Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ech...to się porobiło... całe szczęście, że Ole w dobrych, mądrych rękach - oby załapał szybko, że pies pewne zabiegi znieść musi... Ola... pokaż tą swoją nową rezydentkę...

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cajus pamiętam ze pisałeś na początyku wątku. Widzisz jaką Olek juz droge przebył :D Został jeszcze ostatni krok- nowy dom! :)
lilk_a ponów proszę allegro, to nic nie zaszkodzi..

Pokaze ta moja rezydentke ;) Kochana psina, mysle ze ma góra 5 miesięcy, ale bardzo grzeczna jest.

Posted

myśle ze tak. Zaraz sie biore za ogłoszenia i ide rozwieszać, na szczęście jesli właściciel sie nie znajdzie mam chętnego wujka od dawna na psa :) dzisiaj juz przyjedzie ją zobaczyć, trzymajcie kciuki ;) (proponowałam mu kiedyś Olka, ale nie jest za bardzo doświadczony jesli chodzi o psy, a Olek jednak potrzebuje osoby ktora będzie wiedziała jak z nim postępować.)

Posted

Ogłaszajcie i róbcie allegro pewnie. Olek i tak zrobił duży postęp, bo jeszcze w tamtym tygodniu do Asi nie podchodził wcale, a ostatnio jedzonko z ręki weźmie :p i myka....:evil_lol:i chodzi za człowiekiem, tyle że na swoją bezpieczną 3 metrową odległość, ale jest o niebo lepiej niż na początku, to napewno :lol:
Piękna ta Rezydentka, taka bardziej kudłata od Olusia jeszcze :p

Posted

Mam filmik ale nie dam rady Go chyba dzisiaj wgrać, 20 psów po 2 filmiki = 40 :) :)
Olus dzisiaj nie podsikiwał, głaskałam u Niego, on się wtedy staje kotem, niby mu się podoba, ale kuli się niesamowicie .... troszkę jeszcze czasu nam potrzeba ...

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
HURRA!
Paczka dotarła!
Jutro rano mama wyśle Oleczkowi zabawki priorytetem!!!

Super :) Olus na pewno sie bardzo ucieszy :D Figo dziękuję raz jeszcze za ten prezent, w imieniu Oleczka :):D

Posted

kaskadaffik napisał(a):
Mam filmik ale nie dam rady Go chyba dzisiaj wgrać, 20 psów po 2 filmiki = 40 :) :)
Olus dzisiaj nie podsikiwał, głaskałam u Niego, on się wtedy staje kotem, niby mu się podoba, ale kuli się niesamowicie .... troszkę jeszcze czasu nam potrzeba ...

Oj to masz duzo pracy hehe :) ale cieszyłabym sie jakbys go wgrała do dzisija wieczorem, bo wyjezdzam na tydzien i chetnie zobacze Oleczka :D On jest kochany psiuniek, na pewno sie do wszystkiego przyzwyczai :) Myziaj go tam od nas ile mozesz :DD

A pisałyście o wyróżnieni8u allegro - ja jestem za! :D

Posted

Dziewczyny....
Mama wysłała Oleczkowi zabawki... ale w przypływie zaćmienia umysłu... jako przesyłke poleconą. Zaadresowaną do Rezydenta Olka :roflt::chaos::diabloti: - normalnie leżę i kwiczę.

Czy któraś dobra osoba może przedzwonić do hoteliku i uprzedzić o tym Panią Asię... ?
Tak, żeby była psychicznie przygotowana....
Liczę na to, że maja tam życzliwego listonosza, bo jak nie... to będą musieli skądeś jakiegoś Pana Olka wytrzasnąć, żeby podpisał :roll::roflt:

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Dziewczyny....
Mama wysłała Oleczkowi zabawki... ale w przypływie zaćmienia umysłu... jako przesyłke poleconą. Zaadresowaną do Rezydenta Olka :roflt::chaos::diabloti: - normalnie leżę i kwiczę.

Czy któraś dobra osoba może przedzwonić do hoteliku i uprzedzić o tym Panią Asię... ?
Tak, żeby była psychicznie przygotowana....
Liczę na to, że maja tam życzliwego listonosza, bo jak nie... to będą musieli skądeś jakiegoś Pana Olka wytrzasnąć, żeby podpisał :roll::roflt:

Figa pozdrów swoją Mamę - juz ją lubię, TO WYRAŻNIE BRATNIA DUSZA. Proszę podeslijcie mi nr. konta Olka - chyba go uprzatnełam( konto, nie Olka:) ) i mam zaległości - zaraz wpłacę za 2- m-c. PRZEPRASZAM.

Posted

hehe to fajnie :D Olek myslicie ze chciałby podpisać? :D:D
Poprosze moją mame zeby w poniedziałek zadzwoniła, ale nie wiem czy będzie pamiętała ;)
Ja wyjezdzam dzisija w nocy będę 1 maja.
To pozdrowienia dla wszystkich cioteczek i wujków, trzymajcie się :) i Oluś oczywiście o Tobie będę cały czas pamietać :D

Posted

Dzika Figo , może to allegro niech będzie zwykłe a wyróżnimy następne od samego początku ? bo już parę dni minęło to szkoda pieniędzy a i tak jest dość dużo wejść