Dzika_Figa Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Ech...to się porobiło... całe szczęście, że Ole w dobrych, mądrych rękach - oby załapał szybko, że pies pewne zabiegi znieść musi... Ola... pokaż tą swoją nową rezydentkę... Quote
Cajus JB Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Dawno mnie nie było. Poczytam w najbliższym czasie. Quote
lilk_a Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 przyzwyczai się , nie pozostało mu nic innego ... dzisiaj kończy się allegro .... ponawiać ? czy poczekamy , może zadziałają ogłoszenia ? Quote
olalolaa Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 Cajus pamiętam ze pisałeś na początyku wątku. Widzisz jaką Olek juz droge przebył :D Został jeszcze ostatni krok- nowy dom! :) lilk_a ponów proszę allegro, to nic nie zaszkodzi.. Pokaze ta moja rezydentke ;) Kochana psina, mysle ze ma góra 5 miesięcy, ale bardzo grzeczna jest. Quote
lilk_a Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 taki trochę wyblakły Olek :):) śliczna jest , może się faktycznie zgubiła :) Quote
olalolaa Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 myśle ze tak. Zaraz sie biore za ogłoszenia i ide rozwieszać, na szczęście jesli właściciel sie nie znajdzie mam chętnego wujka od dawna na psa :) dzisiaj juz przyjedzie ją zobaczyć, trzymajcie kciuki ;) (proponowałam mu kiedyś Olka, ale nie jest za bardzo doświadczony jesli chodzi o psy, a Olek jednak potrzebuje osoby ktora będzie wiedziała jak z nim postępować.) Quote
kaskadaffik Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Ogłaszajcie i róbcie allegro pewnie. Olek i tak zrobił duży postęp, bo jeszcze w tamtym tygodniu do Asi nie podchodził wcale, a ostatnio jedzonko z ręki weźmie :p i myka....:evil_lol:i chodzi za człowiekiem, tyle że na swoją bezpieczną 3 metrową odległość, ale jest o niebo lepiej niż na początku, to napewno :lol: Piękna ta Rezydentka, taka bardziej kudłata od Olusia jeszcze :p Quote
magenka1 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Ola piekna ta Twoja rezydentka, Oluś chłpaku nasz nie wygłupiaj się będzie dobrze!!! Quote
kaskadaffik Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 U Olusia też zaproszę, może się cos komus spodoba :cool3: Quote
lilk_a Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 wznowiłam allegro Olka .... wyróżnić ? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1011401843 Quote
Dzika_Figa Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 HURRA! Paczka dotarła! Jutro rano mama wyśle Oleczkowi zabawki priorytetem!!! Quote
kaskadaffik Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Mam filmik ale nie dam rady Go chyba dzisiaj wgrać, 20 psów po 2 filmiki = 40 :) :) Olus dzisiaj nie podsikiwał, głaskałam u Niego, on się wtedy staje kotem, niby mu się podoba, ale kuli się niesamowicie .... troszkę jeszcze czasu nam potrzeba ... Quote
olalolaa Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 Dzika_Figa napisał(a):HURRA! Paczka dotarła! Jutro rano mama wyśle Oleczkowi zabawki priorytetem!!! Super :) Olus na pewno sie bardzo ucieszy :D Figo dziękuję raz jeszcze za ten prezent, w imieniu Oleczka :):D Quote
olalolaa Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 kaskadaffik napisał(a):Mam filmik ale nie dam rady Go chyba dzisiaj wgrać, 20 psów po 2 filmiki = 40 :) :) Olus dzisiaj nie podsikiwał, głaskałam u Niego, on się wtedy staje kotem, niby mu się podoba, ale kuli się niesamowicie .... troszkę jeszcze czasu nam potrzeba ... Oj to masz duzo pracy hehe :) ale cieszyłabym sie jakbys go wgrała do dzisija wieczorem, bo wyjezdzam na tydzien i chetnie zobacze Oleczka :D On jest kochany psiuniek, na pewno sie do wszystkiego przyzwyczai :) Myziaj go tam od nas ile mozesz :DD A pisałyście o wyróżnieni8u allegro - ja jestem za! :D Quote
Dzika_Figa Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Dziewczyny.... Mama wysłała Oleczkowi zabawki... ale w przypływie zaćmienia umysłu... jako przesyłke poleconą. Zaadresowaną do Rezydenta Olka :roflt::chaos::diabloti: - normalnie leżę i kwiczę. Czy któraś dobra osoba może przedzwonić do hoteliku i uprzedzić o tym Panią Asię... ? Tak, żeby była psychicznie przygotowana.... Liczę na to, że maja tam życzliwego listonosza, bo jak nie... to będą musieli skądeś jakiegoś Pana Olka wytrzasnąć, żeby podpisał :roll::roflt: Quote
koss Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Dzika_Figa napisał(a):Dziewczyny.... Mama wysłała Oleczkowi zabawki... ale w przypływie zaćmienia umysłu... jako przesyłke poleconą. Zaadresowaną do Rezydenta Olka :roflt::chaos::diabloti: - normalnie leżę i kwiczę. Czy któraś dobra osoba może przedzwonić do hoteliku i uprzedzić o tym Panią Asię... ? Tak, żeby była psychicznie przygotowana.... Liczę na to, że maja tam życzliwego listonosza, bo jak nie... to będą musieli skądeś jakiegoś Pana Olka wytrzasnąć, żeby podpisał :roll::roflt: Figa pozdrów swoją Mamę - juz ją lubię, TO WYRAŻNIE BRATNIA DUSZA. Proszę podeslijcie mi nr. konta Olka - chyba go uprzatnełam( konto, nie Olka:) ) i mam zaległości - zaraz wpłacę za 2- m-c. PRZEPRASZAM. Quote
Dzika_Figa Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Taaa, a ja mam to po mamie - zresztą sama doświadczyłaś ;) numer konta Ci wyślę oczywiście. Quote
olalolaa Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 hehe to fajnie :D Olek myslicie ze chciałby podpisać? :D:D Poprosze moją mame zeby w poniedziałek zadzwoniła, ale nie wiem czy będzie pamiętała ;) Ja wyjezdzam dzisija w nocy będę 1 maja. To pozdrowienia dla wszystkich cioteczek i wujków, trzymajcie się :) i Oluś oczywiście o Tobie będę cały czas pamietać :D Quote
kaskadaffik Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Wgrało sie tylko troszkę ty mało Olusia :diabloti: ale jest !!! :evil_lol: http://www.youtube.com/watch?v=I-TvHeJ55A8 obiecuję lepszy na czasie :p Quote
Szarotka Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 O ladny filmik :):) a Olek wyglada na bardzo zadowolonego :):) Pregusek to wrecz tryska szczesciem :):) Quote
lilk_a Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Dzika Figo , może to allegro niech będzie zwykłe a wyróżnimy następne od samego początku ? bo już parę dni minęło to szkoda pieniędzy a i tak jest dość dużo wejść Quote
Recommended Posts