Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trzeba przyznać Olusiowi ,że jest urodzonym modelem ;) Z Guciem Oluś dogadał się prawie natychmiast, jedynym momentem kiedy mógł pokazać ząbki było to wtedy , kiedy Oluś siedział mi na kolankach a Gucio też chciał się przytulać ;) taki malutki zazdrośnik ... Ale pozatym to pełna komitywa przy jedzeniu, w zabawie i przy demolce hehehe... Co do Gucia to 19 marca wyjeźdza do Niemiec, czeka tam już na niego nowy dom... choć nie ukrywam ,że wolałabym żeby Gucio był "bliżej"...

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja wlasnie mam nadzieje, ze ta baba czyta watek i bardzo sie wstydzi. Narobila nadziei i zamieszania, a teraz zachowuje jak gowniarz nie odbierajac telefonu. I po co to bylo tak pochopnie sie deklarowac?! No chyba, ze faktycznie cos sie wydarzylo i nie moze wziac Olka, albo sie rozmyslila. Ale zwykla przyzwoitosc wymaga by to Oli powiedziec, a nie my wszystkie tkwimy w niepewnosci. Howgh powiedzialam.

Posted

[quote name='olalolaa']wczoraj rowniez telefonu nie odbierala.. Wtedy jak zadzwonila, wydawala sie na prawde ok, no ale coz moze jej sie zmienilo. Olek musi miec dom najlepszy! :)

I tego się trzymajmy! Żadnych niepewnych, śliskich osób. Olkowi trzeba stabilizacji a nie stresów!

Posted

temat juz zmieniony :) wczoraj za chiny sie nie moglam tu dopchac.. wkurzac mnie zaczyna to dogo.. Lilk_a caly czas odnawia allegro Olka, co Wy na to zeby je wyroznic, tak jak juz proponowala :) ? I wrzucic jakies nowe zdjecia z hoteliku, to z Guciem koniecznie musi byc:loveu: I moze da sie na allegro filmiki wrzucic? Ten co Olek rozdaje buziaki, odrazu zmienia o nim myslenie, takze przydalby sie ;)

Posted

Olus ja obiecana deklaracje ( za siebie i piranie) przeleje w przyszlym tygodniu, Ecia mi wrocila z adopcji i mialam urwanie glowy...wejdz w moj podpis i poczytaj, tragedia...pies ledwo przezyl...stracilam totalnie wiare w ludzi :(
W PN robie przelew ze swojego ang konta na polskie bo tam juz pustka, jak tylko dojda poleci do Olka.
Nr konta ten sam co poprzednio??

Posted

Olek dobrze się czuje, już nawet nie muszę się czaić aż wejdzie do boksu zewnętrznego i stamtąd do środka tylko wchodzi za mn ai za Gutkiem, zjada wszystko swoje ładnie, bo karmię ich osobno, bo Gutek to Gutek ;) cudze smakuje lepiej ;) Witaminki codziennie dostaje, jest coraz bardziej "napalony" na człowieka :)

Posted

Olek dobrze się czuje, już nawet nie muszę się czaić aż wejdzie do boksu zewnętrznego i stamtąd do środka tylko wchodzi za mn ai za Gutkiem, zjada wszystko swoje ładnie, bo karmię ich osobno, bo Gutek to Gutek ;) cudze smakuje lepiej ;) Witaminki codziennie dostaje, jest coraz bardziej "napalony" na człowieka :)

Posted

furciaczek napisał(a):
Olus ja obiecana deklaracje ( za siebie i piranie) przeleje w przyszlym tygodniu, Ecia mi wrocila z adopcji i mialam urwanie glowy...wejdz w moj podpis i poczytaj, tragedia...pies ledwo przezyl...stracilam totalnie wiare w ludzi :(
W PN robie przelew ze swojego ang konta na polskie bo tam juz pustka, jak tylko dojda poleci do Olka.
Nr konta ten sam co poprzednio??

Furciaczku rozumiemy wszystko, nie ma sprawy, Olek jak na razie jest bogty. ;)
Nr konta ten sam, oczywiscie. Ja tez jeszcze nawet za luty nie wplacilam, bo po prostu nie mam..
Zycze zeby sie wszystko dobrze skonczylo, jk bede miala chwilke to poczytam, biedna psina :(

Posted

takie wyróżnienie żeby było na początku kategorii to 12 zł ja mogę wyróżnić a Dzikiej fidze wyślą nr mojego subkonta na allegro i zapłaci bezpośrednio
czekam co zdecydujecie :)