magenka1 Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Czytałam ale będę płakać z radości jak Olek już będzie w domku, należy mu się jak najlepszy (wszystkim się należą :)) To trzymam kciuki oby to była miłość od pierwszego węchu :) Quote
J_ulia Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [IMG]http://img140.imageshack.us/img140/7873/dsc0206gf.jpg[/IMG] [IMG]http://img402.imageshack.us/img402/9318/dsc0205x.jpg[/IMG] [IMG]http://img714.imageshack.us/img714/6209/dsc0204p.jpg[/IMG] Quote
J_ulia Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [IMG]http://img96.imageshack.us/img96/4367/dsc0203zi.jpg[/IMG] [IMG]http://img43.imageshack.us/img43/8775/dsc0201s.jpg[/IMG] Quote
magenka1 Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Ale On jest piękny gdybym nie miała już trzech urwisów to Olek byłby już moj Quote
olalolaa Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 Dziękujemy za zdjęcia :) śliczny nasz Oleczek :) Widze ze chyba za bardzo nie przytył, moze taka juz jeo natura :D Quote
olalolaa Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 ciekawe czy sie Oluś spodobał :D dzisija miał przyjechać ten Pan go zobaczyć. Quote
kaskadaffik Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 [quote name='olalolaa']ciekawe czy sie Oluś spodobał :D dzisija miał przyjechać ten Pan go zobaczyć.[/QUOTE] Hmmm.... za mnie Pana nie było :( nie wiem czy potem przyjechał, ale u nas lało i było fatalnie, może na inny dzień planuje ... Quote
olalolaa Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 [quote name='kaskadaffik']Hmmm.... za mnie Pana nie było :( nie wiem czy potem przyjechał, ale u nas lało i było fatalnie, może na inny dzień planuje ...[/QUOTE] był umówiony z Pania Joasią na 16 :) Quote
olalolaa Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 jutro tam zadzwonie :) zapytam tez o jedzonko, bo moze sie konczyc niedlugo Quote
kaskadaffik Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Pan właśnie do Asi dzwonił ma byc w sobotę, pytał czy jakby co, może zabrać pieska od razu?? czy tam była wizyta robiona jakaś, jakie sa warunki, gdzie mieszkałby piesek, jeśli Oluś Panu nie spasuje, to może zaproponowałbyśmy mu innego... odpukać oczywiście... Quote
Dzika_Figa Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Wizyty nie było, bo liczyłyśmy na Ciebie, nawet Cię gdzieś na wątku o to pytałam... dasz radę jakoś zrobić? Jak nie to Majuskę poproszę... Hmm... Pan ma duzego plusa, za to, że poczekał kilka dni jak Ola była za granicą i zadzwonił jeszcze raz. Myślę, ze dom będzie ok, pytanie tylko, czy akurat dla Olka. No ale to już tego miłego pana decyzja, czy sobie z Olkiem poradzi. Quote
Dzika_Figa Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Melduję o nastepujących wpłatach na Oleczka: 02/05/10 - martini77 - 50 zł 04/05/10 - Ciencienia - 10 zł 05/05/10 - Szarotka - 20 zl 05/05/10 - magenka1 - 15 zł 05/05/10 - Agnieszka (siostra magenki) 20 zł za wszystkie bardzo dziękuję. Z moich wyliczeń wynika, że Olek powinien mieć na koncie 436.45 zł w tej chwili, ale według rozliczenia z pierwszego postu wychodzi 441.45 (po dodaniu powyższych wpłat) - przejrzę, czy mi coś nie umknęło, bo jak się nie zgadza, to mnie nerwica dopada ;-) Quote
kaskadaffik Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 To mi umknęło chyba................... a macie jakieś na Pana namiary,w sumie to mogłabym z nim porozmawiać w sobotę, tylko nie wiem czy będę wtedy, jak nie to może jutro bym podjechała i podpytała o to i tamto, jaka to jest miejscowość? Quote
olalolaa Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 Tak jak pisała Kasia, Pan przyjedzie w sobote, wczoraj nie dał rady bo podobno bardzo padało. Nic nie wiem o tym, ze miałby Olka zabierać od razu, ma go tylko zobaczyć, troche poznać i zadecydować czy chciałby takiego psiaka. Jesli sie zdecyduje to musimy załatwić wizyte u niego w domu , miejscowość Połaniec (mam nadzieje ze dobrze zapamietałam). W sobote ma Pani Asi nie być, ktoś będzie na zastępstwie. Quote
