J_ulia Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Trzeba przyznać Olusiowi ,że jest urodzonym modelem ;) Z Guciem Oluś dogadał się prawie natychmiast, jedynym momentem kiedy mógł pokazać ząbki było to wtedy , kiedy Oluś siedział mi na kolankach a Gucio też chciał się przytulać ;) taki malutki zazdrośnik ... Ale pozatym to pełna komitywa przy jedzeniu, w zabawie i przy demolce hehehe... Co do Gucia to 19 marca wyjeźdza do Niemiec, czeka tam już na niego nowy dom... choć nie ukrywam ,że wolałabym żeby Gucio był "bliżej"... Quote
kaskadaffik Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Olek dzisiaj w ramach gratisu dostał Łoliego jak Gutek poszedł jeść, zabawa na całego :) Quote
martini77 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 A ja wlasnie mam nadzieje, ze ta baba czyta watek i bardzo sie wstydzi. Narobila nadziei i zamieszania, a teraz zachowuje jak gowniarz nie odbierajac telefonu. I po co to bylo tak pochopnie sie deklarowac?! No chyba, ze faktycznie cos sie wydarzylo i nie moze wziac Olka, albo sie rozmyslila. Ale zwykla przyzwoitosc wymaga by to Oli powiedziec, a nie my wszystkie tkwimy w niepewnosci. Howgh powiedzialam. Quote
Dzika_Figa Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Martini, masz rację, podpisuje się pod Twoją wypowiedzią, jeśli pozwolisz Quote
magenka1 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 To ja też się podpiszę kobieta nie wiem co traci :) Quote
Dzika_Figa Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Doszły wpłaty od Koss - 30 zł i od Nikusia - 15 zł. Dziękujemy! Ola, zaksięguj! Quote
lilk_a Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 prawdopodobnie zadzwonila w pierwszym porywie serca , później emocje opadły .... Quote
olalolaa Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 wczoraj rowniez telefonu nie odbierala.. Wtedy jak zadzwonila, wydawala sie na prawde ok, no ale coz moze jej sie zmienilo. Olek musi miec dom najlepszy! :) Quote
Dzika_Figa Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 [quote name='olalolaa']wczoraj rowniez telefonu nie odbierala.. Wtedy jak zadzwonila, wydawala sie na prawde ok, no ale coz moze jej sie zmienilo. Olek musi miec dom najlepszy! :) I tego się trzymajmy! Żadnych niepewnych, śliskich osób. Olkowi trzeba stabilizacji a nie stresów! Quote
Szarotka Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Zmien, zmien bo juz myslalam, ze jeden z tymczasow sie wyadoptuje, ale jakos wszycy mnie lubia i zaden nie chce :):) Quote
olalolaa Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 temat juz zmieniony :) wczoraj za chiny sie nie moglam tu dopchac.. wkurzac mnie zaczyna to dogo.. Lilk_a caly czas odnawia allegro Olka, co Wy na to zeby je wyroznic, tak jak juz proponowala :) ? I wrzucic jakies nowe zdjecia z hoteliku, to z Guciem koniecznie musi byc:loveu: I moze da sie na allegro filmiki wrzucic? Ten co Olek rozdaje buziaki, odrazu zmienia o nim myslenie, takze przydalby sie ;) Quote
furciaczek Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Olus ja obiecana deklaracje ( za siebie i piranie) przeleje w przyszlym tygodniu, Ecia mi wrocila z adopcji i mialam urwanie glowy...wejdz w moj podpis i poczytaj, tragedia...pies ledwo przezyl...stracilam totalnie wiare w ludzi :( W PN robie przelew ze swojego ang konta na polskie bo tam juz pustka, jak tylko dojda poleci do Olka. Nr konta ten sam co poprzednio?? Quote
kaskadaffik Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Olek dobrze się czuje, już nawet nie muszę się czaić aż wejdzie do boksu zewnętrznego i stamtąd do środka tylko wchodzi za mn ai za Gutkiem, zjada wszystko swoje ładnie, bo karmię ich osobno, bo Gutek to Gutek ;) cudze smakuje lepiej ;) Witaminki codziennie dostaje, jest coraz bardziej "napalony" na człowieka :) Quote
kaskadaffik Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Olek dobrze się czuje, już nawet nie muszę się czaić aż wejdzie do boksu zewnętrznego i stamtąd do środka tylko wchodzi za mn ai za Gutkiem, zjada wszystko swoje ładnie, bo karmię ich osobno, bo Gutek to Gutek ;) cudze smakuje lepiej ;) Witaminki codziennie dostaje, jest coraz bardziej "napalony" na człowieka :) Quote
lilk_a Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 allegro zmienione , jak zadecydujecie że ma być wyróżnione to wyróżnię http://allegro.pl/show_item.php?item=950585482 Quote
olalolaa Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 furciaczek napisał(a):Olus ja obiecana deklaracje ( za siebie i piranie) przeleje w przyszlym tygodniu, Ecia mi wrocila z adopcji i mialam urwanie glowy...wejdz w moj podpis i poczytaj, tragedia...pies ledwo przezyl...stracilam totalnie wiare w ludzi :( W PN robie przelew ze swojego ang konta na polskie bo tam juz pustka, jak tylko dojda poleci do Olka. Nr konta ten sam co poprzednio?? Furciaczku rozumiemy wszystko, nie ma sprawy, Olek jak na razie jest bogty. ;) Nr konta ten sam, oczywiscie. Ja tez jeszcze nawet za luty nie wplacilam, bo po prostu nie mam.. Zycze zeby sie wszystko dobrze skonczylo, jk bede miala chwilke to poczytam, biedna psina :( Quote
olalolaa Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 [quote name='lilk_a']allegro zmienione , jak zadecydujecie że ma być wyróżnione to wyróżnię http://allegro.pl/show_item.php?item=950585482 super! Lilk_a dziękujemy! Ja jestem za wyroznieniem, napisz ile to kosztuje , jak sie zgodzicie tez to lilk_a wyslij nr konta Dzikiej_Fidze ;) Quote
lilk_a Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 takie wyróżnienie żeby było na początku kategorii to 12 zł ja mogę wyróżnić a Dzikiej fidze wyślą nr mojego subkonta na allegro i zapłaci bezpośrednio czekam co zdecydujecie :) Quote
magenka1 Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 oczywiście dziewczyny jestem za wyróżnieniem moja siostra, do góry Oleczku Kochany! Quote
lilk_a Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 wyróżniłam...http://allegro.pl/show_item.php?item=950585482 jest 129 wejść do tej pory , żadnego obserwatora , zobaczymy czy wyróżnienie coś zmienia :) Quote
olalolaa Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 dzięki :) dobrze ze filmik jest wrzucony, mam tylko nadzieje ze ludzie sie nie zniechęcą co do tej kanapy hehe :) Quote
Recommended Posts