Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I nie wiem czy przyjechali dzisiaj po Tobiego ech....

a na spacerku był boks 17 i 18:)
Remik, Śliniak i dziewczyna która wróciła z adopcji..., imienia jeszcze nie ma.
Nasz posokowiec po raz pierwszy: )strasznie mu się podobało ciągnięcie zza poły mojego płaszcza:)Bojusek który smigał aż miło, Duduś i Tobi:)

Posted

Ależ piękne pieski macie ...
Na str. 60 są takie śliczne malizny w zdjęciach ze szpitalika - warto byłoby je powrzucać na watek mikropiesków i podać orientacyjną wagę, tam szybciej pieski znajdują domy. Tak samo kudłaczki - na kudłacze. Linki w moim podpisie.
Ewa

Posted

Szpitalik

Piesek który niestety dziś trafił do schroniska:shake:

Takie śliczności jeszcze, trzy suńki z jednego boksu:

Taki lisek:

Sznaucereczka:

Posted

Eh już wiem, zrobiłam to inaczej niż zwykle, myślałam że będzie szybciej, a tu taka klapa :/ :oops:O dziwo ja widzę wszystkie fotki, ale postaram się jak najszybciej to popoprawiać.
(Dudusia i szpitalik jutro wrzucę jeszcze raz) Wybaczcie!

Posted

No to nasz posokowie dostał piękne imię:)
A Alaska to też imię?
Suczka była już w schronisku z siostrą. Dziewczyny adoptowane zostały, ta wróciła, właściciel jej nie chce, bo mu uciek.
I po co to cale czipowanie?

Posted

Tak ALASKA to imię, ona jest większą suczką i moim zdaniem pasuje Alaska bardziej niż Perełka ;-)
A z Goldim to miało być tak... Rambo, Trop i Jonny a na końcu już był i Wojtuś ;-) no ale nie mogłam na to pozwolić i został GOLDI :-)

Ja myślę, że trzeba napisać pisemko a najpierw normalnie zawiadomić Straż M., podobno nie chcą się bawić w takie sprawy bo są mandaty nie ściągalne (a za to mandat sięnależy) ale myślę, że akurat ktoś musiął trafić na strażnika krętacza i lenia, większość raczej jest chętnych aby takie sprawy rozwiązać.
tym bardziej jeśli któryś tak odpowiedział to zawiadomiłabym komendanta. wkońcu od tgo są aby pomagać, prawda.

Posted

Dostałam maila od Państwa Tobiego i się popłakałam ze szczęścia:) Tobiś nie mógł lepiej trafić. Mają być zdjęcia.

Tobi mieszka pod Warszawą z 8-letnią sunią wyżła Śliwką (nieco zazdrosną o Tobiego). Zniósł pięknie jazdę. Nauczył się już wchodzić po schodach:)
Spał w Państwa sypialni, ale się kręcił:):):)Głaskany zasnął jak dziecko i spał do rana:)
Aaaa wszystko go dziwi, fascynuje..., niczego nie zna. Lizał telewizor:)

Ma ogródek, rzeczkę i ogrodzone podwórko:):):)

Tobi.... bądź szczęśliwy.

Posted

A ja mam takie pytanie, czy gdybym zadzwoniła do schroniska, żeby przyjechali i zabrali dwa bezdomne psy z ulicy, zapłaciłabym jakieś pieniądze? Bo chyba za oddanie psa do schroniska płaci się coś, a jak w tym wypadku?

Posted

Pestka napisał(a):
A ja mam takie pytanie, czy gdybym zadzwoniła do schroniska, żeby przyjechali i zabrali dwa bezdomne psy z ulicy, zapłaciłabym jakieś pieniądze? Bo chyba za oddanie psa do schroniska płaci się coś, a jak w tym wypadku?

Nie, ale trzeba podać imię nazwisko i chyba adres?
lepiej niech ktoś dorosły to robi.
I ostro stawia sprawę.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...