magenka1 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Blood Oluś jest piękny i do adopcji :) Kasiu dziękujemy za piękne zdjęcie Quote
olalolaa Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Pieknie Olus wygląda :) widze ze przytył jeszcze chłopak, i dobrze, wygląda potężniej ;) Kasiu dziękujemy pieknie, i bardzo mi przykro z powodu Twojej kotki :( Trzymaj sie.. Figo juz zapisuje tą wpłate za hotelik, bo dopiero teraz weszłam na dogo. Quote
Dzika_Figa Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 przyszło 50 złotych dla Oleczka od Martini77 - dziękujemy!!! Quote
magenka1 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Martini77 dziękujemy , Oleczku do góry po domek :) Quote
magenka1 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Oleczku moje kochanie jeszcze zajrzę do ciebie przed spraniem, Quote
J_ulia Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Niedługo znowu zawitam do hoteliku ;) Będę tam przez całe Święta od piątku do wtorku. Musze powiedzieć , że nie mogę się doczekać , bo stęskniłam się za tymi psiakami, a za Olusiem w szczególności. Słyszałam ,że teraz z moim Pegusiem mieszka . Coś ten Olek ma słabość do moich podopiecznych ;) Na pewno przywieziemy troszkę "ogłoszeniowych" zdjęć - tego nigdy za wiele. Jakieś życzenia? :cool3: Quote
magenka1 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Julia jak Ci zazdroszczę a co do życzeń: 1. Ucałuj Olka ode mnie szepnij mu kilka słów do ucha 2. Zdjęcia popstrykaj 3. I nagraj Olka niech choć go obejrzę przez neta jak sobie radzi :) Quote
Dzika_Figa Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Wymiziaj go aż któreś z Was będzie miało dość! Quote
Emigrantka Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Niestety, moja kwietniowa wplata dla Olka byla juz ostatnia wplata (poszlo 1-go na konto), sila wyzsza - przepraszam ale od maja musze swoja deklaracje wycofac :( Mam nadzieje ze da sie uzbierac w ciagu miesiaca te 25 zl, przepraszam ale nie dam rady.... Quote
kaskadaffik Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Emi pewnie Nasza Buba Cię finansowo wykańcza, niestety wyszło jak wyszło, nikt nie przeskoczy ..... Cioteczki Wesołych Jajec życzą Asia, Kasia i Oluś :) najbardziej nowego domku :loveu: Quote
magenka1 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Cioteczki i wujkowie Wesołych i Błogosławionych Świąt, A Olkowi życzę znalezienie nowego domku najlepszego pod słońcem, Buziaczki Oleczku Kochany Wszystkiego Dobrego Malutki Quote
Dzika_Figa Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 29 marca przyszedł przelew od Martini77 - 50 zł a 2 kwietnia od Emigrantki - 25 zł czyjeś przelewy mi umkneły? Oleczku, na dniach do mojej mamy dotrze paczka z zabawkami dla Ciebie - i obiecuję, że jak najszybciej zostanie Ci to przesłane do hoteliku Quote
olalolaa Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 wpłaty zapisane. Ciekawe jak tam u Oleczka, nie moge sie doczekać na relacje Julii ;) W sprawie domku nic a nic.. nie wiem moze niektóre ogłoszenia powygasały, i trzeba allegro znowu wystawic, moze Julia doda jeszcze jakies super fotki (i filmiki? :D ) pozdrowienia dla Cioteczek :):) Quote
magenka1 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Może uda mi się wysłać dzisiaj pieniądze jak goście sobie pojadą :) A może byśmy Olka wysłali do któregoś miesięcznika Mój Pies albo Przyjaciel Pies Quote
olalolaa Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 jestem za, tylko magenko jak to się robi ? ;) Quote
magenka1 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Cioteczki jutro wszystko posprawdzam przez całe święta miałam gości dopiero co pojechali jestem padnięta Quote
Dzika_Figa Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Ktoś na dogo załątwi ogłoszenia w moim psie ze znizką 50 %.... poszukam Quote
lilk_a Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 czekam na decyzję o allegro .... już ? czy jeszcze czekamy na zdjęcia ? :) Quote
Emigrantka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Zapraszam do galeri mojej Zary - banerek w podpisie ;) Quote
magenka1 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Miałam sprawdzić z tym ogłoszeniem ale jeszcze nie zdażyłam , moja sunia choruje od niedzieli, choroba kleszczowa, będę miła chwile to sprawdzę Quote
Szarotka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Olus ladny i mlody powinien sie juz komus spodobac :):) Quote
Recommended Posts