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showpo...&postcount=217 Quote
Anusia & Alutka Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Władka, Władka, Władka... I co by Ci tu zyczyc oprocz cudownych swiat? :hmmmm: Moze zeby Ci ten piekny rogalik nie stanal w gardle? Albo nie, moze zebys na pierniku zeba nie zlamala? Wiem, panuj nam Wladka dlugo i szczesliwie, w zdrowku i dobrym humorze. Coby drugi ogon sie w domu pojawil i wiedzy Ci zycze, co to nk. I jeszcze wierszyk: Przyjemnego szumu w głowie, wygodnego spania w rowie, no i jeszcze potem spokojnego snu pod płotem. Żeby pies z kulawą nogą Cię nie oblał idąc drogą, dużo czadu i uroku w nadchodzącym nowym Roku :grins: Quote
Kasia_zg Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 [FONT=Garamond]Serdecznych spotkań rodzinnych, pukania do drzwi, przyjaznych twarzy, dużo radości, serdecznych objęć, pocałunków, szczęśliwych wspomnień, aby Twoje święta były właśnie tym czym powinny być - odrobiną ciepła w środku zimy, światłem w mroku. Wesołych Świąt!![/FONT] Quote
dzasta Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 WESOŁYCH, RADOSNYCH I BARDZO RODZINNYCH ŚWIĄT ŻYCZYMY :tree1::tree1::tree1::tree1::tree1: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9129047&postcount=11 :tree1::tree1::tree1::tree1::tree1: Quote
Magda Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 Kochane dziękuję ślicznie za życzenia! Anusiak jesteś boska:loveu: Przygotowania idą pełną parą, zapachy unoszą się w całym domku. Tak jak prosiłyście zdjęć smakołyków nie będzie w tym roku, ale za to mam Mikusia. Nk to wiem co to jest:eviltong: I jestem tam od jakiegoś czasu, ale bez foto. Życzę nam jeszcze tego, żebyśmy spotkały się w końcu w realu no i wieczorami na dogo tradycyjnie:loveu: choineczka Quote
Kasia Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Anuś Twe życzenie są rewelacyjne :evil_lol::evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Magda_Miki napisał(a): Nk to wiem co to jest:eviltong: I jestem tam od jakiegoś czasu, ale bez foto. Życzę nam jeszcze tego, żebyśmy spotkały się w końcu w realu no i wieczorami na dogo tradycyjnie:loveu: Ooo proszę, jak życzenia Anusi szybko się zrealizowały! Władza wie co to nk! No co Ty nie powiesz?:evil_lol: O taaaak:loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 hihihihihi :megagrin: Laskawca, fotow zarcia nie da :roll: Tera to juz po ptokach jak dala rogale! Powaga, ze jest na nk bez foty. No paczcie, nigdy bym na to nie wpadla, nie Madzka? :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Jak samopoczucie po Wigilii?:lol: Pzdr. Quote
madziasto4 Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Anusia & Alutka napisał(a): Powaga, ze jest na nk bez foty. No paczcie, nigdy bym na to nie wpadla, nie Madzka? :evil_lol: Nooo :evil_lol: Dobrze, że nam powiedziałaś :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 madziasto4 napisał(a):Nooo :evil_lol: Dobrze, że nam powiedziałaś :evil_lol: :roflt::roflt::roflt: Quote
Helga&Ares Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Witamy poświątecznie Magda Nie słuchaj tych bab tylko wstawiaj fotki smakołyków :evil_lol: Quote
Magda Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 madziasto4 napisał(a):Władka, ja Cię widzę! Żartujesz:evil_lol: Madźka przejrzała na oczy:multi: Jestem, jestem... przeglądam, ale nic nie pisze. Właśnie wyszłam z wanny i zabieram się za kremowanie. Byliśmy dzisiaj nad morzem pooddychać świeżym powietrzem:loveu: Miki spotkał kumpli, poganiał kaczory (te prawdziwe) no i teraz smacznie śpiocha. Buziaki!;) Quote
madziasto4 Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Magda_Miki napisał(a):Żartujesz:evil_lol: Madźka przejrzała na oczy:multi: Patrzcie jak jej się dowcip wyostrzył:razz: Quote
Anusia & Alutka Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Magda_Miki napisał(a): Jestem, jestem... przeglądam, ale nic nie pisze. Właśnie wyszłam z wanny i zabieram się za kremowanie. Jeny, Wladka sie skremowala!! I kto nam tera bedzie rzadzil?? Quote
Kasia_zg Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [FONT=Georgia]Witamy Władze poświątecznie:loveu:[/FONT] [FONT=Georgia]Zostawiamy mocne tulaski dla Mikusia:calus:[/FONT] Quote
Magda Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 [quote name='madziasto4']Patrzcie jak jej się dowcip wyostrzył:razz: :diabloti::diabloti: [quote name='Anusia & Alutka']Jeny, Wladka sie skremowala!! I kto nam tera bedzie rzadzil?? Ja i moje drugie wcielenie:eviltong: [quote name='madziasto4']Cześć Władzia [quote name='Kasia_zg'][FONT=Georgia]Witamy Władze poświątecznie:loveu:[/FONT] [FONT=Georgia]Zostawiamy mocne tulaski dla Mikusia:calus:[/FONT] Hej dzioszki! Skończyłam pracować na dgm to teraz czas na przyjemności:loveu: Już ładuję fotki. Quote
Magda Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Na początek obiecane tereny:razz: Quote
madziasto4 Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Ale fajowe tereny:loveu: Mikulińskiemu tylko ogon fruwa :lol: Quote
MAREA SHAPIRO Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 http://img249.imageshack.us/img249/9466/pc220691cy5.jpg PYSZNY MIKI! pozdrowienia dla szanownej Wladyslawy!:razz: Quote
Recommended Posts