NusiaiJa Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 witam wszystkie zniecierpliwione cioteczki, które czekają na zdjęcia z wczorajszego spaceru.... już je wstawiam ech...zainstlowałam sobie drukarkę + jakiś program i wszystko mi się zawiesza a jak zaczne odinstalowywać to co chce to odinstaluje całą vistę...buuuu no ale nie pora na tłumaczenia tylko na zdjęcia! pierwszy na ruszt pójdzie BORYSEK to nasz nowy nabytek, już po kastracji wielki...ogromny pieszczoch, wskakuje na kolanka i domaga się pieszczot. do mężczyzn trochę niepewny, kładzie się na swoje plecki i pokazuje poddanie i piepewność w stosunku do nich. co tam masz?..
NusiaiJa Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 LOPEK woli stać z boku i sięprzyglądać, bardzo spokojny i delikatny piesek
mamanabank Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Piękne te Wasze psiaki! A Borysek wygląda jak jagterrier.
NusiaiJa Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 BUDZIK....CHOCIAŻ POWNIEN BYĆ SZERYF ;-) ...kto pierwszy ten lepszy...BUDZIK zawsze jest pierszy...on musi być pierwszy, musi wszystko kontrolować a nie mówiłam :-)
NusiaiJa Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 KASTOR PUCHATY MISIO, BARDZO PRZYJACIELSKI, WSPANIAŁY KOMPAN DO ZABAWY I WYCIECZEK DLA NAJMŁODSZYCH JAK I DLA STARSZYCH OPIEKUNÓW
NusiaiJa Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 "Nowy"...no tu problem z imieniem mieliśmy... ma i łatki ma i kropki...może coś proponujecie?? PIKSEL Razem z Budzikiem urządzali sobie biegi... kto pierszy ten lepszy, ale Budzik musiał być pierwszy ;-) do dzieci przyjacielsko nastawiony, nawet gdy któreś łapało go za kark a nie za obrożę, poddawał się bez oborów. to był nielada wyczyn zronić mu przyzwoite zdjęcie...wulkan energii, nie mógł ustać w jednym miejscu, chyba, że już zaplątał siętak w smycz, że nie mógł się ruszyć...to była jedyna moja szansa na zdjęcie.. ;-) ...zobaczcie te zmagania :-)
mamanabank Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 a macie już Psiaka o imieniu Piksel? Może Piksel?
NusiaiJa Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 A to MY... w nieco mniejszym składzie, nam zima nie straszna, w pewnym momencie było nam już bardzo gorąco :lol: Ja z drugiej strony obiektywu ;-)
NusiaiJa Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 PIKSEL???? brdzo fajnie, więc zostaje PIKSEL :-) DZIĘKI za pomoc. A teraz troszeczkę kwaranntanny.... piesków w naszym schronisku jest bardzo dużo, każdy zasługuje na swoje pięć minut i szanse na adopcjie....oto one hop do góry w same chmury ;-)
NusiaiJa Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 szpitalik piesek ma coś z przednią prawą łapką, ma ją podkuloną i na niej nie stąpa.
NusiaiJa Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 miałam ciasteczka, którymi częstowałam pieski... no niestety mniej ciasteczek miałam a więcej piesków było no i musiałam te ciasteczka w zębach przegryzać... nie wiem co te psiaki w tych ciasteczkach widzą...... :cool3::eviltong::lol:;):roll::oops::oops:
NusiaiJa Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Film http://www.youtube.com/watch?v=QWUS6X94Jfk cztery boksy
ocelot Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Czyli nowy jest Piksel i Borysek:) a to piękne dropiate... ze szpitalika?
Oczka_ Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Piękne są wszystkie, śliczny ten rudy kudłatek, który ma coś z łapką i ten za kratami "w powietrzu", biedactwa :(
ZUZANNA11 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Dopiero teraz się zapisuję :oops:... ale jestem! :)
rafali910 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Wysyłam zdjęcia z niedzieli na email [email protected]
ocelot Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 [quote name='rafali910']Wysyłam zdjęcia z niedzieli na email [email protected] Rafali wstaw zdjęcia Amora sam na jego wątek. Tutaj możesz wstawić zdjęcia z kwarantanny. Zdjęć z boksów ogólnych nie wstawiaj, gdyż te psiaki mają ich sporo.
mamanabank Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 [quote name='ocelot']Czyli nowy jest Piksel i Borysek:) a to piękne dropiate... ze szpitalika?[/QUOTE] Może Mazur? Bo wygląda prawie tak jak Lazur :-)
NusiaiJa Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 post 562 z pierwszego zdjęcia o tego wam chodzi???
NusiaiJa Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 OOoo, to niesamowicie duży zazdrośnik i obszczekiwacz :-)
patija Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Oj niestety zazdrośnik że ho ho ;) Nie dał mi pogłaskać współtowarzyszy( a trochę ich ma) nawet na chwilkę, od razu łapał ząbkami za rękę. No i koniec końców też nie dostał głasków, bo już się bałam że z tego wszystkiego to mi palec odgryzie. Ale jak byłam ostatnio to był spokojniejszy i milszy, widocznie schronisko, albo przepełnienie w jego boksie tak źle mu służy:shake: A śliczny i oryginalnej urody z niego piesek :) I ta łata na oku...boska:lol:
Ewa i flatki Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Macie jakieś foty tego psiaka i i nfo o nim ? [quote name='NusiaiJa'][CENTER]szpitalik
Recommended Posts