Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzwoniłam do P. Joasi długo z Nią nie rozmawiałam bo gdzieś z mężem jechała, dzisiaj Olka pilnuje Julia, która też pisał tu na wątku.
Olek zjadł kanapę na której pieski spały :evil_lol: Pani prosiła o jakieś kołdry czy koce do spania, więc cioteczki czy WY macie jakieś koce czy kołdry na zbyciu? Ja ostatnio miałam dwie ale przekazał na inny wątek. Może jakiś kocy znajdę. Ogólnie Olek ładnie je, może Julia nam napiszę co i jak, a zdjęcie ma Pani Joasia kanapy jakoś ma na przysłać.

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja tez mam to zdjęcie ale na komorce a nie ma kabla przy sobie. Kanapa bardzo zniszczona niestety, moznaby jakies koldry chociaz tam jakos dostarczyc. Julia teraz jest na zastępstwo, moze cos nam o Oleczku napisze ;) A magenko pytalas czy Olek jest juz z innym psem?

Posted

Ermm Ola - cos nie tak na 1 stronie z wplatami.....

Luty:

19.01.10 - Emigrantka 25zł
Rozliczenia:
Wpłaty jednorazowe:

19.01.10 - Emigrantka 140zł
19.01.10 - Monika (córka Emigrantki) 60zl

W lutym wplacilam
75 zl ode mnie (to byla moja stala na luty, od marca prosilam zmienic na 25zl)
140 zl jednorazowej ode mnie
60 jednorazowej od mojej corki

Marzec:
19.01.10 - Emigrantka 25zł
W marcu jeszcze nic nie wplacalam......ogolny przelew do Nikusia robie w ten weekend.
Nie pamietam NIC o styczniu......bo moje deklaracje byly od lutego....

Czy mam rozumiec ze te 75 wplacone na luty rozbilas na 25 styczen, 25zl luty i 25 marzec i w marcu mam w takim razie nie wplacac? Jak tak to spoko tylko daj znac....

Bo sie z lekka pogubilam.....

Posted

Emigrantka napisał(a):
Ermm Ola - cos nie tak na 1 stronie z wplatami.....

W lutym wplacilam
75 zl ode mnie (to byla moja stala na luty, od marca prosilam zmienic na 25zl)
140 zl jednorazowej ode mnie
60 jednorazowej od mojej corki

W marcu jeszcze nic nie wplacalam......ogolny przelew do Nikusia robie w ten weekend.
Nie pamietam NIC o styczniu......bo moje deklaracje byly od lutego....

Czy mam rozumiec ze te 75 wplacone na luty rozbilas na 25 styczen, 25zl luty i 25 marzec i w marcu mam w takim razie nie wplacac? Jak tak to spoko tylko daj znac....

Bo sie z lekka pogubilam.....

Emi, sorry, to ja robiłam to rozliczenie.
Rozbiłam to 75 na 3 po 25, tak jakoś mi się wydało, że powinnam...
Ola to porawi hihi :diabloti:

Ach, Olu, dopisz jeszcze, że dziś przyszedł przelew od Olgi7 - 10 zł ( po 5 za luty i marzec)

Posted

Właśnie chciałam napisać do Juli , żeby nam napisała jak Olek się zachowuje ale nie mogę jej znaleźć tj strony na wątku gdzie jest Julia a od początku trochę nie chce mi się szukać.
Nie pytałam się czy jest już z innymi ale jutro jeszcze zadzwonię co tam :)
Ola a może byś kupiła na ciucholandzie za pieniądze Olka jakieś koce i wysłała?
Ja niestety kołder już nie mam, jutro będę na chodziła po mieście to zajdę do kilku ciucholandów może coś znajdę
Zdjęcia nie mam zniszczonej kanapy ale wierzę , że ona jest zniszczona :)

ps. Moja i siosters deklaracja dzisiaj poszła jednym przekazem

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Emi, sorry, to ja robiłam to rozliczenie.
Rozbiłam to 75 na 3 po 25, tak jakoś mi się wydało, że powinnam...
Ola to porawi hihi

Nic nie poprawiac, dobrze jest... ermmmm przyda mi sie te 25 zl na cos innego jak just tu wplacilaam ;)

Ufffffffff nawet dobrze sie sklada, a Olkowi i tak nie brakuje - jakby jakas dziura byla finasowa kiedys to wolac na PM bo z watkami nie wyrabiam.. czasem....

Ola- nie wplacam w marcu bo juz wplaciclam ;)

Posted

Julia była tu wątku a jak P. Joasia wyjeżdza to Ona opiekuję się hotelem i tak właśnie było wczoraj Pani Joasia była na wyjeździe z mężem a w hoteliku z Olkiem bawiła się Julia (nick z dogo) i tak ma na imię

Posted

magenka1 napisał(a):
Julia była tu wątku a jak P. Joasia wyjeżdza to Ona opiekuję się hotelem i tak właśnie było wczoraj Pani Joasia była na wyjeździe z mężem a w hoteliku z Olkiem bawiła się Julia (nick z dogo) i tak ma na imię

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaachaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)

Posted

jeszcze nie jestem pewna czy to ona, ale chyba tak, nawet kiedys kaakaicezar pisala mi, zebym ja napisala do Juli, i ona moze cos poradzi. Wtedy właśnie ona napisala cos na wątku.

Posted

Julia jest tam na zastępstwo na jakieś 4 dni chyba.
Ja tez strasznie za nim tęsknie.. dzisiaj wróciłam do domu, ztęskniona za swoimi suczkami, ale Olka mi jeszcze tu brakuje..

Posted

Ola a Ty nie masz jak tego zdjęcia z pogryzioną kanapa wrzucić na dogo? Jestem ciekawa jak Olek ją rozpracował :) Łobuz kochany On musi raczej iść do domku z inny psiakami bo sam to się nudzi