Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kizimizi']Zastraszony Asti zbiera na hotel -to dla niego jedyna szansa! Brakuje ok.150zł

http://www.dogomania.pl/threads/180544-rozpoczynamy-walkAE-o-A-ycie-Astiego-ZBIERAMY-NA-HOTEL

Pomozcie Asti.

[quote name='lilk_a']a ja znalazłam na profilu kaskadaffik na youtube taki filmik , z Olkiem w roli drugoplanowej , ;)[video]http://www.youtube.com/user/kaskadaffik#p/a/u/1/-C3obPPNu-k[/video]

wrzucić na allegro ?

Zaraz ide obejrzec Olka :):)

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Olku nie obraź się ale pilnie proszę zajrzeć
Cioteczki założyłam wątek dla jamnika Jakuba, dostałam dzisiaj telefon od wolontariuszki Juli, Kuba został znowu umieszczony gdzieś na końcu schroniska potrzebne deklracje, potrzeby dt na cito, proszę pomóżcie, jest to pierwszy mój wątek nie wiem czy dobrze go zrobiłam, więc ja też potrzebuję pomocy, zapraszam:

http://www.dogomania.pl/threads/182145-Jakub-na-koA-cu-A-wiat-w-schronisku-potrzebujemy-pilnie-deklaracji

Posted

Dzisiaj pani Asia dzwoniła do nas, ze sie karma konczy hehe, ja mialam dzwonic po poludniu poinformowac ze zamowione ale ona byla pierwsza :) Takze w sama pore zamowilismy. Olus ma sie dobrze, ma chyba ze 4 kumpli, wesoly i tylko w dobrą strone idzie :) :)
Ja natomiast dzisiaj jestem załamana.. padla diagnoza u mojej 2-u letniej suczki ze ma niewydolnosc trzustki :-(:shake:

Posted

Figo trzymam sie, co mam zrobić. kochamy to będziemy leczyc i juz, mam nadzieje ze bedzie żyła długo i to jej za bardzo nie będzie przeszkadzało w szczęśliwym życiu. Właśnie jej dałam pierwszy raz tabletki.. biedna, tyl;e tego będzie musiala zrec do koca zycia pewnie, chociaz pani wet mowila ze ostatnio zdazyl jej sie przypadek, ze owczarek niemiecki cudem wyzdrowial, nagle sladu po chorobie nie bylo. Pytała sie pani o Oleczka, martwi sie o wszystkie psiaki które jej tam sprowadzam :)

Posted

Cioteczki moje psy przynoszę kleszcze jestem przerażona, po moje Suni chodziło 15 kleszczy jutro ide kupować preparaty uważajcie na swoje ogonki,
Trzeba Olkowi kupić taki preparat..

Posted

Hmmm.... jak narazie odpukac jeszcze na żadnym futrze nie znalazłam kleszcza, a wyczesuje i głaskam często , więc mam nadzieje że nie ma ich faktycznie, jk narazie zamówiona Kiltix założyłam Lennonowi bo dziewczyny kupiły, zapytam Asi czy coś już działała na kleszczory jutro :) a u Olka wszystko dobrze :)

Posted

Wiecie co? Tak sobie myślę, że przydałaby się Olkowi sesja fotograficzna...
Taka super och ach, żeby miał zdjęcia powalające na kolana...
Myślicie, że da się to jakoś zorganizować?

Posted

lilk_a napisał(a):
wznowić allegro ? bo się już skończyło

No ja bym ze swojej strony powiedziała tak:
Jesli się da zrobić chłopakowi nowe super zdjęcia szybko ( w tydzień maks), to się wstrzymaj, jak nie, to rób.
A co inni na to to nie wiem ;-)

Posted

zobaczymy, pomyślimy, moze dziewczyny opiekujące sie czasem psiakami w hotelu zrobią jakies zdjęcia Olkowi ? :):)
A jak to jest z allegro, to wyroznienie nadal bedzie?