olalolaa Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 Z tego co się właśnie zorientowałam, to jest ok 60 km od Mielca więc kawałek jest ;) Wszystko Dzika_Figo przeliczyłam na szybko i mi się zgadza, nie wiem gdzie to 5 zł mogło uciec :diabloti: Trzeba Olusiowi zamówic jedzonko, bo niedługo będzie sie kończyc, nie pamietam jakie było ostatnio , ale chyba jeszcze zamówimy takie dla szczeniąt? http://www.krakvet.pl/purina-chow-puppy-lamb-rice-15kg-p-2036.html i mysle ze witaminki jeszcze mozna, bedzie wysyłka gratis. Quote
Dzika_Figa Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 O super, na promocji mają - to dziś zaraz zamówię. EDIT: albo się wstrzymam, żeby nie zapeszać. I tak by przed poniedziałkiem nie wysłali. Jakieś wieści? Pan był u Oleczka??? Quote
kaskadaffik Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Pan był, Olus był jak zawsze, ale od razu Pan spokojnie powiedział, że myslał, że Olek jest duzo większy. Nie wiem czy dobrze się zrozumieliśmy wszyscy, Pan szuka psa, który miałby mieszkać na jego działce z domkiem, gdzie jest wybudowany jego syn obok, a piesek miałby do dyspozycji domek jakis , w którym mógłby siedzieć, potem chyba była mowa o kojcu, ale się w pewnym momencie zgubiłam... Ogólnie Pan bardzo grzeczny, miły, nic nie ukrywał, powiedział, że Olek mu się bardzio podoba, ale szuka psa większego, który z zewnątrz mógłby "odstraszyć" od wejścia na posesję. Tego niestety Olek nie spełnia napewno, poza tym, mnie się wydaje, że Oluś, żeby stać się "normalnym " pieskiem potrzebuje z człowiekiem mieszkac cały czas i nie nadaje się na mieszkanie na zewnątrz :shake: Przykro mi jest naprawdę, że Oluś tam nie zamieszka, a z drugiej strony się cieszę, bo uważam, że nie są to warunki dla Niego niestety. Faktycznie Pan chce dużego psa, bo gdy go oprowadzałam, to zwracał uwagę na te największe, być może domek u Niego znajdzie Elza lub Koni, które też mieszkają w hoteliku, bo obie bardzo mu się spodobały i ma zadecydować z żoną ... Quote
magenka1 Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Olek nie jest psem stróżującym i jest on do mieszkanie/domu, marzy mi się domek dla Olka taki jaki miał u Oli wiem, że o taki trudno ale cuda się zdażają Quote
olalolaa Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 Witajcie :) W sumie ciesze sie ze Olek do takiego domu nie trafi, Pan mówił ze ma byc na podwórku i miec wlasne pomieszczenia ze wstępem do domu.. Na moje pytanie, czy chce psa troche pilnującego, struzującego odpowiedział ze nie. O zadnym kojcu nie bylo mowy, inaczej powiedzialabym do wiedzenia odrazu.. Olek rzeczywiscie sie do takich warunkow nie nadaje. W niedziele dzwonil kolejny Pan zainteresowany, ale odrazu powiedzial ze chce psa strozujacego więc na tym się skonczylo. No nic szukamy dalej.. dobrze przynajmniej ze jakies zainteresowanie jest. Mam nadzieje ze bedzie Olek w tej psiej gazecie, moze to da coś więcej :) Dzika_Figo czy zamówiłaś juz jedzonko dla Olka? jesli nie to przypomne jeszcze o witaminkach ;) I na razie nie wpłacaj za hotelik bo mam nowe konto na ktore mamy wpłacać, wysle Cijak mama poda mi ten nr. Quote
Dzika_Figa Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Melduję, że kupiłam Oleczkowi żarełko i witaminki - zapłaciłam 111,90 zł. Quote
magenka1 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Dzika_Figa spocznij :) dziękujemy, ze dbasz o Oleczka, Quote
Dzika_Figa Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 jakie spocznij? Ja rozliczenie muszę zrobić ;-) I bazarek żujakowy jakis wynaleźć żeby Oleczkowi drobny prezent ufundować Quote
Recommended Posts