Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pieknie Olus wygląda :) widze ze przytył jeszcze chłopak, i dobrze, wygląda potężniej ;)
Kasiu dziękujemy pieknie, i bardzo mi przykro z powodu Twojej kotki :( Trzymaj sie..

Figo juz zapisuje tą wpłate za hotelik, bo dopiero teraz weszłam na dogo.

Posted

Niedługo znowu zawitam do hoteliku ;) Będę tam przez całe Święta od piątku do wtorku. Musze powiedzieć , że nie mogę się doczekać , bo stęskniłam się za tymi psiakami, a za Olusiem w szczególności. Słyszałam ,że teraz z moim Pegusiem mieszka . Coś ten Olek ma słabość do moich podopiecznych ;)
Na pewno przywieziemy troszkę "ogłoszeniowych" zdjęć - tego nigdy za wiele. Jakieś życzenia? :cool3:

Posted

Julia jak Ci zazdroszczę a co do życzeń:
1. Ucałuj Olka ode mnie szepnij mu kilka słów do ucha
2. Zdjęcia popstrykaj
3. I nagraj Olka niech choć go obejrzę przez neta jak sobie radzi :)

Posted

Niestety, moja kwietniowa wplata dla Olka byla juz ostatnia wplata (poszlo 1-go na konto), sila wyzsza - przepraszam ale od maja musze swoja deklaracje wycofac :(

Mam nadzieje ze da sie uzbierac w ciagu miesiaca te 25 zl, przepraszam ale nie dam rady....

Posted

Emi pewnie Nasza Buba Cię finansowo wykańcza, niestety wyszło jak wyszło, nikt nie przeskoczy .....

Cioteczki Wesołych Jajec życzą Asia, Kasia i Oluś :) najbardziej nowego domku :loveu:

Posted

Cioteczki i wujkowie Wesołych i Błogosławionych Świąt,
A Olkowi życzę znalezienie nowego domku najlepszego pod słońcem, Buziaczki
Oleczku Kochany Wszystkiego Dobrego Malutki

Posted

29 marca przyszedł przelew od Martini77 - 50 zł
a 2 kwietnia od Emigrantki - 25 zł
czyjeś przelewy mi umkneły?
Oleczku, na dniach do mojej mamy dotrze paczka z zabawkami dla Ciebie - i obiecuję, że jak najszybciej zostanie Ci to przesłane do hoteliku

Posted

wpłaty zapisane.

Ciekawe jak tam u Oleczka, nie moge sie doczekać na relacje Julii ;) W sprawie domku nic a nic.. nie wiem moze niektóre ogłoszenia powygasały, i trzeba allegro znowu wystawic, moze Julia doda jeszcze jakies super fotki (i filmiki? :D )
pozdrowienia dla Cioteczek :):)