Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sama oplace te paczke. Przeciez przewiozlam sie czesciowo na koszt Olka do hoteliku, to jestem mu jeszcze cos winna. Paczka zostanie wyslana w poniedzialek przez moich rodzicow. Za te kilkanascie zlotych mozna mu zakupic fajniste swinskie uszy i inne "smakolyki".

Posted

Ola spytaj się P. Joasi czy nam jakieś nowe foty dostarczy Olka, a Pani z tego programu nie odzywała się?
Czytałam o tym programie w gazecie Mój Pies i obejrzałm wczoraj w necie jeden program aby zobaczyć jak ona wygląda

Posted

pomyliłam gazety, o programie jest w gazecie "Przyjaciel Pies" zawsze je mylę, krótko jest napisane, że chcą zdjąć program z anteny ale ludzie chcą ten program naet jedna pani zaoferowała, że da na ten program 2 tyś!

Posted

Przyszla wplata od magenki i Agnieszki ;) dzięki

Nie ma nadal wpłat od Pirani. Furciaczek wiesz juz cos na ten temat? ;) Moje będą po 10 marca za luty i marzec.

Posted

No Pirania bidula teraz kompletnie czasu niema, zalatana zabiegana i w ogole.
Olu wplace za Piranie za luty i marzec razem z moim przelewem marcowym w przyszlym tygodniu jesli to nie problem.

Posted

Oluś to naprawdę przesłodki psiak, a ta jego mordka , która zawsze ma taki wyraz jakby Oluś dziwił się całym światem...

Wiecie, słyszałam od Asi ,że Oluś nie dawał się głaskać, uciekał , chował się , nie podchodził do człowieka... Jednak w moim przypadku był zupełnie na odwrót. Gdzie szłam ja- tam Olek, co chwile miałam jego łapki na sobie, jak siadłam to Oluś wdrapywał się na moje kolana, wystawiał brzuch do miziania i nawet pozwalał mi się brać na ręce ( mam zdjęcia). Co prawda nie był taki wylewny w stosunku do Dark- a , ale jemu również bez problemu pozwalał się głaskać po całym ciałku i zachęcał do zabawy...
Chłopak ma świetny apetyt jakby mógł to zjadły swoją porcję, Gucia i jeszcze ustawiłby się z miską w kolejce po dokładkę... Bardzo dobrze dogaduje się z moim Guciem - dwa takie "histeryki" ;) Konflikt mógł wyniknąć tylko wtedy gdy Oluś siedział mi na kolanach a Gucio też chciał się poprzytulać ... Olusiowi się to nie podobał... ale jak głaskałam oba na raz- to był ok :)

Jak tylko się wyrobie to zamieszczę zdjęcia.

Posted

Julia dzięki za napisałaś ;)
Świetnie ze Olek sie tak zachowuje, jest coraz lepiej i tak ma byc ;)
U mnie tez sie bawil, biegal za piłeczką itd, nie wskakiwal na kolana ale lezal przy czlowieku i dawal sie glaskac pod koniec. Na rece nie bralam go bez kaganca, bo bylo to tylko potrzebne u weterynarza i jak byl pakowany do samochodu.
Bardzo sie ciesze ze Olus ma kolege, i ze jest mu tam dobrze :)

Posted

Niedawno moja mama rozmawiała z Panią Joasią. Olek juz biega po podwórku, czasem przychodzi, czasem nie, ale ogólnie jest grzeczny. W domu (bo jest juz czasem brany do domu) tak jak pisała Julia, zachowuje sie w miare normalnie, podobno bardzo polubił jedną córkę P. Joasi. Daje sie głaskać itd. W pokoiku jest grzeczny, nic poza kanapą nie zniszczył, tylko czasami ją 'dokancza' ;)
Jest z Guciem-tym o którym pisała Julia, podobno psiak podobny do Olka, tez do adopcji, w momenci dogadali sie ze sobą, i moja mama tak jak P. Joasia pomyślały ze mogliby isc razem do nowego domu, byłoby super.
Pytaliśmy czy kaska doszła ale Pani Joasia nie sprawdzała i da znać. ;) Mówiłam o kocach, kołdrach itp, ze juz sa chyba wyslane, postaramy sie jeszcze cos wymodzic, P. Joasia dziękuje za nie bardzo.