olalolaa Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 magenka1 napisał(a):Martini dzięki za informacje ,to Ty adoptowałaś tego pieska z hoteliku Monę? magenko, tak, to Marta adoptowała Monkę ;) w sumie sprawa wyszla w piątek wieczorem, ze jedziem razem ale to dobrze dla psa! Jest juz w domu. Quote
olalolaa Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 martini dzięki za te miłe słowa, moja mama rzeczywiscie jest na tych zdjęciach i wyglądamy podobnie hehe.. Ty tez dobra kobietko wiele zrobiłaś, robisz.. ta pomoc kundelkowej skarbonce, adopcja suczki, ktora nikomu sie nie podoba, uwielbiam takie osoby, wszystkich Dogomaniaków, jesteście Wspaniali. Ciekawe jak tam Oluś, moze jutro zadzwonie, popytać się. Ale z tego co juz wczoraj P. Joasia mówila - jak dla mnie to super, wyszedl na spacer, bez kaganca, wrocil bezproblemowo, dal sie poglaskac.. na prawde rewelka. Quote
magenka1 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Witam cioteczki :) Ta sunia Martini fajnie skacze widziałam na filmiku taka wesolutka, Oj ciekawe jak Oleczek, Ola nie tęsknicie? Quote
Szarotka Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Pozdrowienia dla Olka :):) Wyciagamy Henia ze schroniska: potrzebujemy ludzi na watku i deklaracji: http://www.dogomania.pl/threads/179776-Henio-z-piekla-w-Zamosciu-potrzebuje-kasy-na-hotel-inaczej-smierc-w-oczach?p=14094193 Quote
olalolaa Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Ja teraz jestem we Wrocławiu u kolezanki, tesknie bardzo, za wszystkimi trzema psiakami ;) Quote
magenka1 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Ola w końcu masz ferie :) miłego odpoczynku! Quote
lilk_a Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 a jest może wątek hotelu w którym jest Olek na dogonanii? Quote
olalolaa Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 lilk_a napisał(a):a jest może wątek hotelu w którym jest Olek na dogonanii? Właśnie chyba nie ma, ja juz duzo razy szukałam. Quote
olalolaa Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 A moja mama dzsiaj do Pani Asi dzwoniła. Niedawno. U Olka w miare w porządku, zakolegował juz z jakims szczenaikiem, z tym o którym pisałam. Pogryzł troche drzwi i okno, i nie chce za bardzo załatwiać sie na dworze, dzisiaj chyba tylko dwa razy sie wysikał poza swoim 'pokoikiem'. Ale Pani Asia jest dobrej mysli, Olek jest juz jej kumplem, siedzą u niego często córki P. Asi takze rzadko jest sam. Jeszcze troche i będą go brać do domu, jak sie troche ardziej oswoi z nowymi osobami ;) Widac ze jest przestraszony, trohe podobno wył, czy szczekał. Pewnie z tęsknoty.. No musi minąć przynajmniej kilka dni zeby jakby w pełni zaakceptował nowe miejsce przyzwyczaił sie na nowo. Apetyt ma, bawi sie z nowym kolegą i ogólnie jest dobrze ;) OLUŚ jesteśmy z Tobą.. Quote
madcat1981 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Zrobiłam przelew do Dzikiej_Figi za bazarek: 296,85 zł. Dajcie znak jak dojdą :) Quote
Dzika_Figa Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Daję znak, przelew doszedł. Dziękuję bardzo w imieniu Olka i merdam ogonkiem. Potwierdzam, że dokładnie 296.85. Olu, zapiszesz? No i baw się dobrze w tym Wrocławiu! Quote
olalolaa Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 witam :) tak juz zapisuję. Słuchajcie dzisiaj Oluś przeszedł samego siebie.. Ten Nasz Kochaniutki Oluś:loveu::loveu: pracował całą noc nad kanapą-swoją hehe. Masakra, pogryzł całą gąbke na strzępy i od góry oparcie kanapy tez zezarte, P. Asia mowi ze jeszcze nigdy tak ne miała, co oni tam z nim przeżyją to szok hehe.. No ale smieje sie, trudno, Olkowi sie 'nudzilo'. Mial chlopak zabawki itd a on wolał sie zaąć kaapą. Dzisija ma juz spac z tym kumplem szczeniorkiem , moze go ząbki nie będą swędziały :diabloti: Quote
