magenka1 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Dzwoniłam do P. Joasi długo z Nią nie rozmawiałam bo gdzieś z mężem jechała, dzisiaj Olka pilnuje Julia, która też pisał tu na wątku. Olek zjadł kanapę na której pieski spały :evil_lol: Pani prosiła o jakieś kołdry czy koce do spania, więc cioteczki czy WY macie jakieś koce czy kołdry na zbyciu? Ja ostatnio miałam dwie ale przekazał na inny wątek. Może jakiś kocy znajdę. Ogólnie Olek ładnie je, może Julia nam napiszę co i jak, a zdjęcie ma Pani Joasia kanapy jakoś ma na przysłać. Quote
Emigrantka Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 O rany - nie zagladalam chwile ale...... Olek, Ty huliganie - kanape zjadles? Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :D Quote
olalolaa Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Ja tez mam to zdjęcie ale na komorce a nie ma kabla przy sobie. Kanapa bardzo zniszczona niestety, moznaby jakies koldry chociaz tam jakos dostarczyc. Julia teraz jest na zastępstwo, moze cos nam o Oleczku napisze ;) A magenko pytalas czy Olek jest juz z innym psem? Quote
kakaicezar Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Co za łobuz :shake: Olus Oluś tyty:crazyeye:. Ja kupowałam koce dla schroniska w sklepie z używaną odzieżą. Quote
Emigrantka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Ermm Ola - cos nie tak na 1 stronie z wplatami..... Luty: 19.01.10 - Emigrantka 25zł Rozliczenia: Wpłaty jednorazowe: 19.01.10 - Emigrantka 140zł 19.01.10 - Monika (córka Emigrantki) 60zl W lutym wplacilam 75 zl ode mnie (to byla moja stala na luty, od marca prosilam zmienic na 25zl) 140 zl jednorazowej ode mnie 60 jednorazowej od mojej corki Marzec: 19.01.10 - Emigrantka 25zł W marcu jeszcze nic nie wplacalam......ogolny przelew do Nikusia robie w ten weekend. Nie pamietam NIC o styczniu......bo moje deklaracje byly od lutego.... Czy mam rozumiec ze te 75 wplacone na luty rozbilas na 25 styczen, 25zl luty i 25 marzec i w marcu mam w takim razie nie wplacac? Jak tak to spoko tylko daj znac.... Bo sie z lekka pogubilam..... Quote
Dzika_Figa Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Emigrantka napisał(a):Ermm Ola - cos nie tak na 1 stronie z wplatami..... W lutym wplacilam 75 zl ode mnie (to byla moja stala na luty, od marca prosilam zmienic na 25zl) 140 zl jednorazowej ode mnie 60 jednorazowej od mojej corki W marcu jeszcze nic nie wplacalam......ogolny przelew do Nikusia robie w ten weekend. Nie pamietam NIC o styczniu......bo moje deklaracje byly od lutego.... Czy mam rozumiec ze te 75 wplacone na luty rozbilas na 25 styczen, 25zl luty i 25 marzec i w marcu mam w takim razie nie wplacac? Jak tak to spoko tylko daj znac.... Bo sie z lekka pogubilam..... Emi, sorry, to ja robiłam to rozliczenie. Rozbiłam to 75 na 3 po 25, tak jakoś mi się wydało, że powinnam... Ola to porawi hihi :diabloti: Ach, Olu, dopisz jeszcze, że dziś przyszedł przelew od Olgi7 - 10 zł ( po 5 za luty i marzec) Quote
magenka1 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Właśnie chciałam napisać do Juli , żeby nam napisała jak Olek się zachowuje ale nie mogę jej znaleźć tj strony na wątku gdzie jest Julia a od początku trochę nie chce mi się szukać. Nie pytałam się czy jest już z innymi ale jutro jeszcze zadzwonię co tam :) Ola a może byś kupiła na ciucholandzie za pieniądze Olka jakieś koce i wysłała? Ja niestety kołder już nie mam, jutro będę na chodziła po mieście to zajdę do kilku ciucholandów może coś znajdę Zdjęcia nie mam zniszczonej kanapy ale wierzę , że ona jest zniszczona :) ps. Moja i siosters deklaracja dzisiaj poszła jednym przekazem Quote
Emigrantka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Dzika_Figa napisał(a):Emi, sorry, to ja robiłam to rozliczenie. Rozbiłam to 75 na 3 po 25, tak jakoś mi się wydało, że powinnam... Ola to porawi hihi Nic nie poprawiac, dobrze jest... ermmmm przyda mi sie te 25 zl na cos innego jak just tu wplacilaam ;) Ufffffffff nawet dobrze sie sklada, a Olkowi i tak nie brakuje - jakby jakas dziura byla finasowa kiedys to wolac na PM bo z watkami nie wyrabiam.. czasem.... Ola- nie wplacam w marcu bo juz wplaciclam ;) Quote
