olalolaa Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 znalazlam ten ostatni odcinek programu, pewnie w nim jest Olek, ale nie moge obejzec bo za duzo osob chyba oglada :( http://www.tvp.pl/krakow/inne/kundel-bury-i-kocury/wideo/4-iii-2010 Quote
olalolaa Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 znalazlam ten ostatni odcinek programu, pewnie w nim jest Olek, ale nie moge obejzec bo za duzo osob chyba oglada :( http://www.tvp.pl/krakow/inne/kundel-bury-i-kocury/wideo/4-iii-2010 Quote
Dzika_Figa Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='olalolaa']znalazlam ten ostatni odcinek programu, pewnie w nim jest Olek, ale nie moge obejzec bo za duzo osob chyba oglada :( http://www.tvp.pl/krakow/inne/kundel-bury-i-kocury/wideo/4-iii-2010 A ja nie mogę oglądać za karę, że mieszkam na drugim końcu świata. Tak mi napisało. Quote
olalolaa Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 Co?:D no ladnie hehe Ja w koncu obejzalam, Olek jest w drugiej części ogloszen wlasciwie pod koniec programu, dali zdjecie jak slodko spi i ładnie o nim Pani Magda Hejda powiedziala :) kurcze i odrazu odpowiedz, trzymam kciuki zeby to sie udalo.. Oluś mialby dom! Quote
magenka1 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Ja też widziałam Olusia w tv, jak on słodziutko śpi nasz słodziak :) Quote
magenka1 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Ja też widziałam Olusia w tv, jak on słodziutko śpi nasz słodziak :) Quote
olalolaa Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 umiescilam info w temacie i pierwszym poscie o wizycie, ew zwrot kosztow paliwa zaplacimy z Olkowego konta, prawda? Quote
kaskadaffik Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Bardzo się cieszę, że jest szansa dla Maluszka, oby to był dobry i cierpliwy domek :) Dziękuję za wątek Gutka :) Quote
olalolaa Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 a co slychac u naszego Olusia? wiesz cos? :):) Ja jestem w trakcie szukania osoby do wizyty, juz jest blisko :) Olus biega luzem po podworku? Grzeczny jest chociaz hehe?:D Nie no musi byc.. ;) Quote
kaskadaffik Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Witam Was wróciłam właśnie , Oluś mnie niesamowicie poznaje, tak jakby już się przywiązał :) Dzisiaj byl na smyczy ale puściłam ją żebym Go potem łatwiej złapać i robiłam swoje, Oluś zawołany przychodził pięknie :) Niedługo będzie próba bez smyczy, zobaczymy, bardzo lubi drzewka, wszystkie, wąchać, obserwować, załatwił się też dzisiaj przy mnie :) bez stresu :) Quote
olalolaa Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 pokazałam filmik rodzince, wszyscy japy do podłogi maja hehe:d Olek to nie ten pies.. Normlanie nie moge przestrac tego filmiku ogladac :D:D A te buziaczki to za kanape hehehe Strasznie sie ciesze ze on juz taki smialy, przyszedl sam spuszczony praktycznie, super! Olusiek nasz sie stara kochany! :):) Quote
magenka1 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Znowu obejrzałam sobie filmik z Olkiem w roli głównej jaki on jest fajny normalnie aż by się chciała z nim poszaleć, a ten Gucio też taki fajowy piesek, dobrze mają w tym hoteliku. ale widać, że Olek się cieszy na widok cioteczki :) Quote
olalolaa Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 no oczywiscie ze sie cieszy, bo on coraz bardziej lubi ludzi i o to chodzi :D:D moja mama dzisija dzwoniła do Pani Asia, koce itp od martini77 doszly dzisiaj, bardzo Pani Asia dziękuje Marto!! :):) Kasa (bo juz jest wyslane 300zł) nie wiadomo czy doszla, bo Pani Asia nie ma czasu sprawdzic :D ale co miala nie dojsc.. Olek szama czasem mięsko ktore mu zawiozlam, mniej wiecej co drugi ,trzeci dzien. Został przeniesiony z Guciem do pokoju z wybiegiem no i Olus podobno znowu troszke wystraszony, musi sie do kazdego