Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zujakowe? Hmmmmm

Dzisiaj wzielam psice na pole na wyprobowanie takie krazka zojka niby latajacego talerza ale z gumy nei z plastiku - wytrzyumal pare rzutow i "sie pogryzl"

Jak Olek taki zujek jak moja to ja polecam tylko i wylacznie oryginalnego KONG zabawke

Wyglada to mniej wiecej tak:

Jest z takiej gumy ze Zara przez 2 lata nei dala rady tego zezrec - do srodka smakolyki i obie dziury zalepic serem topionym albo bialym... godziny zabawy hehehhee

Posted

[quote name='olga7']na poczatek mogę dorzucić 10 zl /bo przewoz psa/ -ale potem tylko po 5 zl/mc ...niestety tylko tyle ..:oops: trudno ..[/QUOTE]
Chcę wyjasnić sprawę moich deklarowanych wplat -gdyż widzę na poczatku wątku ,iż pisze ,że nie wplacilam 5 zl. Jak widać w cytowanym poscie ,deklarowalam tu 10 zł -na transport psa. A wcześniej -w poscie 240 -deklarowalam 5 zl/mc .W rezultacie/w sumie/ -wplacilam 18.01.br 30 zl -zamiast tych 5 zl +10 zl . Zatem 15 zl wiecej niż podawalam. Potem wplacilam 25.01 -razem 10 zl /na luty i marzec/. Dlaczego zatem pisze na poczatku wątku -ze brakuje wam wplaty 5 zl ode mnie ? Proszę to skorygować ,bo wg mnie nie jest to sluszne.W sumie - na styczeń wplacilam zamiast 5zl +10z l/na transport/ - kwotę 30 zl . Za nadgorliwość /nadplacenie kwoty/ jestem wytykana za brak wplaty 5 zl za m-c styczeń -nieslusznie- uważam.Myślę ,że olalolaa przejrzy te moje posty i sprawa zostanie wyjaśniona-a ja /mój nick /nie będę widnieć w wykazie brakujących wplat. Z góry dziękuję.

Posted

ja nie poznaje Olka:crazyeye: Ten skaczący tulący się rozdający całuski to Nasz Oluś:loveu: jejku cudny jest
Cioteczki macie już coś na oku do kupienia dla Olka on musi mieć czym się zająć

Posted

Tak to Oluś :) znał mnie w dniu kreceniu filmu drugi dzień :) on ma wielki problem z pokonaniem strachu przed wszystkim, jest niesamowicie czujny, leci mucha, pierdnie mrówka, a on to wszystko wyłapuje i się cofa, ale pracujemy nad tym :) ugryźć chciał, ale tylko ze strachu przy łapaniu Go, to jest przekochany Piesek, tylko podejście nowego właściciela musi bć odpowiednie, nie narzucać Mu się, On wreszcie sam podchodzi, poliże, powącha i już jest Kumpel jak nic !!
Bardzo Mu pomaga też Gucio, On jest niesamowicie otwarty do ludzi, a Olek stara się Go naśladować, Gucio wczoraj został wykastrowany :) czy Któraś z Was nie ma może wątku Guci, tego który jest z Olusiem na filmiku ?

Posted

kaskadaffik zazdroszczę Ci, że miałaś możność poznać Olka osobiście, ja się w nim zakochałam ale w domu już trzy psiaki na czwartego mnie po prostu nie stać warunki, kasa itp. Olek w ogóle się zmienił to nie ten psiak co w schronisku, Ola i rodzina Oli dała mu pierwszy przestanek ku bycie cudonym pieskiem a teraz hotelik P. Joasi, poprostu jak przeczytałam wpis Juli, że on wskakuje ja kolana wskazuje trudno było mi w to uwierzyć a teraz widziałam to na własne oczy :) Ja nie ma wątku Guci ale musi być też cudny psiakiem

Posted

Dzika figo-dziękuję za wyjaśnienie w temacie moich skromnych wpłat. Nie chodzilo mi o nic więcej ,niż tylko o wyjasnienie tego ,abym nie uchodziła za osobę ,ktora nie dotrzymuje deklarowanych wpłat.A ta drobna kwota -jako zaległa-na to wskazywała./Zeby nie zaśmiecać wątku-usunęłam resztę tego postu/ .

