martini77 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 No to same dobre wiesci! Zeby tylko z tym domkiem sie udalo! Ola, a zapadla juz decyzja w sprawie wolontariatu w schronisku? Pytam, bo szepnelam slowko (mailem) szanownemu koledze z klasy i podworka:) Quote
olalolaa Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Ta Pani dalej nie dobiera.. nie wiem czy sie czyms wystraszyla czy co :( Ale dzisja miałam drugi telefon, rozmawiałam z Panem ktory chcialby owczraka, Olka znalazly chyba jego dzieci tutaj na forum, krotko opowiedzialam jego historie, powiedzial ze sie odezwie :) Quote
magenka1 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Dogo znowu wariuje kiedy się skończy, też jestem ciekawa czy ktoś już jest na sprawdzenie domku dla Olunia? Quote
olalolaa Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 martini77 napisał(a):No to same dobre wiesci! Zeby tylko z tym domkiem sie udalo! Ola, a zapadla juz decyzja w sprawie wolontariatu w schronisku? Pytam, bo szepnelam slowko (mailem) szanownemu koledze z klasy i podworka:) Martini nie wiem co z wolontariatem, podobno maja sie zmienic stosunki, tak chce ten wiceprezydent, ale to nic nie znaczy. zadnej decyzji nie znam a mysle ze bylabym poinformowana, moze schronisko cos napisze? Quote
lilk_a Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 a ten domek to taki pewny już ? że tylko sprawdzić ? Quote
Dzika_Figa Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Ola, maila masz... ech... Olkowi zabawki kupiłam ale trochę będą szły Quote
olalolaa Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 lilk_a ten domek nie jest pewny, bo wczoraj nie spodobalo mi sie to ze pani cos krecila i pozniej nieodbierala. wpisuje wplate Szarotki Quote
lilk_a Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 bo takie miałam wrażenie że tak szybko wszystko załatwiane , trochę mi to wyglądało na " łapu capu " zapraszam na bazarek "kup pan cegłę" Quote
magenka1 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Oleczku do góry, właśnie zapomniałam dla Olka złożyć życzenie i dla wszystkich psiaków z dnia psiaka :) Quote
olalolaa Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Pani nie dobiera nadal .. Dzisiaj dostałysmy siwetne zdjecie mms-em, jak to Olus lezy pod kocykiem przy Guciu po kastracji i go pilnuje :) ślicznie wyglądają, nie mam kabla do telefonu ale zaraz cos wymysle i zgram z innego bo musze Wam to pokazac :D:D Quote
olalolaa Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Pani nie dobiera nadal .. Dzisiaj dostałysmy siwetne zdjecie mms-em, jak to Olus lezy pod kocykiem przy Guciu po kastracji i go pilnuje :) ślicznie wyglądają, nie mam kabla do telefonu ale zaraz cos wymysle i zgram z innego bo musze Wam to pokazac :D:D Quote
Dzika_Figa Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Super zdjęcia! Coś fantastycznego, widzieć jak się ten pies zmienił w tak krótkim czasie. Osobom za tę przemianę odpowiedzialnym należy się pomnik! Wyrazy uznania dla Oli i jej rodziny, oraz dla Pani Asi i dziewczyn, które Olka odwiedzają, żeby się z nim całować na kanapie :cool3: Quote
olalolaa Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Dziękujemy pieknie za fotki :):) Super Olus wygląda, ale ja Wam powiem ze na zywo jeszcze przystojniejszy, no nie J_ulia? :):) Quote
olalolaa Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 i ja wstawiam obiecane zdjątko :) mnie ono rozwala.. przesłodkie jest Quote
magenka1 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Kurczę i się wzruszyłam jak głupia p.. Mam nadzieje, że ta Pani nie czyta tego wątku ale chyba ona nie chce naszego Olka Znajdzie się domek dla tego przytojniacha i Gucia też najlepsze z nalpeszych Miłego Dnia, Dziękuję za zdjęcia Quote
Recommended Posts