martini77 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Tak, ja wzielam Mone. Z tym ze postanowilismy jej zmienic w nowym zyciu imie: Mona to teraz Misza. Z tym niepodobaniem to jakas dziwna sprawa, bo teraz ludzie na ulicy mnie zaczepiaja:" co to za przepiekny piesiunio, co to za rasa, co za slodycz!" Naprawde. Powinnam wszystkich skierowac na watek Kapsla.. Quote
martini77 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Nie mam pojecia, jaka mam przegladarke (eksplorer?), bo korzystam w Pl z kompa u rodzicow. W ogole z komputerem radze sobie ledwo ledwo i co gorsza strasznie to dla mnie skomplikowane. Olek zalatwil kanape w hoteliku? No to trzeba ja bedzie wyniesc z biura, hi hi bo pewnie sie zrobila malo reprezentacyjna.. To ze corki pani Asi z nim siedza, to chyba bardzo dobrze. Misza vel Mona garnie sie do dzieci na ulicy, bo pewnie kojarza jej sie z tymi hotelikowymi. To chyba pozytywne wspomnienie. A Olek to przeciez ledwo ze szczeniactwa wyszedl, to potrzebuje pieszczot i glaskow (nawet jesli jeszcze bal sie przekonac jakie to mile), zabawy i ruchu, a to mu takie wyrosniete dzieci na pewno zafunduja. Badzmy dobrej mysli:) Quote
magenka1 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Martini a Misza ma swój wątek na dogo? Jak ją wypatrzyłaś? Kurczę powinniśmy może ubezpieczyć Olka od takich spraw bo jak teraz przyjdzie nam płacić za kanapę? Ale tak serio to on chyba jest strasznie przestraszony przecież u Oli takich rzeczy nie robił. Quote
olalolaa Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Wiesz co nie wiem czy to stres, czy nudy, ciezko wyczuc.. Jest sam w nocy, bez zadnego psa nawet, moze dlatego? Quote
lilk_a Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 olalolaa napisał(a):Wiesz co nie wiem czy to stres, czy nudy, ciezko wyczuc.. Jest sam w nocy, bez zadnego psa nawet, moze dlatego? na pewno dlatego , niestety warunki to mu się raczej pogorszyły , był wśród ludzi i psów a teraz siedzi sam zamknięty , dla psa to żadna różnica czy to pokój z kanapą czy kojec z budą , to zamknięcie i już Quote
martini77 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Magenka, Mona/Misza miala swoj watek na dogo htp://www.dogomania.pl/threads/172371-Mona-doczekaA-a-siAE-swojego-domu-pokochaA-a-jAE-martini77 ale ja trafilam do niej jakos pokretnie, najpierw przez nasza klase, czy allegro, nie pamietam. W kazdym razie jakos przypadkowo i dopiero potem na dogo. Quote
Dzika_Figa Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Ola... Spytaj Panią Asię, czy można jej jakoś zrekompensować tą kanapę.... Quote
magenka1 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Cicho u Oleczka, ale cioteczki na pewno pamiętają Quote
magenka1 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Słuchajcie wypada mi dzwonić jutro do P. Joasi z zapytaniem o samopoczucie Olka? Bo bym zadzwoniła jutro Quote
lilk_a Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 magenka1 napisał(a):Słuchajcie wypada mi dzwonić jutro do P. Joasi z zapytaniem o samopoczucie Olka? Bo bym zadzwoniła jutro zadzwoń , przecież to tylko moment , a może dowiesz się czegoś bardziej pozytywnego , bo niestety te wiadomości do tej pory nie są dla mnie pozytywne ..... na pewno jest zagubiony i nieszczęśliwy .... Quote
magenka1 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Wiecie co mnie zastanawia, kurczę Olka nie znam osobiście tak jak innych psiaków na których wpłacam a strasznie czuje się odpowiedzialna a za Oleczka to jak za własnego psiaka, kurczę u mnie nikt nie szuka psa ludzie w ogóle nie chcą mnie psów tylko ja taka za psiona, zadzwonię jutro z pracy. Quote
Olga7 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Pamiętam o Olku -wysle deklar. grosik wieczorem dziś-/przepraszam za opoznienie. Quote
Recommended Posts