Szarotka Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 [quote name='kizimizi']Zastraszony Asti zbiera na hotel -to dla niego jedyna szansa! Brakuje ok.150zł http://www.dogomania.pl/threads/180544-rozpoczynamy-walkAE-o-A-ycie-Astiego-ZBIERAMY-NA-HOTEL Pomozcie Asti. [quote name='lilk_a']a ja znalazłam na profilu kaskadaffik na youtube taki filmik , z Olkiem w roli drugoplanowej , ;)[video]http://www.youtube.com/user/kaskadaffik#p/a/u/1/-C3obPPNu-k[/video] wrzucić na allegro ? Zaraz ide obejrzec Olka :):) Quote
Szarotka Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 W sumie to tam Olek taki prawie pierwszoplanowy :):) Quote
magenka1 Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Olku nie obraź się ale pilnie proszę zajrzeć Cioteczki założyłam wątek dla jamnika Jakuba, dostałam dzisiaj telefon od wolontariuszki Juli, Kuba został znowu umieszczony gdzieś na końcu schroniska potrzebne deklracje, potrzeby dt na cito, proszę pomóżcie, jest to pierwszy mój wątek nie wiem czy dobrze go zrobiłam, więc ja też potrzebuję pomocy, zapraszam: http://www.dogomania.pl/threads/182145-Jakub-na-koA-cu-A-wiat-w-schronisku-potrzebujemy-pilnie-deklaracji Quote
olalolaa Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Dzisiaj pani Asia dzwoniła do nas, ze sie karma konczy hehe, ja mialam dzwonic po poludniu poinformowac ze zamowione ale ona byla pierwsza :) Takze w sama pore zamowilismy. Olus ma sie dobrze, ma chyba ze 4 kumpli, wesoly i tylko w dobrą strone idzie :) :) Ja natomiast dzisiaj jestem załamana.. padla diagnoza u mojej 2-u letniej suczki ze ma niewydolnosc trzustki :-(:shake: Quote
olalolaa Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Figo trzymam sie, co mam zrobić. kochamy to będziemy leczyc i juz, mam nadzieje ze bedzie żyła długo i to jej za bardzo nie będzie przeszkadzało w szczęśliwym życiu. Właśnie jej dałam pierwszy raz tabletki.. biedna, tyl;e tego będzie musiala zrec do koca zycia pewnie, chociaz pani wet mowila ze ostatnio zdazyl jej sie przypadek, ze owczarek niemiecki cudem wyzdrowial, nagle sladu po chorobie nie bylo. Pytała sie pani o Oleczka, martwi sie o wszystkie psiaki które jej tam sprowadzam :) Quote
Dzika_Figa Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Będzie dobrze, dziewczyna jest młoda, silna... Quote
Dzika_Figa Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Troszke po fakcie, ale znalazłam taki bazarek... Szkoda, że Olkowe zkaupy już zrobione... http://www.dogomania.pl/threads/181733-A-mierdzAE-cy-bazar-dla-Twojego-psiaka-Na-dA-ugi-boksiowe-do-koA-ca-marca Quote
magenka1 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Cioteczki moje psy przynoszę kleszcze jestem przerażona, po moje Suni chodziło 15 kleszczy jutro ide kupować preparaty uważajcie na swoje ogonki, Trzeba Olkowi kupić taki preparat.. Quote
Dzika_Figa Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Myśle, że poprosimy o to P Asię... Pewnie i tak dla swoich futer musi kupić... Bo karmę już zamówiłam a na zamówienie poniżej 95 zł nie ma darmowej przesyłki. Co Wy na to? Quote
kaskadaffik Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Hmmm.... jak narazie odpukac jeszcze na żadnym futrze nie znalazłam kleszcza, a wyczesuje i głaskam często , więc mam nadzieje że nie ma ich faktycznie, jk narazie zamówiona Kiltix założyłam Lennonowi bo dziewczyny kupiły, zapytam Asi czy coś już działała na kleszczory jutro :) a u Olka wszystko dobrze :) Quote
olalolaa Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 no właśnie.. tez trzeba o tym pomyśleć. Jesli pani Asia kupi cos dla olka, to przelejemy więcej kaski razem z zapłatą za hotelik moze? Quote
Dzika_Figa Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Wiecie co? Tak sobie myślę, że przydałaby się Olkowi sesja fotograficzna... Taka super och ach, żeby miał zdjęcia powalające na kolana... Myślicie, że da się to jakoś zorganizować? Quote
Dzika_Figa Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 lilk_a napisał(a):wznowić allegro ? bo się już skończyło No ja bym ze swojej strony powiedziała tak: Jesli się da zrobić chłopakowi nowe super zdjęcia szybko ( w tydzień maks), to się wstrzymaj, jak nie, to rób. A co inni na to to nie wiem ;-) Quote
Dzika_Figa Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 A tak poza tym, to spieszę Was poinformować że dziś jedzonko dotarło do Olka. A ja będę mu przelewała za hotelik. Quote
lilk_a Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 ok to poczekam i wystawię już z nowymi zdjęciami Quote
Dzika_Figa Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 lilk_a napisał(a):ok to poczekam i wystawię już z nowymi zdjęciami ale ja nie mam pojęcia, czy da się je załatwić.... i od tego uzależniałam czekanie... Quote
olalolaa Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 zobaczymy, pomyślimy, moze dziewczyny opiekujące sie czasem psiakami w hotelu zrobią jakies zdjęcia Olkowi ? :):) A jak to jest z allegro, to wyroznienie nadal bedzie? Quote
Dzika_Figa Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Niestety, za wyróżnienie każdorazowo trzeba płacić osobno... Quote
magenka1 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Cioteczki chyba możemy sobie pozwolić jeszcze na wyróżnienie allegro w końcu ktoś Olka przez nie go wypatrzy Quote
Dzika_Figa Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 magenka1 napisał(a):Cioteczki chyba możemy sobie pozwolić jeszcze na wyróżnienie allegro w końcu ktoś Olka przez nie go wypatrzy A czy ja mówię, że nie możemy? ;-) Quote
magenka1 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 No nie piszesz ja tylko chciałam napisać, że można wyróżnić allegro :) Quote
Recommended Posts