miejsce przyzwyczajac , do kazdej nowej rzeczy i osoby. Ale wg mnie to dobrze, trzeba go troche wrzucac na głeboką wode jak to sie mowi, im wiecej pozna teraz (bo jest jeszcze mlody) tym lepiej. Lepiej dla niego, przed nowym domkiem adopcyjnym, bo będzie w miare normalnym psiekiem;) Na filmiku wygląda tak, ze ja bym nigdy nie powiedziała ze Oluś potrafil byc taki wycofany i to nawet pogryzc ze strachu. Próbowałam sie dzisiaj dodzwonic do zainteresowanej pani z Kacprowic, ale bez skutku. za pierwszym razem 'niby' (niby bo po glosie bylam praktycznie pewna ze to ta sama osoba) to byla siostra. Pozniej albo nikt nie odbieral, a mialam zadzwonic za 10-20minut, albo tel byl wylaczony. Mam juz prawie osobe do wizyty- Monday i chcialam Panią poinformowac... Quote
magenka1 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 oj Ola żeby nie zapeszyć , jak nie ten to następny domek Oleka musi mieć najlepszy domek taki który go pokocha całym sercem tak jak ja , Quote
olalolaa Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 No i tak magenko musi być ;) Olek na to zasługuje, na bardzo bardzo dobry dom. Ciesze sie ze go pokochałaś, to tak jak ja i cala moja rodzina, niby on taki zwykły kundelek, ale to jego spojrzenie i strach w oczach na początku wzbudzało tak wielką litosc i wspolczucie ze to jest nie do opisania. Pamietam jak dzis, jak z nim zostałam w boksie ten pierwszy raz kiedy go widziałam, i juz wtedy gadałam mu ze go tak nie zostawie, ze mu pomoge, taka glupia jestem hehe A dzisija nie moge w to uwierzyc ze jesteśmy ( tylko i wyłącznie dzięki WAM!) tak daleko.. Quote
magenka1 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Bo ja chciałabym dla Olka taki domek dogomaniacki po prostu on musi być dla kogoś radością i kochanym słoneczkiem, ale on się lubi Guciem fajnie jak by razem ktoś ich adoptował ale to już są takie marzenia nie do spełnienia. Boję się, że Olek trafi do domku gdzie ktoś sobie nie poradzi ale ja tu już wszystko wyolbrzymiam ach już przestaje. Olek jest Gucio też cudownymi są psiakami do miłości do końca życia Quote
Dzika_Figa Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Ola, maila Ci wysłałam. Doszła dziś wpłata od Szarotki - 20 złotych Quote
lilk_a Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 filmik cudny , jak się cieszy psinka ...świetnie wygląda :) Quote
J_ulia Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Jutro będzie więcej. Niestety Dark ma takie urwanie głowy ,że nawet nie ma czasu żeby zdjęcia obrabiać. Przywiezie mi je jutro na płytce ;) obrobię i wrzucę ;) A puki co dwa , które udało mi się od niego wyciągnąć... Jak prawdziwy model ;) Quote
Monday Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Czyli Olek ma już ok 3 lat? Jakiś domek w okolicy Radomia jest, tak? Czytałam na pierwszej stronie, że domek bez dzieci musi być. Olalolaa...pisałam pw, czy ew. wizyta przedadop. dla Olka mogłaby być jutro ok. 17. Proszę, kto ma jeszcze kontakt z tymi ludźmi spod Radomia, o telefon do nich i spytanie o termin wizyty. I telefon do mnie później :) 516 088 927 Acha...i o adresie nie zapomnijcie! Quote
magenka1 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Te ostatnie zdjęcie boskie:loveu::loveu::loveu: Quote
martini77 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 No to same dobre wiesci. Zeby tylko udalo z tym domkiem! Ola, a zapadla juz decyzja co do wolontariatu w schronisku? Pytam, bo szepnelam slowko (mailem) szanownemu koledze z klasy i sasiedztwa:) Quote
martini77 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 No to same dobre wiesci. Zeby tylko udalo z tym domkiem! Ola, a zapadla juz decyzja co do wolontariatu w schronisku? Pytam, bo szepnelam slowko (mailem) szanownemu koledze z klasy i sasiedztwa:) Quote
Recommended Posts