Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No już Gitka nie ma, pojechał dzisiaj z Panią Teresą po nowy domek, a Oluś zyskał dwóch nowych kumpli, Pręguska i Łoliego, nie chciałyśmy żeby sam siedział, bo by płakał :( Bardzo się ładnie dogadują i przytulaja ::) :)

Posted

Olek się miewa bardzo dobrze, ale strasznie rozpaczał w nocy, podejrzewamy że za Guciem tęskni, bo mu wczoraj odjechał, Asia biedna w nocy biegałą do niego kilka razy, bo się bała że coś mu jest :) a to chyba po prostu tęsknota za kumplem , biega i mieszka z dwoma nowymi, ale widocznie o Guciu jeszcze pamięta, taki super przyjaciel :) Dogaduje się bardzo ładnie z Łolim i Pręguskiem :)

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
moi drodzy bardzo przepraszam za opóźnienie...zycie mi dało w kość...wpłaciłam właśnie 30zł (niestety nie mam czasu śledzić wątku i nie wiedziałam ile mam wpłacić jesli nadal jestem do tyłu prosze o PW)

Melduję, że pieniądze wczoraj doszły. Dziękujemy!

Ponadto zapłaciłam 12 zł Lilce za wyróznione allegro - Olu, proszę, zaksięguj
Przepraszam, że tyle to trwało, jakaś nieprzytomna jestem - ech, ta wiosna

Posted

najwazniejsze to zebysmy sie nie zniechęcali :) trzeba wierzyć ze oleczek szybko znajdzie domek.. do mnie wczoraj dzwonił pan, ale w rozmowie wyszlo ze chce psa na podworku, bardzo owczarkowatego, wydawal sie byc ok, wiec poleciłam schronisko..

Posted

zrobiłysmy z Dzika_Figą zakupy dla Olusia, tzn karme, bo ta juz sie konczy pewnie, ta sama co była z Dog chow, witaminki kolejna paczuszka, nie sa drogie a dobre ;) (hmm w sumie nie probowalam :D ) i gryzaczki naturalne tak jak miał obiecane,w sumie 123,50zł a te gumowe i inne ciekawe ida do niego zza morza, podziekujmy pieknie Fidze ze Olkowi taki prezent robi :) :) !!!!

Aaa.. przypomne wam.. dzisija Oluś juz miesiąc w hoteliku :) ja tęsknie..

Posted

Ano leci, sama się zdziwiłam.
Wklejam wypis zakupów poczynionych, oczywiście dla zainteresowanych rachunek do wglądu.

1 x PURINA DOG CHOW Puppy/Junior 15kg () = 98,00zł
1 x BIOFAKTOR Calitix - preparat witaminowo - mineralny dla psów 150tab. () = 13,90zł
1 x MACED Gryzak wołowy 12cm 1szt. () = 1,90zł
1 x MACED Przysmak dla psa - kość szynkowa 1szt. () = 2,90zł
1 x TRIXIE Kula z granulatem 70g 2670 () = 1,90zł
10 x MACED Przysmak ze skóry wołowej - baton paski 1szt. () = 4,90zł
------------------------------------------------------
Podsuma: 123,50zł

Przesyłka darmowa.