Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to same dobre wiesci! Zeby tylko z tym domkiem sie udalo! Ola, a zapadla juz decyzja w sprawie wolontariatu w schronisku? Pytam, bo szepnelam slowko (mailem) szanownemu koledze z klasy i podworka:)

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ta Pani dalej nie dobiera.. nie wiem czy sie czyms wystraszyla czy co :(
Ale dzisja miałam drugi telefon, rozmawiałam z Panem ktory chcialby owczraka, Olka znalazly chyba jego dzieci tutaj na forum, krotko opowiedzialam jego historie, powiedzial ze sie odezwie :)

Posted

martini77 napisał(a):
No to same dobre wiesci! Zeby tylko z tym domkiem sie udalo! Ola, a zapadla juz decyzja w sprawie wolontariatu w schronisku? Pytam, bo szepnelam slowko (mailem) szanownemu koledze z klasy i podworka:)

Martini nie wiem co z wolontariatem, podobno maja sie zmienic stosunki, tak chce ten wiceprezydent, ale to nic nie znaczy. zadnej decyzji nie znam a mysle ze bylabym poinformowana, moze schronisko cos napisze?

Posted

Pani nie dobiera nadal .. Dzisiaj dostałysmy siwetne zdjecie mms-em, jak to Olus lezy pod kocykiem przy Guciu po kastracji i go pilnuje :) ślicznie wyglądają, nie mam kabla do telefonu ale zaraz cos wymysle i zgram z innego bo musze Wam to pokazac :D:D

Posted

Pani nie dobiera nadal .. Dzisiaj dostałysmy siwetne zdjecie mms-em, jak to Olus lezy pod kocykiem przy Guciu po kastracji i go pilnuje :) ślicznie wyglądają, nie mam kabla do telefonu ale zaraz cos wymysle i zgram z innego bo musze Wam to pokazac :D:D

Posted

Super zdjęcia! Coś fantastycznego, widzieć jak się ten pies zmienił w tak krótkim czasie.
Osobom za tę przemianę odpowiedzialnym należy się pomnik!
Wyrazy uznania dla Oli i jej rodziny, oraz dla Pani Asi i dziewczyn, które Olka odwiedzają, żeby się z nim całować na kanapie :cool3:

Posted

Kurczę i się wzruszyłam jak głupia p..
Mam nadzieje, że ta Pani nie czyta tego wątku ale chyba ona nie chce naszego Olka
Znajdzie się domek dla tego przytojniacha i Gucia też najlepsze z nalpeszych
Miłego Dnia,
Dziękuję za zdjęcia