Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mamanabank']Szok, jakie Wy macie piękne psy, a ten maluch terierkowaty tricolor to całkowicie mnie powalił na łopatki...[/QUOTE]
Mnie tez:roll:

Posted

a zwróciłyście uwagę na psiaka kundelka niewielkiego co ma dwa różne oczka? Nie wiem czy na zdjęciach widać....
Wybierać ciotki imiona to jutro na stronę psiaki wrzucę schroniska.

Posted

A jam mam pytanie , czy Czarnulka nie jest rotkowata ?? I ta sunia duża ze szpitalika , co to za sunia ??post 602 , 4 i 5 zdjęcie

Aniu czy to nie jest jedna z sióstr ( wiesz o które mi chodzi?) bo mi się zdawało że one obie już w domkach

Posted

Nie Czarnulka jest malutka, rotkowate cudo mamy, ale bez zdjęć, w boksie 13.

Tak to jedna z sióstr. Ma być odebrana przez właścicielkę, ale nie wiem w końcu czy powiadomiona.

Posted

Ja się jednak wtrącę, bo jak dla mnie to Czarnulka jest lekko rottweiler po dziadku czy pradziadku;) nie z pyska, ale coś ma w swojej budowie, że mi od razu go przypomniała.

Posted

Ale super wiadomosci o Kajtusi.. juz ma nowy domek czy maja sie po nia dopiero zglosic? I ten terrierkowaty jest przecudowny, szkoda ze znowu nie moglam byc na spacerze :( ale w tym tygodniu bede napewno i za tydzien tez raczej! Wszystko przez ta szkole :(

Posted

Prostuję...

Nie wróciła, bo wcześniej w nim nie była. Została oddana przez właścicieli, bo rozbrykana i ruchliwa, a małe dzieci. Taki powód.

Dla Majla mamy chętny dom (bokser). Jutro Pani ma dzwonić ponownie. Podam jej numer schronu, żeby u kierownika zaklepała. Adopcja już mozliwa na początku marca.
I dla Sznupci też domek jest.

Te malizny trzeba obfocić co ze Sznupcią siedzą, one powinny szybko domki znaleźć.

Posted

wydaje mi się, że mówiłam, że ją właśnie oddał własciciel razem z książeczką zdrowia.

dobra, obfoce te malizny z każdej strony następnym razem.

wszystkich mo chorobka szkoda ale tej "mamusi" MIGOTKI (no tej co miała dzieci) z dużymi uszami czarnej z białą krawatką szkoda mi BARDZO...
:-(
Z nią też jest taka rudzia... :-(
siedzą takie bidactwa w tym schronie....ech... :-(

Posted

To ja coś pokręciłam z tą Szilą, nie wiem czemu sobie zakodowałam, że to ona wróciła do schroniska. :oops:Przepraszam. A czy to nie jest czasem rasowy labrador??
Mi tez strasznie żal Migotki, ona taka cały czas zastraszona siedzi biedactwo :-( A ta ruda obok niej taka śliczna, że szybko powinna znaleźć dom. Może niech Maciek im zrobi następne ogłoszenie na naszymtomaszowie.pl??

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...