Emigrantka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Magenka - jakiej Juli? Joasi chyba? Tu jest strona hoteliku: http://www.hotelterier.pl/ Quote
magenka1 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Julia była tu wątku a jak P. Joasia wyjeżdza to Ona opiekuję się hotelem i tak właśnie było wczoraj Pani Joasia była na wyjeździe z mężem a w hoteliku z Olkiem bawiła się Julia (nick z dogo) i tak ma na imię Quote
Emigrantka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 magenka1 napisał(a):Julia była tu wątku a jak P. Joasia wyjeżdza to Ona opiekuję się hotelem i tak właśnie było wczoraj Pani Joasia była na wyjeździe z mężem a w hoteliku z Olkiem bawiła się Julia (nick z dogo) i tak ma na imię Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaachaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :) Quote
olalolaa Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Emigrantko, tez mi niepasowalo z tymi wplatami bo bylo inaczej, ale uznalam ze tak rozbite bedzie ok. olga7 dzięki za wpłate, juz zapisuje Quote
Emigrantka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Ola, Dzika Figa - spoko dobrze jest. Tylko zglupialam jak zobaczylam ale teraz rozumiem i ok. Quote
olalolaa Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Chyba znalazłam ta Julię której szukamy, jej nick to J_ulia , napisze do niej ;) Quote
magenka1 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Ola Ty jesteś mądrzejsza w te klocki :) czyli w szukaniu ludziów. Quote
olalolaa Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 jeszcze nie jestem pewna czy to ona, ale chyba tak, nawet kiedys kaakaicezar pisala mi, zebym ja napisala do Juli, i ona moze cos poradzi. Wtedy właśnie ona napisala cos na wątku. Quote
magenka1 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Ola pisz do Juli wczoraj była z Olkiem więc nam napisze jak się chłopak zachowuje, jak Go nie ma u Ciebie to jakoś bardziej tęsknię za nim Quote
olalolaa Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Julia jest tam na zastępstwo na jakieś 4 dni chyba. Ja tez strasznie za nim tęsknie.. dzisiaj wróciłam do domu, ztęskniona za swoimi suczkami, ale Olka mi jeszcze tu brakuje.. Quote
olalolaa Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Moze ktos zrobi nowy banerek naszemu milusińskiemu? ;) bardziej 'wypasiony' ? :D Quote
magenka1 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Ola a Ty nie masz jak tego zdjęcia z pogryzioną kanapa wrzucić na dogo? Jestem ciekawa jak Olek ją rozpracował :) Łobuz kochany On musi raczej iść do domku z inny psiakami bo sam to się nudzi Quote
olalolaa Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 magenko daj meila to wysle, jak ktos chce tez zobaczyc to dawac adresy, nie chce tutaj wrzucac aa i wyczysc skrzynke magenka ;) Quote
magenka1 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Ola ja własnie mam tylko 24 wiadomości w skrzynce mi pokazuję, że to Ty masz pełną mój adres to: [email protected] Quote
Dzika_Figa Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 olalolaa napisał(a):Moze ktos zrobi nowy banerek naszemu milusińskiemu? ;) bardziej 'wypasiony' ? :D to ja zrobię Quote
olalolaa Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 magenka1 napisał(a):Ola ja własnie mam tylko 24 wiadomości w skrzynce mi pokazuję, że to Ty masz pełną mój adres to: [email protected] kurcze ja mam malo wiadomosci, nie wiem czemu tak? a wysłane tez sie liczą moze? Quote
magenka1 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 wysłane to jak by oddzielnie ale ja swoje wysłane wszystkie wykasowałam tak na wszelki wypadek Quote
Recommended Posts