Posted

jejku od wczoraj mnie nie bylo a tu tyle sie dzieje :)

super ten filmik, Olek- normalnie nie Olek :D bardzo siue ciesze ze on juz sie tak ladnie zachowuje:) Prosimy o czeste relacje, co tam u Gutka i Olusia słychac :)

olga7- tak jak pisała Dzika_Figa, to jest tylko napisane dla czystosci, prosilam kiedys zeby kazdy napisal ze deklarowal od kiedy, albo ze wplacil tak jak Ty. To nie chodzi o to zeby pisac kto ile nie wplacil, tylko zeby bylo z deklaracji stalych, wszystko jasne. Juz tam napisze ze Twoje wplata jest w jednorazowej. Przepraszam ze to tak wyszlo

A teraz musze sie z czyms podzielic. Czekalam zeby wejsc na dogo od wczoraj ale niemailam jak, dopiero teraz..
Otoz ;) mialam wczoraj pierwzy i jedyny telefon w sprawie Olka. Pani zobaczyla go w programie'Kundel bury i kocury' czyli jednak udalo mi sie i Olek został tam pokazany :)
Pani jest ze wsi Kacprowice (jak dobrze uslyszalam, ale pytalam kilka razy, z tym ze bylam akurat w glosnym miejscu :( ) Juz patrzalam, to jest kolo Radomia. Pani jest bardzo zainteresowana Olkiem, po rozmowie na prawde jestem dobrej mysli a rozmawialam baardzo dlugo.
Ma juz jednego psa, 4-ro miesięcznego, kilka dni temu odzedl jej staruszek. Jej psiak lubi wszystkie inne, ja mowilam ze to bardzo wskazane zeby Olek tez byl wlasnie z innym psem. Są tez koty, ale raczej podworkowe. Psiak Pani Katarzyny jest caly czas w domu, pytalam kilka razy..
Rozmawialysmy ogolnie o psach, powtarzalam caly czas ze Olek to nie jest normalny pies, potrzebuje milosci i cierpliwosci od kazdego czlonka rodziny, kazalam jeszcze przemyslec to dobrze, ale Pani katarzyna mowila ze keidys znalazla tez takiego psa ktory bal sie nawet wlasnego cienia ale z czasem otworzyl sie tak jak to Olek robi postępy.
Oczywisice powiedzialam ze jest wykastrowany, ze 'procedura' adopcji wyglada tak ze na początek musze znalezc kogos do wizyty przedadopcyjnej - i tutaj prosba do Was- potrzebny jest ktos doswiadczony z tych okolic, na prawde doswiadczony, pomozcie szukac bo ja nikogo takiego nie znam!
Na wizyte sie Pani zgadza, umowe oczywiscie tez.
I co.. trzymajcie kciuki zeby to byl TEN domek :):):):)

Posted

ja tez trzymam mocno z mamą, Pani na prawde wydawala sie ok, tylko mowila o swoich psach tak:
dostala dwa szczeniaki 2-u miesięczny z ktorych jeden na nastepny dzien zdechl niewiadomo dlaczego, ten drugi to jest ten co ma teraz 4 miesiące. Potem wziela jakiegos staruszka, ktory widac niedlugo z nimi pozyl bo kilka dni temu odszedl. I zapomnialam sie zapytac czy są jakies dzieci male, bo Olek wlasnie chyba nie przepada.
Cioteczki rozpusccie wici gdzie mozecie o tej osobie do wizyty przedadopcyjnej, jak ktos sie znajdzie to niech sie do mnie zglasza

No i te gryzaczki mozna olkowi jzu zamawiac, Dzika_Figo masz cos z tych dobrych, nie do zdarcia? :D