Dzika_Figa Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 olalolaa napisał(a):Jesli przesylka troche wyniesie to moze zaplacimy za nia z olkowego konta? uważam, że choć tyle mozemy zrobić... Quote
magenka1 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Jestem za oplacenie przesylki , wczoraj bylam w jednym ciucholandzie ale nie mieli zadnych kocy Quote
olalolaa Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 martini77 to daj znac ile to kosztowalo i nr kont Dzikiej_Fidze, i bez gadania ;) Quote
martini77 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Sama oplace te paczke. Przeciez przewiozlam sie czesciowo na koszt Olka do hoteliku, to jestem mu jeszcze cos winna. Paczka zostanie wyslana w poniedzialek przez moich rodzicow. Za te kilkanascie zlotych mozna mu zakupic fajniste swinskie uszy i inne "smakolyki". Quote
olalolaa Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 W gore Oluś! dzisiaj zadzwonie sie dowiedziec pod wieczor jak tam ;) Bo P. Joasia juz chyba jest. Quote
olalolaa Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 furciaczku ale zawsze mozna dorobic jak chcesz :D Quote
magenka1 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Ola spytaj się P. Joasi czy nam jakieś nowe foty dostarczy Olka, a Pani z tego programu nie odzywała się? Czytałam o tym programie w gazecie Mój Pies i obejrzałm wczoraj w necie jeden program aby zobaczyć jak ona wygląda Quote
olalolaa Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 spytam ;) A z programu nic, napisze moze czy juz bylo ogloszenie.. a w ktorym numerze moj pies? Bo ja zazwyczaj kupuje i nie widzialam nic o tym programie Quote
magenka1 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 pomyliłam gazety, o programie jest w gazecie "Przyjaciel Pies" zawsze je mylę, krótko jest napisane, że chcą zdjąć program z anteny ale ludzie chcą ten program naet jedna pani zaoferowała, że da na ten program 2 tyś! Quote
olalolaa Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Przyszla wplata od magenki i Agnieszki ;) dzięki Nie ma nadal wpłat od Pirani. Furciaczek wiesz juz cos na ten temat? ;) Moje będą po 10 marca za luty i marzec. Quote
furciaczek Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 No Pirania bidula teraz kompletnie czasu niema, zalatana zabiegana i w ogole. Olu wplace za Piranie za luty i marzec razem z moim przelewem marcowym w przyszlym tygodniu jesli to nie problem. Quote
J_ulia Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Oluś to naprawdę przesłodki psiak, a ta jego mordka , która zawsze ma taki wyraz jakby Oluś dziwił się całym światem... Wiecie, słyszałam od Asi ,że Oluś nie dawał się głaskać, uciekał , chował się , nie podchodził do człowieka... Jednak w moim przypadku był zupełnie na odwrót. Gdzie szłam ja- tam Olek, co chwile miałam jego łapki na sobie, jak siadłam to Oluś wdrapywał się na moje kolana, wystawiał brzuch do miziania i nawet pozwalał mi się brać na ręce ( mam zdjęcia). Co prawda nie był taki wylewny w stosunku do Dark- a , ale jemu również bez problemu pozwalał się głaskać po całym ciałku i zachęcał do zabawy... Chłopak ma świetny apetyt jakby mógł to zjadły swoją porcję, Gucia i jeszcze ustawiłby się z miską w kolejce po dokładkę... Bardzo dobrze dogaduje się z moim Guciem - dwa takie "histeryki" ;) Konflikt mógł wyniknąć tylko wtedy gdy Oluś siedział mi na kolanach a Gucio też chciał się poprzytulać ... Olusiowi się to nie podobał... ale jak głaskałam oba na raz- to był ok :) Jak tylko się wyrobie to zamieszczę zdjęcia. Quote
olalolaa Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Julia dzięki za napisałaś ;) Świetnie ze Olek sie tak zachowuje, jest coraz lepiej i tak ma byc ;) U mnie tez sie bawil, biegal za piłeczką itd, nie wskakiwal na kolana ale lezal przy czlowieku i dawal sie glaskac pod koniec. Na rece nie bralam go bez kaganca, bo bylo to tylko potrzebne u weterynarza i jak byl pakowany do samochodu. Bardzo sie ciesze ze Olus ma kolege, i ze jest mu tam dobrze :) Quote
Dzika_Figa Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Uff, czyli już się chłopak zaaklimatyzował jakoś... Wielkie dzięki za wieści! Quote
magenka1 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 hura takie dobre wieści Julia dziękujemy, A Oluś teraz teraz na noc jest już z innym pieskiem? Niszczy jeszcze rzeczy? Quote
olalolaa Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Niedawno moja mama rozmawiała z Panią Joasią. Olek juz biega po podwórku, czasem przychodzi, czasem nie, ale ogólnie jest grzeczny. W domu (bo jest juz czasem brany do domu) tak jak pisała Julia, zachowuje sie w miare normalnie, podobno bardzo polubił jedną córkę P. Joasi. Daje sie głaskać itd. W pokoiku jest grzeczny, nic poza kanapą nie zniszczył, tylko czasami ją 'dokancza' ;) Jest z Guciem-tym o którym pisała Julia, podobno psiak podobny do Olka, tez do adopcji, w momenci dogadali sie ze sobą, i moja mama tak jak P. Joasia pomyślały ze mogliby isc razem do nowego domu, byłoby super. Pytaliśmy czy kaska doszła ale Pani Joasia nie sprawdzała i da znać. ;) Mówiłam o kocach, kołdrach itp, ze juz sa chyba wyslane, postaramy sie jeszcze cos wymodzic, P. Joasia dziękuje za nie bardzo. Quote
martini77 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Dobre wiesci o Olku! Widzisz Ola, a Ty tak martwilas. Jesli dzieci pani Joasi beda mialy taki wplyw na Olka jak na moja Misze/Mone to wspaniale! A teraz link z fotka specjalnie dla Czestochowianek;) http://www.dogomania.pl/threads/172371-Mona-doczekaA-a-siAE-swojego-domu-pokochaA-a-jAE-martini77/page40 Z awatarem sobie poradzilam. Pracuje nieudolnie nad wklejaniem zdjec do postow i planuje pomeczyc z banerkami.Uff Quote
olalolaa Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 martini super zdjęcia :) Jak tam podróz minela?Nie meczyla sie z tym slinotokiem itd? Quote
olalolaa Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Nic nowego, te wiadomości co wczoraj pisałam są ostatnimi ;) Quote
Dzika_Figa Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 To co, kupujemy chłopakowi jakieś zabawki, gryzaki, żujaki? Quote
Recommended Posts