Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tam w 1 poscie, jest kto nie wplacil w danym miesiącu, ale wiem ze kilka osob nie deklarowalko od poczatku tylko od lutego, dlatego sie nie przejmowac ze jestescie na 'czarnej liscie' ;) tylko napisac tutaj. Bo ja niestety nie pisalam przy deklaracji od kiedy.. sory, pierwszy raz w ogole taka akcja mnie spotyka hehe

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No można już spokojnie iść spać Oleczku dobranoc
Olu podziękuj Swojej rodzinie za opiekę nad Olkiem bardzo dużo dla niego zrobiliście, gdyby nie Ty to nawet nie wiedzielibyśmy, że Olek istnieje

Posted

[quote name='magenka1']No można już spokojnie iść spać Oleczku dobranoc
Olu podziękuj Swojej rodzinie za opiekę nad Olkiem bardzo dużo dla niego zrobiliście, gdyby nie Ty to nawet nie wiedzielibyśmy, że Olek istnieje
Gdyby nie WY ;) on dalej by tam siedział..

Posted

magenka1 napisał(a):
No można już spokojnie iść spać Oleczku dobranoc

podpisuję się pod tym obiema rękami..Dziękujemy Wam:loveu:

Posted

magenka1 napisał(a):
No i się wzruszyłam......

Hehe magenko, przyszedł na to czas ;) Zobaczysz jak tu będziemy wyc pol nocy jak Olek znajdzie TEN dom..
Niby kuircze ten psiak taki dziki, nie przywiazany mozna powiedziec, nie przyjdzie z wielka radością wylizac pyska, ale .. no własnie ale. Jest kochany, nie jego wina ze tak mu sie zycie potocvzylo biednemu, dobrze ze na Nas natrafił.

Posted

Ja tez dziękuje moim rodzicom, ze sie na takie cos zgadzają, trzy psy w domu co troche to na prawde klopot, jeszcze my nie mamy wiele czasu, szkola ,praca, po poludniu treningi i takie tam. dziękuje im z całego serca.

Posted

Co do wplaty to ja wysylam raz w miesiacu i jezeli zaczelyscie zbierac deklaracje w styczniu, to ja dopiero moglam wyslac w lutym.
Jak by Olkowi kiedys brakowalo to postaram sie zaplacic wiecej.

Posted

Szarotka napisał(a):
Co do wplaty to ja wysylam raz w miesiacu i jezeli zaczelyscie zbierac deklaracje w styczniu, to ja dopiero moglam wyslac w lutym.
Jak by Olkowi kiedys brakowalo to postaram sie zaplacic wiecej.

No to wpisujemy przy Tobie, że deklarowałaś się od lutego i już, nie ma problemu

Posted

Filmik obejrzany jaki grzeczny Olek w aucie a jak uszko mu stoi po prosty piękny jest :)
Ciekawe jak tam po nocy olek się czuję
Ola a Ty jesteś na zdjęciu w tym hoteliku koło Olka?

Posted

magenka1 napisał(a):
Filmik obejrzany jaki grzeczny Olek w aucie a jak uszko mu stoi po prosty piękny jest :)
Ciekawe jak tam po nocy olek się czuję
Ola a Ty jesteś na zdjęciu w tym hoteliku koło Olka?

Ja odpowiem za Ole. Na zdjeciu jest Mama Oli, ale.. one wygladaja jak siostry, a nie mama z corka. Spedzilysmy wczoraj caly dzien razem i bije poklony im obu. Brzmi to pompatycznie i gornolotnie, ale Im sie nalezy. Za to co robia i jak robia. Za to co robia dla psow na Dogo i poza nia. Niesamowite dziewczyny. Olek mial szczescie, ze trafil na Ole, a raczej ze Ola na niego trafila. A potem ze trafil do niej do domu. Dziekuje Im obu w imieniu Olka (i wielu innych psiakow), za madra, kompetentna i skuteczna pomoc. Za ogrom serca, za cierpliwosc, za wyczucie, za dobra reke do znajdowania domkow. Za to, ze im sie chce. Tu oklaski:)

Posted

Miejmy nadzieje, ze Olek oswoi sie z nowym otoczeniem, ze doceni towarzystwo nowych ludzi, ze nacieszy sie duzym kawalkiem przestrzeni do brykania. Ze bedzie sie tam czul coraz lepiej. A potem, ze znajdzie sie ktos kto go pokocha i zabierz juz na zawsze do siebie.

Posted

Aha, i poprosze o instrukcje dla blondynki na wklejenie banerku do swoich postow. Probuje i mi nie wychodzi. Gdzies ktos juz kiedys podawal, ale nie moge trafic. " Zaznaczyc na niebiesko" ...